# #

14 Νοε 2013

Eίμαστε περικυκλωμένοι από ραμολιμέντα και γεροσάψαλα που ψηφίζουν Σαμαρά και Βενιζέλο!!!!!!!!!!

Ψόφος!

Σύμφωνα με νέα έρευνα, ο πληθυσμός της Ελλάδας γερνάει, ενώ στις άλλες χώρες οι άνθρωποι γίνονται κάθε μέρα και πιο νέοι. 

Φυσικά, δεν χρειάζεται καμιά έρευνα για να αντιληφθείς πως ο πληθυσμός της Ελλάδα είναι γερασμένος, αφού είμαστε περικυκλωμένοι από ραμολιμέντα και γεροσάψαλα που ψηφίζουν Σαμαρά και Βενιζέλο για να συνηθίζουν στη κόλαση και να μην τους έρθει απότομα όταν τα τινάξουν.

Το κακό με τους Έλληνες είναι πως μπορεί να γερνάνε αλλά δεν ψοφάνε με τίποτα, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να φτάσουν...
στο πρωτογενές πλεόνασμα και να βγουν στις αγορές.

Σαν να μην έφτανε που οι Έλληνες δεν πεθαίνουν, έχουμε και τους αλλοδαπούς που είναι νέοι και είναι στα ντουζένια τους και πάνε και γαμάνε δεξιά κι αριστερά αλλά πάνε από δω γαμάνε, πάνε από κει γαμάνε, και κολλάνε αρρώστιες και πάνε μετά στα νοσοκομεία μας και ρίχνουν έξω τον προϋπολογισμό των Ελλήνων που έχουν κάνει το σκατό τους παξιμάδι για να ζήσουν το success story.

Πάντως, μια που γινόμαστε γερομπισμπίκηδες, μπορούμε να διώξουμε τους αλλοδαπούς από τη χώρα και να ψοφήσουμε ομαδικά, οπότε θα το κλείσουμε το μαγαζί, η Ελλάδα θα έχει τελειώσει για πάντα και δεν θα χρειάζεται να ανησυχούμε πια για τίποτα.

(Στην Ελπίδα με αγάπη)
 Εγραψε o  Pitsirikos
από δω

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.