# #

15 Σεπ 2011

Αχός βαρύς ακούγεται, πολλά ντουφέκια πέφτουν





Πολύ κρίσιμη είναι η σημερινή ημέρα για την ελληνική οικονομία, σε αντίθεση με τις προηγούμενες 650 μέρες που ήταν ανέμελες και λαμπερές.

 Οι πιθανότητες χρεοκοπίας της Ελλάδας έφτασαν το 98% αλλά, αν δεν φτάσουν στο 1.500%, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας – άλλωστε, χρεοκοπήσαμε πρόπερσι, πάλι θα χρεοκοπήσουμε;

 Ο χρεοκοπημένος την χρεοκοπία δεν την φοβάται. 

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Βέρμαχτ,.. η Άγκελα Μέρκελ θα διατάξει τον Γιώργο Παπανδρέου να φορολογήσει το περπάτημα στα πεζοδρόμια, ενώ ο Νικολά Σαρκοζί θα απαιτήσει να μπει ειδικό τέλος στις τουαλέτες των σπιτιών και οι Έλληνες να σκάνε 3 ευρώ κάθε φορά που τραβάνε το καζανάκι.Η κυρία Μέρκελ και ο κ. Σαρκοζί θα απαιτήσουν ακόμα να κάνουν οι Γάλλοι και οι Γερμανοί δωρεάν διακοπές στην Ελλάδα, μέχρι η χώρα μας να ξεπληρώσει το χρέος της.
Γάλλοι και Γερμανοί θα μένουν στα σπίτια των Ελλήνων και οι Έλληνες θα κοιμούνται έξω –αφού πρώτα μαγειρέψουν, καθαρίσουν, σιδερώσουν, πλύνουν και σερβίρουν τους κατακτητές- ενώ οι Γαλλογερμανοί θα έχουν το αποκλειστικό δικαίωμα να ξεπαρθενεύουν τις κόρες και τους γιους του ιδιοκτήτη ή να πηδάνε ακόμα και τη γυναίκα του, αν είναι καλοστεκούμενη και δεν έχει γίνει εντελώς μπακατέλα.
Την ώρα που οι Γαλλογερμανοί θα πηδάνε τις κόρες, τους γιους και τις γυναίκες, οι περήφανοι Έλληνες πατεράδες θα είναι υποχρεωμένοι να τους κάνουν αέρα.
Μέρκελ και Σαρκοζί θα εξηγήσουν στον Γιώργο Παπανδρέου πως -μετά τον ένα εργαζόμενο ανά οικογένεια- έχει φτάσει η ώρα η Ελλάδα να εφαρμόσει τον κανόνα «ένα παιδί ανά οικογένεια».
Σύμφωνα με τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Αμαντέους Σόιμπλε, αν η Ελλάδα είχε εφαρμόσει την πολιτική του ενός παιδιού –όπως έκανε η Κίνα-, δεν θα είχε σήμερα κανένα οικονομικό πρόβλημα, αφού οι Έλληνες πολιτικοί δεν θα έχωναν στο Δημόσιο και τα τρία παιδιά του κυρίου και της κυρίας Λαμογιοπούλου αλλά μόνο τη μοναχοκόρη τους, την πεντάμορφη, την χιλιοπαινεμένη, που τράβαγε τους βύζους της και ήταν αναμμένη.
Ο Γιώργος Παπανδρέου αναμένεται να αντιδράσει έντονα στο γαλλογερμανικό αίτημα για ένα παιδί ανά οικογένεια, υποστηρίζοντας πως, αν τα Ελληνόπουλα δεν έχουν αδέλφια, δεν θα μάθουν τι σημαίνει η υπέροχη λέξη «αδελφός», ενώ θα επικαλεστεί και το ατράνταχτο επιχείρημα πως τα παιδιά δεν θα μπορούν να λένε πια στα άλλα παιδιά «αν με χτυπήσεις, θα φωνάξω τον μεγάλο μου αδελφό και θα σε κάνει κομματάκια», οπότε θα τα κάνουν μπαούλο στο ξύλο τα άλλα μοναχοπαίδια.

pitsirikos 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.