# #

10 Νοε 2013

ΜΠΡΑΒΟ ΣΥΡΙΖΑ!!!!!



Χαιρετίζουμε την απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ  να υποβάλλει πρόταση μορμφής κατά της κυβέρνησης, επειδή τα ΜΑΤ εισέβαλαν σε κτήρια της ΕΡΤ, τα οποία είχαν καταληφθεί από απολυμένους.
Διαφωνούμε  με όσους λένε ότι η απόφαση αυτή στηρίζει και συσπειρώνει μια κυβέρνηση, που ήταν ετοιμόρροπη, λόγω της ανταρσίας βουλευτών της ΝΔ, οι οποίοι διαφωνούσαν με την πρόθεση  της να επιβάλλει φόρους πάνω στην ακίνητη περιουσία των Ελλήνων. Διαφωνούμε με όσους λένε ότι, τώρα, εξ αιτίας του ΣΥΡΙΖΑ και της μομφής του, οι "αντάρτες" της ΝΔ είναι υποχρεωμένοι,
όταν έρθει ο νόμος της νέας φορολογίας,  να μην ανατρέψουν μια κυβέρνηση, που λίγες μέρες πριν στήριξαν.
Θεωρούμε κορυφαίο πολιτικό γεγονός δύο πράξεις του ΣΥΡΙΖΑ:
1. Να υποβάλλει πρόταση μομφής, λόγω της εισβολής των ΜΑΤ στο κτήριο της ΕΡΤ, και
2. Την υπόσχεση που έδωσε, όταν απολύθηκαν οι εργαζόμενοι, ότι θα επαναλειτουργήσει η ΕΡΤ, όταν αυτός θα γίνει κυβέρνηση. 
Για να αναπτύξουμε στη συνέχεια τις απόψεις μας, με ορθό και σύμφωνο με τις πολιτικές του ΣΥΡΙΖΑ τρόπο, ανακαλούμε στη μνήμη μας και την υπόσχεση που έχει δώσει, ότι θα επαναφέρει υπό κρατικό έλεγο τον χρυσό της Χαλκιδικής.
Κατόπιν όλων αυτών, αναμένουμε να πράξει ακριβώς το ίδιο πράγμα σε ανάλογες περιπτώσεις. Δηλαδή:
1. Όταν θα εισβάλλουν τα εντεταλμένα όργανα της τρόικας στις περιουσίες των Ελλήνων πολιτών, να καταθέτει πρόταση μομφής.
Και 2. Να δεσμευτεί ότι όποιος φυλακιστεί για χρέη,  θα αποζημιώνεται και όποιος χάνει την περιουσία του, θα την πάρει πίσω, όταν ο ΣΥΡΙΖΑ θα γίνει κυβέρνηση.

Αν δεν το κάμει, παρακαλούμε να μας εξηγήσει τους λόγους.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων,

ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΙ ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ.

(τη φωτογραφία βρήκαμε στην ομάδα ΥΠΕΡΒΑΣΗ και είναι αυτή με την οποία "διαφωνούμε")

2 σχόλια:

  1. Μπραβο ΣΥΡΙΖΑ....Τωρα δεν τους κουναει κανεις...πηραν ψηφο επμιστοσυνης, θα περασουν ανετα τα νεα μετρα και εσεις απλα θα κανετε οτι κανετε συνεχεια...ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΔΗΛΑΔΗ..ειχε συγκεντρωση το ΣΥΡΙΖΑ εξω απο τη βουλη και πηγαν 100 ατομα...Πιας το αυγο και κουρευτο...τελικα ο ΑΛΕΞ-ΓΑΠ-ΤΣΙΠΡΑΣ επαιξε αλλη μια φορα το παιχνιδι των μνημονιακων...Ειναι χειροτερος απ'ολους ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ!!!!!! Αλλη μια φορα μας απεδειξε οτι δεν θελει να κυβερνησει, παρα μονο απλα να υπαρχει...ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο κάθε Τσίπρας έκανε αυτό που θεώρησε μείζον την συγκεκριμένη στιγμή....Χωρίς τον λαό όμως δεν πέφτουν οι εφιάλτες που μας ξεπουλάνε...Εσύ πού ήσουν χτες? Ακολουθείς με χαρά τους...λιγότερο χειρότερους ,οπως λες, ? Και πως γίνεται αυτοί που μας κυβερνάνε τόσα χρόνια να ναι καλύτεροι από αυτούς που δεν κυβέρνησαν ποτέ? Είσαι τελικά πολύ χειρότερος από τους Σαμαροβενιζέλους...διότι μαζί τους είσαι....

      Διαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.