# #

16 Σεπ 2011

Αλληλεγγύη στον σύντροφο Μάκη...





Ψωμιάδης: Είμαι πολιτικός κρατούμενος

Η Διεθνής Αμνησία και όλες οι ανθρωπιστικές οργανώσεις θα θεωρούσαν σίγουρα πολιτικό κρατούμενο συνείδησης τον κατηγορούμενο Μάκη ως μέλος της οργάνωσης "Βάλτα να πάνε", επειδή τα κίνητρά του ήταν και είναι πολιτικά.  

Η ακόλουθη ανακοίνωση δεν είναι η άποψη κάποιας ομάδας ή οργάνωσης αλλά του υπογράφοντος και μόνο.

Στους απανταχού συντρόφους,

Στέλνω αυτή την ανακοίνωση μέσα από το κρατητήριο. Η αποτυχία της καπιταλιστικής κοινωνίας... γίνεται ολοκάθαρη λεπτό το λεπτό, όπως συμβαίνει με κάθε σύστημα που ’ναι άδικο και υπηρετεί μονάχα τα συμφέροντα μια ισχνής μειοψηφίας του πληθυσμού που δεν παίζει στοίχημα. Στέλνω τη στήριξη και την αλληλεγγύη μου στους συντρόφους που οδηγούνται από το σύστημα καθημερινά στον κουβά, στα πρακτορεία- φυλακές, που αποφάσισαν με θάρρος να πουν «ως εδώ». Φτάνει πια με την πλουτοκρατία, και......... τα νομικά τους «τερτίπια» και τις ψευτοδημοκρατικές προφάσεις. Σε όσους αμφισβητούν το αγωνιστικό μου παράστημα ένα μόνο έχω να δηλώσω: Τις αναλύσεις αγώνων, τα προγνωστικά, τις εκτιμήσεις που έχω κάνει εγώ στα κουπόνια του ΟΠΑΠ δεν τις έχουν δει οι ψευοεπαναστάτες των πληκτρολογίων ούτε στο ύπνο τους….
Ηθικό και επαναστατικό χρέος όλων μας είναι να συμβάλλουμε στην αποδιοργάνωση του σάπιου εξουσιαστικού συστήματος των γραφείων στοιχημάτων, και στην πλήρη ανατροπή τους για να ανατείλει ο ήλιος της ελευθερίας και της αταξικής-αφορτηγατζίδικης κοινωνίας. Κανένα εξουσιαστικό σύστημα δεν θα μπορέσει ποτέ να δώσει υψηλές αποδόσεις στοστοίχημα σε Ασιατικό χάντικαπ. Καταδικάζω τη συλλογική ονείρωξη του εύκολου πλουτισμού και τις γελοίες θεωρίες στοιχημάτων από bet bet net που μας λένε οι βουτυρομπεμπέδες στα κουμπιούτερα. Θα δημιουργηθούν σύντομα πυρήνες αντίστασης στη μαζική κουλτούρα με δωρεάν προγνωστικά στοιχήματος ποδοσφαίρου βασισμένες όχι σε στατιστικό μοντέλο αλλά σε καλλίγραμμα μοντέλα με ταττού τους τυχερούς αριθμούς του λόττο.
Στέλνω την αλληλεγγύη μου σε όλους τους πολιτικούς κρατούμενους αλλά και σε όλους αυτούς που εκτός των τειχών συνεχίζουν να αγωνίζονται επιλέγοντας τον δύσκολο δρόμο του «πάμε στοίχημα- κυνήγι αλεπούς και λαγών με πετραχήλια».

ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ  ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.