# #

16 Σεπ 2011

Δειτε το βιντεο....Υδωρ , το ισχυροτερο καυσιμο στον πλανητη !!!



ΣυνΕλληνίδες,ΣυνΕλληνες,

η δημοσιοποίηση που έγινε προ τριημέρου,δημιούργησε κύμα ενθουσιασμού,ελπίδος και σχολίων,κυρίως θετικών μα και με κριτική διάθεση και απορίες.

Σκοπός μας,ήταν να υπενθυμίσουμε σε όλους,πως η Ελλάς έχει εφεδρείες και πως κανείς δε μπορεί να σταματήσει την Αναγέννηση αυτού του ηρωικού Έθνους που μόλις ξεκίνησε.

Σήμερα επικοινωνούμε ξανά μαζί σας,καταρχήν για να σας ευχαριστήσουμε για τη θερμή υποστήριξή σας, και εν δευτέροις για να προσπαθήσουμε να αποκαθηλώσουμε όσο είναι δυνατόν τη λογική του "αδύνατου" και του "ανέφικτου".

Αγαπητοί φίλοι,η λύση που προσφέρουμε δεν αποτελεί μέρος καμιάς τεχνολογικής εφαρμογής που είναι γνωστή ώς σήμερα,μα πρωτοπορεί ,και στόχο έχει,την ενεργειακή αυτονόμηση της Πατρίδος μας.

Ηταν αναμενόμενος και ο ενθουσιασμός αλλά και οι απορίες που έχουν εκφραστεί.

Σήμερα,θα αποδεσμεύσουμε ένα...

ακόμα βίντεο που ίσως φωτίσει κάποιες πτυχές σε οσους έχουν ελάχιστες έστω γνώσεις,μα σίγουρα θα επιβεβαιώσει σε όλους,τη σοβαρότητα της τεχνολογικής αυτής εφαρμογής και θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο την άμυνά μας, απέναντι σ εκείνους που αδιαφορούν για τη Χώρα.

Προχωρούμε στην απελευθέρωση του δεύτερου βίντεο και για να απαντήσουμε,όσο είναι δυνατόν,κάτω από αυτές τις συνθήκες,και σ αυτούς που προφανώς μη δείχνοντας την απαιτούμενη προσοχή,μας συνέκριναν με παλαιότερες εμφανίσεις αλλοδαπών "εφευρετών" ,και διάφορες ευρεσιτεχνίες του προηγούμενου αιώνος...

Θα προσέξατε ήδη την αλλαγή στον τρόπο επικοινωνίας μα και "δράσης" μας,και αυτό συμβαίνει διότι ενώ χρόνια τώρα προσπαθούσαμε να βοηθήσουμε την Πατρίδα μας,γινόμασταν δέκτες αδιαφορίας,χλεύης και κοροιδίας...

Πριν ενημερώσουμε τον Ελληνικό Λαό και για τις ,μετέπειτα αυτής,προσφορές μας,θα επιβεβαιώσουμε τη νέα σχέση μας,με την οπτικοποίηση όσων λεπομερειών είναι δυνατόν να δημοσιοποιηθούν και να διευκολύνουν τη σκέψη ,ενισχύωντας την ελπίδα.

Απευθυνόμαστε στου Ελληνες και τους καλούμε να υπερασπιστούν το Ελληνικό Πνεύμα!

Η Ελλάς δύναται να ηγηθεί και αυτός ήταν πάντα ο ρόλος της!



Για την "Ε"


cristina

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.