# #

14 Νοε 2013

Τι συμβαίνει με το δηλούμενο εισόδημα 2009 της Ευγενίας, στο Πόθεν Έσχες του Άδωνη?

ΑΔΩΝΙΣ -ΕΥΓΕΝΙΑ -ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ  — Σύμφωνα με δημοσιεύματα – αναρτήσεις της Espressonews.gr καιhttp://www.madata.gr/diafora/43091.html, η Ευγενία Μανωλίδου, σύζυγος του υπουργού υγείας Άδωνις Γεωργιάδη, μέχρι και τον Ιούλιο του 2009, δούλευε φουλ στον ΑΝΤ1, την εκπομπή «Στιγμή της αλήθειας», για την οποία (σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα) εισέπραττε 4.000€ ανά επεισόδιο ή 16.000€ μηνιαίως. Αν αυτό είναι αληθές, η Ευγενία Μανωλίδου θα πρέπει να έχει εισπράξει από τον ΑΝΤ1 το 2009, ποσό των 96.000€ ή των 102.000€ για 7μηνο.
  — Η Ευγενία έκανε τα Αυγουστιάτικα μπάνια της με τον μπουμπούκο κατά Μύκονο μεριά και στη συνέχεια…
έλιωσε σόλες (τουλάχιστον, όπως η ίδια είπε) για τη προεκλογική εκστρατεία 2009 του Άδωνις.
  — Όλο το καλοκαίρι του 2009 γραφόταν ότι τα ξαναβρίσκει με τον ΑΝΤ1 για να παρουσιάσει τον «Πρωινό Καφέ» έναντι του ποσού των 12.000€ τον μήνα (!!!!!!), αλλά ταυτόχρονα αποδείχθηκε ότι διαπραγματευόταν ανοικτά και με το Star. Τελικά δεν παρουσίασε ούτε το ξωτικό «Dancing with the stars» για το οποίο οι φήμες οργίαζαν.
  — Να μη τα πολυλογώ, η συνεργασία της με τον ΑΝΤ1 έληξε, αλλά είναι σαφές και ξεκάθαρο, ότι η Ευγενία Μανωλίδου, σύζυγος του υπουργού Άδωνις Γεωργιάδη, δεν δούλεψε στον ΑΝΤ1 τσάμπα, ούτε για ψίχουλα. Ακόμα και αν τα ποσά που γράφτηκαν δεν είναι ακριβή, σίγουρα δεν απέχουν από αυτά.
  — Στις 17/12/2011, ο Άδωνις και η Ευγενία, υπέβαλαν τη προβλεπόμενη από τον νόμο περί «Πόθεν Έσχες» κοινή δήλωση, για τα εισοδήματα που απέκτησαν το…. 2009. Έκπληκτοι βλέπουμε στη δήλωση «Πόθεν Έσχες» ότι η Ευγενία Μανωλίδου, δηλώνει ότι το 2009, είχε εισόδημα…. 4.652,09€!!!!!!!!! Αυτό σημαίνει, ότι αν δούλευε το τίμιο επάγγελμα κάθε υποτιμημένης καθαρίστριας, για το ίδιο χρονικό διάστημα 1/1 – 31/7/2009, θα έβγαζε υπερδιπλάσιο ποσό από αυτό που δηλώνει. Όμως για να προτιμήσει να παίζει την «Στιγμή της αλήθειας» πάει να πει ότι στ΄ αλήθεια έβγαζε πολλά περισσότερα.
— Επίσης, δεν μπορούμε να μιλάμε για τυχόν ρήτρες, ΔΙΟΤΙ τον Αύγουστο 2009 είχε λήξη το ετήσιο συμβόλαιό της με τον ΑΝΤ1 και απλά, ήταν ελεύθερη και διαπραγματευόταν με όλους και όπου της καθόταν καλύτερα η μπίλια.

ΑΔΩΝΙΣ -ΕΥΓΕΝΙΑ -ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ 1
  — Εδώ αξίζει να σημειωθεί (για να μη πάει να μας μπερδέψει ο τηλεβιβλιοπώλης), ότι εισόδημα του 2009 θεωρείτε και κάθε ποσό που αντιστοιχούσε στις συμφωνημένες με τον ΑΝΤ1 αμοιβές της, της οποίες ενδεχομένως ο σταθμός της χρωστούσε.
  — Η Ευγενία Μανωλίδου, σύζυγος του υπουργού Άδωνις Γεωργιάδη, παρουσίαζε μέχρι και τον Ιούνιο του 2009 τουλάχιστον, ένα παιχνίδι πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα, αλλά ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟ. Ήταν ένα φαινομενικά απλό παιχνίδι, που δεν απαιτεί ούτε ειδικές γνώσεις, ούτε μνήμη, ούτε και τύχη. Οι παίκτες δεν υποβάλλονταν σε καμία δύσκολη δοκιμασία. Το μόνο που χρειαζόταν. ήταν να γνωρίζουν καλά τον εαυτό τους και να έχουν το θάρρος να πουν την αλήθεια απαντώντας σε 21 προσωπικές ερωτήσεις.
  — Τα τρία (3) βίντεο 2009 είναι ενδεικτικά και όχι μοναδικά και τα βάζουμε για να μη μας πουν για…. αναδουλειές, λόγω του δηλούμενου, πενιχρού ετήσιου…. 4.652,09€ της Ευγενίας.
Μήπως θα πρέπει να ενδιαφερθεί κάποιο ελεγκτικό όργανο να λύσει τις όποιες απορίες του δημιουργεί η δήλωση «Πόθεν Έσχες» έτους 2009 των Άδωνις και Ευγενίας????
Άδωνις, αν μας εξηγήσεις και ποιοι είναι συνιδιοκτήτες των πολλών αγροτεμαχίων της Λευκάδας, στα οποία ΟΛΑ έχεις μερίδιο από 5,55%, θα σου είμεθα ευγνώνονες…..



Το υλικό είναι… ευγενική χορηγία του [ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.