# #

17 Σεπ 2011

Ο Εωσφόρος στην έφορη κοιλάδα




«Οι άνδρες που κατάφεραν να κόψουν το κάπνισμα, βελτίωσαν τη σεξουαλική υγεία τους περισσότερο από όσους το ξανάρχισαν μετά από μια παροδική διακοπή, σύμφωνα με μια νέα επιστημονική έρευνα που δείχνει ότι πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης, ακόμα και για όσους δεν θεωρούν ανησυχητικές τις επιδόσεις τους.
Οι ερευνητές πειραματίστηκαν με 65 άνδρες, που δεν αντιμετώπιζαν κάποιο σεξουαλικό πρόβλημα και οι οποίοι έκοψαν επί οκτώ εβδομάδες το τσιγάροΤους έδειξαν στο εργαστήριο -πριν και μετά το κόψιμο του καπνίσματος- «τολμηρά» φιλμ και, την ίδια στιγμή, μετρούσαν σε ποιο βαθμό διεγείρονταν σεξουαλικά οι εθελοντές. Παράλληλα, κατέγραφαν τις σεξουαλικές επιδόσεις των ανδρών εκτός του εργαστηρίου…»


Όσοι το κόψουν, θα απολαύσουν τη σεξουαλική τους ζωή. Όσοι το συνεχίσουν, θα παραμείνουν «αργοί» κι έτσι θα τους απολαύσουν οι γυναίκες. Τους πλάκωσαν στη τσόντα στο εργαστήριο και μετά δεν είδαν βελτίωση εκτός. Οποία έκπληξη. Η πραγματική ζωή είναι σκληρή.

Με τη νέα οικονομική πραγματικότητα οκτώ εβδομάδες χωρίς τσιγάρο δεν είναι τίποτα.  Με τσάι και φρυγανιά θα τη βγάλουμε μέχρι τα Χριστούγεννα, για να βγουν τα χαράτσια. Αν και υπάρχουν και κάποιοι που επιχαίρουν με τα νέα μέτρα για τα ακίνητα. Οι σώγαμπροι, που τους έπρηξε η καλή τους με το σπίτι της, οι άστεγοι που αλλάζουν παγκάκι κάθε βράδυ για να αποφύγουν την εφορία και οι ενοικιαστές που δεν θα...
βάλουν και τα κλάματα για τον ιδιοκτήτη.
Μεγάλος ντόρος γίνεται εντωμεταξύ για τα ακίνητα της Εκκλησίας και για την εξαίρεση τους από το χαράτσι. Όποιος υποκινεί αυτές τις συζητήσεις είναι άνθρωπος του Έως-φόρου.
Constantine
Οι Αυστραλοί θα  μπορούν από εδώ και στο εξής να δηλώνουν στο διαβατήριό τους, πέρα από male και female στο πεδίο του φύλου, το Χ, το οποίο θα αντιπροσωπεύει τους διαφορετικούς. Η Αυστραλιανή κυβέρνηση σπάει τα ταμπού και ανακοίνωσε το νέο αυτό διαβατήριο, το οποίο θα περιορίσει τις διακρίσεις εις βάρος των ανθρώπων που δεν μπορούν να προσδιοριστούν ούτε ως άνδρες ούτε ως γυναίκες!
Το μέτρο αυτό δεν θα υιοθετηθεί και στη χώρα μας, καθώς οι αρχές φοβούνται μαζική μετανάστευση (Χ)ιλιάδων Ελλήνων, προκειμένου να μην πληρώσουν τον επόμενο λογαριασμός ρεύματος. Θα βλέπουν δηλαδή τον Μήτσο με δωδεκάποντο στο αεροδρόμιο και θα θαυμάζουν το χρώμα στα νύχια του, χωρίς να τον ταλαιπωρούν με περιττές διατυπώσεις. Θα σκάει η Μαριώ με τρίχα κάγκελο στο στήθος και θα ψαρώνει τους σεκιουριτάδες με τον αγέρωχο βηματισμό και το καινούργιο ζελέ για μαλλί πρόκα. Η Κυβέρνηση έχει προνοήσει για όλα. Κανείς δεν θα μπορεί να εξέλθει από τη χώρα αν δεν έχει πληρώσει τα χαράτσια του. Σε κάθε αεροδρόμιο θα ιδρυθεί και μία εφορία. Χωρίς «ενημερότητα» δεν ταξιδεύει κανείς, ας έχει μεταμφιεσθεί και σε Μπραντ Πιτ.
Αμέσως μετά τον χωρισμό της από τον Μπραντ Πιτ, η πρώην σύζυγός του Τζένιφερ Άνιστον είχε δηλώσει ότι «μοιάζει να του λείπει το γονίδιο της ευαισθησίας» και ίσως να μην είχε άδικο. Αρκετά χρόνια μετά από εκείνη την περίοδο, ο ίδιος ο Πιτ με συνέντευξή του στο περιοδικό Parade επιβεβαιώνει το πόσο βαρετά ήταν όλα την εποχή που ήταν παντρεμένος με την Άνιστον. Περιγράφει, όπως αναφέρει η Daily Mail, μία «άθλια» ζωή και έναν δυστυχισμένο γάμο.  

Οι λαμπεροί γάμοι της σόουμπιζ, δεν είναι όπως ακριβώς τους παρουσιάζουν τα περιοδικά.  Πάντως είναι αδύνατον να καταλάβουμε γιατί χώρισαν: αυτή τον θεωρούσε «γουρούνι» κι αυτός «κότα». Μια χαρά νορμάλ ζευγάρι δηλαδή.
 Στο παραπέντε γλύτωσε χτες τους θανατοποινίτης που επρόκειτο να εκτελεστεί με θανατηφόρα ένεση τους 6 το απόγευμα στο Χάντσβιλ του Τέξας. Μόλις 90 λεπτά πριν γίνει η χορήγηση τους ένεσης, το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ έδωσε εντολή να ανασταλεί η εκτέλεση του λόγω τους κατάθεσης τους ψυχολόγου στην  δίκη του που χαρακτηρίστηκε ρατσιστική. Με ομόφωνη απόφαση του Δικαστηρίου ανεστάλη η εκτέλεση του 48χρονου θανατοποινίτη, Ντουέιν Μπακ, ο οποίος είναι μαύρος και είχε καταδικαστεί για δύο δολοφονίες το 1995 στο Χιούστον. Η υπεράσπισή του κατέθεσε έφεση με το επιχείρημα πως η καταδίκη του στην εσχάτη των ποινών είναι άδικη διότι τους ψυχολόγος κατέθεσε στην δίκη του πως «οι μαύροι άνδρες είναι πιθανότερο να διαπράττουν εγκλήματα κατά συρροή μετά την αποφυλάκισή τους». Η κατάθεση θεωρήθηκε ρατσιστική.
Τι να μας πει κι αυτός. Ο τρόμος που έχει νιώσει σε όλη του τη ζωή ισοδυναμεί με ένα Σαββατοκύριακο στην Ελλάδα του ΓΑΠ. Ξυπνάμε κάθε πρωί και πάμε στο πλησιέστερο ΑΤΜ, να δούμε αν ακόμη έχουν λεφτά οι τράπεζες. Πηγαίνουμε δύο ώρες πιο πριν στη δουλειά για να μη μας διώξουν και κάνουμε το σταυρό μας ευχαριστώντας τον Ύψιστο, αν γυρνώντας στο σπίτι δεν μας έστειλε καινούργιο ραβασάκι η εφορία. Και το γελοίο είναι ότι μας λένε και τεμπέληδες οι ξένοι. Της έφορης (παλιά γραφόταν εύφορης) κοιλάδας. Η ελληνική γλώσσα έχει χιούμορ τελικά..
Μ.Ο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.