# #

17 Σεπ 2011

Τι ...προτεινει η ΔΑΚΕ για το νεο χαρατσι ...μεσω ΔΕΗ


Αθήνα, 16 Σεπτεμβρίου 2011



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μετά τον κεφαλικό φόρο η ανάλγητη και ανίκανη κυβέρνηση επιβάλλει σε όλους τους πολίτες να πληρώσουν νέο χαράτσι για το ακίνητό τους, χρησιμοποιώντας ως φοροεισπρακτικό μηχανισμό την ΔΕΗ, προκειμένου να εκβιάσει με διακοπή της παροχής ρεύματος, όσους δεν καταβάλλουν το νέο διπλό φόρο.

Καλούμε τους εργαζόμενους της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού και τη ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, να πρωτοστατήσουν και να μην προχωρήσουν σε καμία διακοπή ρεύματος.

Καλούμε τους Έλληνες πολίτες να πληρώνουν τους λογαριασμούς της ΔΕΗ στο ταμείο των παρακαταθηκών και δανείων, χωρίς να καταβάλλουν το χαράτσι για τα ακίνητα.

Καλούμε την Διοίκηση της ΔΕΗ να πράξει το αυτονόητο, να επικεντρωθεί δηλαδή στο συμφέρον της εταιρείας και των πολιτών και να κάνει τη δουλειά της, η οποία φυσικά δεν είναι να κόβει το ρεύμα στους πολίτες που πληρώνουν την αξία κατανάλωσης ρεύματος της οικίας τους.

Οι εργαζόμενοι, οι συνταξιούχοι, οι άνεργοι, οι νέες και οι νέοι όλης της χώρας, οφείλουμε να ξεσηκωθούμε για να ανατρέψουμε την βάρβαρη πολιτική της κυβέρνησης και τους εκφραστές της.



ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΥΠΟΥ ΔΑΚΕ Ι.Τ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.