# #

13 Νοε 2013

Η απαντηση της δεκαετίας απο την Ραχήλ Μακρή στον Πάγκαλο.







ΤΟ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ, ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΤΗΝΟΣ ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ, ΣΤΟ ΧΟΙΡΟΣΤΑΣΙΟ ΤΟΥ ΔΟΛ. 


Το περιθωριακό υποκείμενο, το ανθελληνικό οικόσιτο του διεφθαρμένου ΔΟΛ ξαναχτύπησε με ένα κρεσέντο σεξισμού και προστυχιάς κατά της Ραχήλ Μακρή και της Ζωής Κωνσταντοπούλου. 

Έχοντας ως χορωδία τους δημοσιογράφους της εκπομπής που τον φιλοξενούσαν (ως αντάλλαγμα για την ιστορική του προσφορά, τον διορισμό Ψυχάρη ως διοικητή του Αγ. όρους), απέδειξε για ακόμα μία φορά το ήθος των αυτουργών της εθνοκτονίας.

Σε δημόσια συχνότητα λοιπόν, αυτό το διαχρονικά κρατικοδίαιτο υποκείμενο, προσέβαλλε βάναυσα Ελληνίδες με τρόπο που θα ζήλευε και ο τελευταίος ισλαμοφασίστας της Καμπούλ.

Αναμένουμε να δούμε την παρέμβαση του ΕΣΡ, το πρόστιμο που θα ρίξει, αλλά και τις “ανθρωπιστικές οργανώσεις” που καμαρώνουν το ρατσιστικό παραλήρημα του “εγγονού”.

Δείτε τι είπε, σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα:
«Και η άλλη κυρία φωνάζει βοήθεια», είπε ο πρώην βουλευτής για την Ζωή Κωνσταντοπούλου – «Ελπίζω να χρησιμοποιούν μεταξύ τους τους ψυχιάτρους στον ΣΥΡΙΖΑ», είπε ο Θόδωρος Πάγκαλος
Με τον δίκο του ιδιότυπο τρόπο σχολίασε ο πρώην υπουργός Θεόδωρος Πάγκαλος τα γεγονότα του Σαββατοκύριακου, κυρίως όμως το χάπενινγκ με τις βουλευτίνες του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου και των Ανεξάρτητων Ελλήνων Ραχήλ Μακρή έξω από το ραδιομέγαρο της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή.

Ο κ. Πάγκαλος, αφού παραδέχτηκε ότι ο ίδιος δεν μπορεί να ανέβει στα κάγκελα αναφέρθηκε στη βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων χωρίς όμως να την κατονομάσει. «Όταν έχεις μια κυρία από τη Βουλή που όχι μόνο σκαρφαλώνει αλλά κάθεται πάνω στα κάγκελα που είναι και μυτερά», είπε ο κ. Πάγκαλος στους δημοσιογράφους του ραδιοφωνικού σταθμού Βήμα FM οι οποίοι αντέτειναν ότι τα κάγκελα δεν είναι τόσο λεπτά όσο ο πρώην βουλευτής πιστεύει.

«Και η άλλη κυρία φωνάζει βοήθεια…», συνέχισε ο κ. Πάγκαλος αναφερόμενος στη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου την οποία επίσης δεν κατονόμασε και συνέχισε «καμιά δεκαριά μικρά παιδιά που τους έχουν γυρισμένη την πλάτη».

«Δεν ξέρω τι ήτανε, δεν μπορώ να κάνω ψυχανάλυση», είπε ο πρώην υπουργός και με αιχμηρό τρόπο παρατήρησε σχολιάζοντας σχετικές αναφορές: «Ελπίζω να χρησιμοποιούν μεταξύ τους τους ψυχιάτρους στον ΣΥΡΙΖΑ…».

Με αφορμή την κοινή συμμετοχή της κυρίας Κωνσταντοπούλου και της κυρίας Μακρή στη διαμαρτυρία έξω από την ΕΡΤ ο κ. Πάγκαλος μίλησε για το ενδεχόμενο μετεκλογικής συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ-Αν.Ελ.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ έρχεται πρώτο κομμα όπως δείχνουν πολλές δημοσκοπήσεις», είπε ο πρώην υπουργός και συνέχισε: «Ως πρώτο κόμμα θα πάρει την εντολή σχηματισμού της κυβέρνησης. Χρειάζεται 151. Πού θα τους βρει τους 151; Ακόμη και στην τρελή εποχή μας αποκλείεται να συνεργαστεί με την Χρυσή Αυγή. Με το ΚΚΕ αποκλείεται. Με το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί, ο κ. Τσίπρας είπε ότι το βράδυ των εκλογών εγώ θα έχω καταργήσει όλους τους νόμους του μνημονίου».

Με αυτή τη συλλογιστική ο κ. Πάγκαλος είπε ότι είναι πολύ πιθανό το ενδεχόμενο μετεκλογικής σύμπραξης του ΣΥΡΙΖΑ με τους Ανεξάρτητους Έλληνες αν και σύμφωνα με τον πρώην βουλευττή του ΠΑΣΟΚ «αν έχει λήξει το μνημόνιο μπορεί να ξεφουσκώσει ο ΣΥΡΙΖΑ. Οσο γρήγορα φούσκωσε μπορεί να ξεφουσκώσει…».


2 σχόλια:

  1. Ας κανεί καλύτερα διαίτα το κινητό λίπος και ας αφήσει τις ψυχαναλύσεις σε αυτούς που ξέρουν να τις κάνουν.
    Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γράφετε από κάτω:
    "Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας."
    Αλλά το άρθρο σας είναι γεμάτο υβριστικά σχόλια και ώ τη υποκρισία απαγορεύετε να τα γράφουμε στα σχόλια.
    Είναι σαφώς κατακριτέος και μέγας προδότης κατά τη γνώμη μου ο Παχύδερμος αλλά αυτό είναι άλλο θέμα. Κατακρίνω τον υβριστή υβρίζοντάς τον ..?.. Δεν συμφωνώ ......
    Βέβαια γνωρίζω πως τη γνώμη μου την έχετε γραμμένη στα αρχ..εία σας αλλά δεν έχει σημασία, απλά είχα όρεξη να σας γράψω και εγώ. (..την γνώμη μου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.