# #

16 Σεπ 2011

Λευτεριά στον Ψωμιάδη!



Συνελήφθη χθες –ύστερα από επιχείρηση της Ασφάλειας και της Αντιτρομοκρατικής- ο Μάκης Ψωμιάδης. Ο Μάκης Ψωμιάδης δήλωσε στους δημοσιογράφους πως είναι πολιτικός κρατούμενος και πρόσθεσε πως το πάθος για τη λευτεριά είναι δυνατότερο απ’ όλα τα κελιά.

Την ώρα της προσαγωγής του στην ΓΑΔΑ, ο Μάκης Ψωμιάδης φώναξε «Ες-Ες, Μπάτσοι, Δικαστές» και «Εμείς οι προλετάριοι δεν έχουμε πατρίδα, αστοί θα σας...

σκίσουμε την κɷλτρυπίδ@».

Ο Μάκης Ψωμιάδης αρνήθηκε κάθε εμπλοκή στην υπόθεση των στημένων στο ελληνικό ποδόσφαιρο και δήλωσε πως είναι μέλος της οργάνωσης «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς».

Παράλληλα, ο Μάκης Ψωμιάδης ισχυρίστηκε πως δεν είχε παραδοθεί μέχρι τώρα επειδή περίμενε να επιστρέψει από την καλοκαιρινή του άδεια ο ανακριτής.

Ο ανακριτής, από την πλευρά του, υποστήριξε πως δεν επέστρεφε τόσο καιρό από τις διακοπές επειδή περίμενε να συλληφθεί ο Μάκης Ψωμιάδης, ενώ οι αστυνομικοί δήλωσαν πως περίμεναν να τελειώσουν τις διακοπές τους ο ανακριτής και ο Ψωμιάδης, ώστε να κάνουν τη σύλληψη και να πάνε κι αυτοί διακοπές.

Οι αστυνομικοί είχαν εντοπίσει εδώ και μέρες τον Μάκη Ψωμιάδη στο Σούνιο από τις τηλεφωνικές του συνομιλίες αλλά περίμεναν και δεν προχωρούσαν στη σύλληψή του, επειδή είχαν παίξει στο Στοίχημα πως θα συλληφθεί χτες.

Όταν οι αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι, ο Ψωμιάδης πέταξε μακριά το πούρο -για να μην τον αναγνωρίσουν-, αλλά οι αστυνομικοί τον αναγνώρισαν από το κομπολόι.

Αύριο, ο Μάκης Ψωμιάδης θα απολογηθεί στον εισαγγελέα αλλά το πιθανότερο είναι πως θα μεταφερθεί στο νοσοκομείο με οξεία πιτυρίδα στο μουστάκι και τις παρανυχίδες, ενώ δεν αποκλείεται να φύγει για διακοπές και ο εισαγγελέας.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες από το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης, ύστερα από εντολή της Τρόικας, ο Μάκης Ψωμιάδης θα οδηγηθεί τελικά στη φυλακή και θα τον στείλουν μάλιστα περιοδεία σε όλες τις φυλακές της χώρας, για να τρομοκρατήσει τους κρατούμενους και να πληρώσουν αδιαμαρτύρητα το ειδικό τέλος για τα κελιά που πρόκειται να επιβληθεί σύντομα σε όλους τους φυλακισμένους.

Εγραψε o Pitsirikos
απο Γρεκι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.