# #

16 Νοε 2013

Όλα τα φοβισμένα ανθρωπάκια, στην «ΟΜΑΔΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ» στην αυτο-αποκαλούμενη πατριωτική δεξιά βρεθήκανε...

         ΠΡΟΤΑΣΗ  ΔΥΣΠΙΣΤΙΑΣ  &
              «ΟΜΑΔΑ  ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ» 

       -------------------------------------------
Όπως λέμε η αθέατη «ΟΜΑΔΑ  Ε», ή «Οι Πανέλληνες του Μυστρά» ή
«Αθέατη πλευρά της Σελήνης», έτσι και η αθέατη γεμάτη φόβο και μυστικοπάθεια «ομάδα Καραμανλή». Μια ζωή φοβία ο Καραμανλής.
Στη Κυβέρνησή του είχε στα υπουργεία από κυρίες Ντόρες, Κουτσίκου, μέχρι Ρεπούση, Δραγώνα, και Φραγκουδάκη.
Μα, με τέτοια στελέχη, κάνουνε εθνική πολιτική κύριε Καραμανλή;;;
Όλα τα φοβισμένα ανθρωπάκια, στην «ΟΜΑΔΑ  ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ»
βρεθήκανε………

Ούτε τους ΣαμαροΒενιζέλους, οι οποίοι εμφάνισαν εικόνα πανικόβλητων στη Βουλή, δεν τόλμησε να ρίξει, ενώ βλέπει τη καταστροφή και κατάντια της Ελλάδος, και την εξαθλίωση των Ελλήνων. Τι άλλο περιμένει;;; τον διαμελισμό, για να κινηθεί;;;

Η ψήφος που έδωσε η «ομάδα Καραμανλή» στα πιόνια και φερέφωνα της Νέας Τάξης Πραγμάτων, ήταν μια μαχαιριά στη καρδιά των Ελλήνων. Έπρεπε να δώσει την ευκαιρία στους Έλληνες, να αποφασίσουν,  να πάρουν τις τύχες της πατρίδας στα χέρια τους.

Η Θεοδώρα Τζάκρη απεδείχθη πιο γενναία, πιο παλικάρι, από την «Ομάδα Καραμανλή».
Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας στη Βουλή για τη πρόταση μομφής,
ήταν η χαριστική βολή στο κρόταφο του Ελληνισμού.

Ήταν μια ευκαιρία για να ανατραπούν τα αδρείκελα και φερέφωνα των Επικυρίαρχων δανειστών, και τη χάσαμε. Ήταν μια ευκαιρία να τελειώνουμε με τους Μνημονιακούς, πριν αυτοί αποτελειώσουν τον Ελληνισμό και την Ελλάδα. Οι μαριονέτες πολιτικοί στη Βουλή, περιορίστηκαν ένθεν και ένθεν των πτερύγων, σε αστεϊσμούς τύπου πομφόλυγες, ενώ οι Έλληνες πεινάνε, και χάνουν τα σκοτεινά χωρίς ΔΕΗ σπίτια τους. Η ανεργία και αυτοκτονίες των Ελλήνων θεριεύουν.
Οι πολιτικοί δοσίλογοι διηρέθησαν σε «Αμερικανόφιλους», και «Γερμανόφιλους», ενώ οι Έλληνες αυτοκτονούν κατά χιλιάδες.

Οι πολιτικοί είναι όλοι τους τροφοδοτούμενοι κατά περίσταση από τους παγκόσμιους τοκογλύφους Κοσμοκράτορες, αυτούς που καταστρέφουν Έθνη, Κράτη, και Λαούς. Οι 153 φρόντισαν τα συμφέροντά τους, και
όχι τον Ελληνικό Λαό. Ανάτρεψε τους εφιάλτες, που τυραννούν τους
Έλληνες, φουκαρά, έ  φουκαρά, να σε ευλογεί η Μάνα Σου από ψηλά!! 

 Πρέπει ο Λαός να θυμηθεί τα ονόματά τους στις κάλπες, είναι εκείνοι που ψηφίζουν ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ. Τιμωρείστε τους.

Τα Μνημόνια αλλεπάλληλα πίπτουν επί των κεφαλών μας, και οι 153, ένθεν και ένθεν των πτερύγων της Βουλής, αδιαφορούν αρκεί η τσέπη τους να είναι καλά. Είναι όλοι τους υπαλληλάκια και φερέφωνα της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης και Δικτατορίας.
Ο Σαμαράς απεδείχθη αρχομανής, αφού στηρίζεται επάνω στις ψήφους
του Jeffrey και των διαδόχων αυτού , τέτοια υποτίμηση εθνικής πατριωτικής αξιοπρέπειας, φτάνει να μη χάσει την εξουσία.
Είναι τόσο αρχομανής, που τώρα ζητάει τη συμμετοχή στη κυβέρνηση του κόμματος της Ρεπούση για στήριξη, τόσο χαμηλά πέφτει.!!   
Η Τουρκία κάνει συγκέντρωση στρατευμάτων στον Έβρο και στα νησιά
κατόπιν εντολής των τοκογλύφων δανειστών, οι οποίοι φοβούνται μήπως εμείς κάνουμε στάση εξωτερικών πληρωμών, μήπως εφαρμόσουμε τη ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ του αρχαίου νομοθέτη Σόλωνα, και χάσει ο τοκογλύφος μεγαλοτραπεζίτης μεγιστάνας δανειστής  τα τοκοχρεολύσια εκάστου μηνός.
Η Τουρκία ενεργεί σαν «μπαμπούλας» και φόβητρο για λογαριασμό των Σιωνιστών δανειστών τοκογλύφων της Νέας Τάξης Πραγμάτων.
Οι από Βορρά και Ανατολάς εχθρικοί γείτονες, «θα μας την πέσουν»,
-κατά το κοινώς λεγόμενο- σε περίπτωση που κάνουμε στάση εξωτερικών πληρωμών, κατόπιν εντολών του Παντοκράτορα και Κοσμοκράτορα μεγιστάνα ROTHSCHILD, ηγέτου της παγκόσμιας Σιωνιστικής Διακυβέρνησης-Δικτατορίας.   
Τα λεγόμενα πολιτικά κόμματα του «Συνταγματικού Τόξου» ετοιμάζουν φασιστική εκτροπή εναντίον του Ελληνικού Λαού, κατόπιν εντολών της ηγεσίας της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.
Οι Κοσμοκράτορες μεγιστάνες του πλούτου, με συνεργασία ντόπιων δοσίλογων, λήστεψαν τα Ελληνικά δημόσια Ταμεία, και τώρα καλούμεθα εμείς το πόπολο να πουλήσουμε τα σπίτια μας, για να ξεχρεώσει η χώρα το επαχθές και επονείδιστο χρέος, το οποίο «Εκείνοι» δημιούργησαν.
Ο Ανδρέας Παπανδρέου σε στιγμές ειλικρίνειας είπε,
«Δεν έχω κανένα λόγο να κρύψω από τον Ελληνικό Λαό την αλήθεια. Θέλω να πω ότι είδα πράγματι το «ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ  ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΡΙΟ» να λειτουργεί. Και συνέχισε,
«Τι είναι η Ε.Ε.;; ποίος τη κυβερνά;;; τι ρόλο παίζουμε πλέον εμείς οι Εθνικές Κυβερνήσεις;;; Βρίσκω ότι πάμε σε ένα είδος εθνικής συρρίκνωσης, στο βωμό των συμφερόντων του παγκόσμιου ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΡΙΟΥ, διά των οικονομικών και Γεωπολιτικών (πολεμικών) τεχνητών κρίσεων.
Σας λέγω ότι εδώ υπάρχει σαφές σχέδιο για τη μηδενοποίηση των Εθνικών Κυβερνήσεων, οι οποίες δεν θα μπορούν να παίξουν δημοκρατικά αποτελεσματικό ρόλο, αλλά θα υπόκεινται στις κατευθύνσεις που μας δίνει το παγκόσμιο Σιωνιστικό Διευθυντήριο».

Εδώ αξίζει να αναφέρουμε τη δήλωση της τέως Προέδρου της Βουλής
των Ελλήνων, κυρίας Άννας Μπενάκη, προς τον τότε ορκιζόμενο νέο Πρόεδρο Κάρολο Παπούλια.
«Η Ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί με τη ψήφιση ενδεχομένως και της Συνταγματικής συνθήκης, ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ  ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΘΑ ΣΥΡΡΙΚΝΩΘΟΥΝ, χάριν
της ειρήνης, της ευημερίας, και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη,
τα δικαιώματα του πολίτη θα μπορούν να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων, και πάντως η δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις, και θα δοκιμασθεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης».

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕ ΤΗΝ ΜΠΕΝΑΚΗ ΝΑ ΠΕΙ ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΣΕ,
ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΝΑ ΠΕΙ ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕ!!!

Δηλαδή την ευημερία και ασφάλεια της Ε.Ε. καλείται να πληρώσει η Ελλάδα, δια του διαμελισμού της, και όχι όλα τα άλλα κράτη-μέλη της Ε.Ε. Εν τοιαύτη περιπτώσει να μας λείπει η Ε.Ε. Βρήκανε κορόϊδα οι Ευρωπαίοι. «Βρήκανε το μήνα που τρέφει τους ένδεκα» την Ελλάδα των δοσίλογων πολιτικών, λέει ο λαός.

Η Ελλάδα προσφέρεται για θυσία σαν ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ χάριν της ειρήνης, ευημερίας, και ασφάλειας της Ευρώπης. Αυτό είναι τρελό.
Σε κανένα άλλο κράτος δεν συμβαίνει τέτοια υποτέλεια, & υποταγή!!!
Όλα αυτά συμβαίνουν λόγω εφιαλτών «Ελλήνων» πολιτικών.
Δύο μεγάλοι Έλληνες πολιτικοί, από θέσεως ισχύος, μας προ-ειδοποίησαν για τα μελλούμενα συμβαίνειν.

Όλα αυτά τα δημιουργεί η Παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία, για τα δικά τους συμφέροντα, Οικονομικά, και Γεωπολιτικά.
Εδώ και πολλά χρόνια φύλλο δεν κουνιέται στη Βουλή. Ακόμα και ο Καραμανλής «σαν κότα στα αυγά του κάθεται»,
«Διά τον φόβον των Ιουδαίων», ψάλει η Αγία ημών Σιωνιστική Χριστιανική Ορθόδοξη Εκκλησία, ενώ τα φερέφωνα και μαριονέτες των Κοσμοκρατόρων καλά κρατούν!!!

Κατά τη πρόσφατη ψηφοφορία στη Βουλή έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης
οι αδαείς και απληροφόρητοι για τη παγκόσμια κατάσταση βουλευτές.
Οι 153 ψήφισαν με τη φιλοσοφία του φανατισμένου κομματικού παράγοντα, πιστοί στα αφεντικά  του Παγκόσμιου Σιωνιστικού Διευθυντηρίου. Ψήφισαν ΟΧΙ στη πρόταση δυσπιστίας, για να δοθούν
ο ορυκτός πλούτος με τους υδρογονάνθρακες, στους μεγιστάνες παγκόσμιους Παντοκράτορες & Τρομοκράτες.   

Ακόμη και η «Ομάδα Καραμανλή» η αυτο-αποκαλούμενη πατριωτική δεξιά, έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στις μαριονέτες της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, ψήφο στα πιόνια και φερέφωνα του Διεθνούς Σιωνιστικού ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΡΙΟΥ, υποταγμένη στις διαταγές των τοκογλύφων και «τσιφούτηδων» δανειστών του Παγκόσμιου ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΡΙΟΥ, που έλεγε ο Ανδρέας Παπανδρέου.

Έδωσαν ψήφο στα φερέφωνα της Σιωνιστικής Τρόϊκα!!!
Έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στους πολιτικούς των μνημονίων.
Η Κυβέρνηση-πιόνια των Τροϊκανών- εφαρμόζει το «Δόγμα του Σοκ», σε όλο του το μεγαλείο, σε όλες τις εργατικές τάξεις των Ελλήνων.
Εξαντλούν οικονομικά τους Έλληνες, χάριν των μεγάλων αφεντικών!!
Η εμφάνιση του πρωθυπουργού στη Βουλή ήταν θλιβερή, απερίγραπτη, και όμως η «Ομάδα Καραμανλή» τον ψήφισε υποτασσόμενη στις εντολές της Παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης.

Η «Ομάδα Καραμανλή» δεν έλαβε υπ’ όψιν τους εξής παράγοντες.
1.- Την ευκαιρία που τους δόθηκε να απαλλάξουν τη χώρα από μια κυβέρνηση μαριονετών των τοκογλύφων τραπεζιτών δανειστών.
2.- Να απαλλάξει την Ελλάδα από μια κυβέρνηση πιόνια των μνημονίων, και της Σιωνιστικής Τρόϊκα.
3.- Δεν τόλμησαν να σώσουν την Ελλάδα από μια κυβέρνηση φτωχοποίησης και εξαθλίωσης των Ελλήνων, με άμεσους κινδύνους διαμελισμού της πατρίδος.
4.- Ο Καραμανλής έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στη παρέα των ανδρεικέλων των δανειστών, και έτσι ευτέλισε το ιστορικό όνομα Καραμανλής.
5.- Ψήφισε τις μαριονέτες για κυβερνήτες της Ελλάδος, τους ανθρώπους των «ειδικών αποστολών» του παγκόσμιου καθεστώτος.
Η Θεοδώρα Τζάκρη τους χαρακτήρισε αδίστακτους στη πολιτική, με ότι αυτό συνεπάγεται……..
6.- Έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης ενώ γνώριζαν ότι κλίμα εμφυλίου πυροδοτεί η πολιτική της λιτότητας.
7.- Ψήφισαν Σαμαρά & Βενιζέλο για κυβερνήτες της Ελλάδος, που απεδείχθησαν εκ των πραγμάτων Jeffrey Νο:2
8.- Οι Έλληνες πάγωσαν με το άκουσμα του ΟΧΙ στη μομφή, της «Ομάδας Καραμανλή». Καλλίτερα να πηγαίναμε σε εκλογές ώστε να αποφασίσει ο Λαός για το μέλλον του, παρά αυτή η απερίγραπτη κατάσταση που βιώνουμε σήμερα, με την αβεβαιότητα της ζωής μας.
9.- Η «Ομάδα Καραμανλή» ψήφισε-στήριξε μια κυβέρνηση των δανείων, των φόρων, της εξαθλίωσης, και του διαμελισμού της χώρας.
10.- Δόθηκε στην «Ομάδα Καραμανλή» μια ευκαιρία για να ξεβρωμίσει ο τόπος από τα σκάνδαλα, τις εγκληματικές κομματικές πολιτικές οργανώσεις, και από τα ανδρείκελα της παγκόσμιας Δικτατορίας, και την αρνήθηκε.
11.- Η πατρίδα μας υποθηκεύτηκε, και η «Ομάδα Καραμανλή» δεν τόλμησε να καταψηφίσει τους εφιάλτες.
12.- Την ΕΡΤ την έκλεισαν κατόπιν εντολών των παγκόσμιων Δικτατόρων, για να ακούγονται ΜΟΝΟ τα Τούρκικα ΜΜΕ-κανάλια στο Αιγαίο και στα νησιά μας. Έκλεισαν την ΕΡΤ για να μην ακούγεται Ελληνική φωνή & εικόνα παγκοσμίως. Ο Καραμανλής σιωπά…….
13.- «Η Ομάδα Καραμανλή» δεν τόλμησε, ενώ γνωρίζει ότι τα πιόνια χτίζουν ΤΕΜΕΝΟΣ μέσα στην αρχαία Αθήνα, ενώ ο Ελληνικός Λαός αυτοκτονεί από τα χρέη προς εφορία. Πληρώνουμε φόρους για να χτίζουν οι εφιάλτες ΤΕΜΕΝΟΣ των εισβολέων!!!
14.- Η Μακεδονία μας χάνεται προς Σκόπια μεριά, και η «Ομάδα Καραμανλή» δεν τόλμησε.
15.- Η Θράκη μας χάνεται προς Τουρκία μεριά , και η «Ομάδα Καραμανλή» δεν τόλμησε.
16.- Ο Ερντογάν δηλώνει, «Δεν υπάρχει κράτος με το όνομα Κύπρος».
Σε λίγο θα δηλώσει, δεν υπάρχει κράτος με το όνομα ΕΛΛΑΣ, και η «Ομάδα  Καραμανλή» δεν τολμά, αλλά ψηφίζει τους εφιάλτες.
Το Τούρκικο Ναυτικό κάνει βόλτες έξω από τη Σκύρο………
17.- Ο Στρατός, η Εκκλησία, η Δικαιοσύνη, αδιαφορούν για τη τύχη της πατρίδας, και η «Ομάδα Καραμανλή» ψηφίζει τους εφιάλτες…….
18.- Ταξιαρχία Τούρκων & Σκοπιανών στρατοπεδεύει στο Τύρναβο, για να κόψει την Ελλάδα στα δύο, και η «Ομάδα Καραμανλή» ψηφίζει……
19.- Η διεθνής Σιωνιστική Δικτατορία μας δολοφονεί με αεροψεκασμούς, (ΜΜΕ), και η «Ομάδα Καραμανλή» ψηφίζει…….
20.- Οι Σιωνιστές δανειστές-Τροϊκανοί μας πάνε για γενοκτονία, και η «Ομάδα Καραμανλή» ψηφίζει τους εφιάλτες.
21.- Η Ελλάδα κατάντησε νεκροταφείο αυτοκτονούντων,  οι Έλληνες Έθνος της διασποράς, και η «Ομάδα Καραμανλή» ψηφίζει……….
22.- 350.000 Ελληνικά νοικοκυριά έχουν βυθιστεί στο σκοτάδι, και η ανελέητη «Ομάδα Καραμανλή» ψηφίζει τους εφιάλτες.
23.- Επειδή οι Έλληνες παρασυρμένοι από ψεύτικες προεκλογικές υποσχέσεις (Ζάππεια, αντι-μνημονιακές κορώνες, όχι άλλα μέτρα κ.λ.π.) , ψήφισαν τους εφιάλτες, υπαλληλάκους της παγκόσμιας Σιωνιστικής κυβέρνησης, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να τους «φάμε στη μάπα», μέχρι το 2016. Υπάρχει δυσαρμονία μεταξύ Λαού και κυβερνήσεως. Μέχρι τότε θα έχουν καταστρέψει ολοσχερώς την Ελλάδα, και η «Ομάδα Καραμανλή» στηρίζει τους εφιάλτες……..
24.- Τώρα τα υπαλληλάκια της Τρόϊκα μας δουλεύουν «ψιλό γαζί»,
δηλώνοντας ότι θα πάνε για ΣΚΙ…Βρήκαν δοσίλογους και τα κάνουν.
Εμείς πρέπει να απαντήσουμε με στάση εξωτερικών πληρωμών…….
και με ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ , για να κάνουμε τους δανειστές των τραπεζών του Rothschild να τρέχουν και να μη φθάνουν………..
Χρειάζεται αλλαγή εξωτερικής και αμυντικής πολιτικής, για να κάνουμε τους παγκόσμιους κυβερνήτες, το Οικουμενικό Διευθυντήριο, να τρέχουν και να μη φτάνουν…………
Χρειάζεται αλλαγή Γεωπολιτικής & Γεωστρατηγικής υπό της Ελλάδος, όπως έκανε η Αίγυπτος. Αλλά χρειάζονται πολιτικοί πατριώτες παλικάρια! Για να κάνουμε το Κοσμοκράτορα να τρέχει και να μη φτάνει….. Μας απειλεί με πόλεμο με τους Τούρκους, και εμείς να απαντήσουμε με αλλαγή Γεωπολιτικής, και τότε να δούμε το παγκόσμιο ΑΡΠΑΚΤΙΚΟ να τρέχει και να μη φτάνει…….
Η Ελλάδα ευρίσκεται ένα βήμα πριν το χάος, και ο Καραμανλής δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στους εφιάλτες πολιτικούς.
Δημοσιεύματα στα ΜΜΕ λέγουν ότι απειλείται η ζωή του από τους Κοσμοκράτορες, & Παντοκράτορες, Μεγιστάνες & Ολιγάρχες του πλανήτη, εάν δεν υπακούσει στις οδηγίες των.
Έτσι οι δύστυχοι Καραμανλικοί δεν τα κατάφεραν να κάνουν τη ζημιά στα πιόνια και μαριονέτες που μας κυβερνούν, τη ζημιά που όλοι περιμέναμε, τη ζημιά που θα απελευθέρωνε την Ελλάδα.

Η «Ομάδα Καραμανλή» τη νύχτα της ψηφοφορίας «έκατσαν κότες»,
ενώ ημέρες πριν ανέβαζαν στο διαδίκτυο δηλώσεις με το ερώτημα,
«Τι έρχεται το Νοέμβριο;;» και όλοι περιμέναμε την έκπληξη.
Θα μου πείς έξω από το χορό όλοι κάνουν τα παληκάρια, ναι, αλλά
εάν ο Κολοκοτρώνης σκεφτότανε τους έξω από το χορό, ακόμη θα ήμασταν ραγιάδες και γραικύλοι του ΕΡΝΤΟΓΑΝ…………..

Η «Ομάδα Καραμανλή» απογοήτευσε τον Ελληνικό Λαό.
Θα ερωτηθείτε μετά τις μαριονέτες τι;;; Ότι αποφασίσει ο Ελληνικός Λαός, με ελεύθερες και ανόθευτες εκλογές.
Κυκλοφορούν φήμες ότι τα αποτελέσματα των εκλογών νοθεύονται μέσω των ηλεκτρονικών υπολογιστών, και δίδονται αποτελέσματα της αρεσκείας των ηγετών της Νέας Τάξης Πραγμάτων.
Αυτό το οποίο σήμερα συντελείται στη χώρα μας, δεν είναι μόνο απλά η εφαρμογή μιας λάθος οικονομικής πολιτικής, αλλά η υποδούλωση της
χώρας από τη παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία, με τη συνεργασία ντόπιων πολιτικών εφιαλτών-δοσιλόγων.
Βλέπουμε πράγματι να υλοποιούνται οι Γεωπολιτικές προγνώσεις της κυρίας Άννας Μπενάκη, τέως Προέδρου της Βουλής.
Όσο για τις δηλώσεις του Ανδρέα Παπανδρέου περί παγκόσμιου ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΡΙΟΥ, αυτές είναι πλέον γεγονός.
Η χρεοκοπία της Ελλάδος είναι ένα προμελετημένο σχέδιο των Σιωνιστών Παντοκρατόρων, με το οποίο συντελείται ο διαμελισμός της Ελλάδος, και η γενοκτονία του Ελληνικού Λαού, με σκοπό την αρπαγή των υδρογονανθράκων, κατά Γην και θάλασσαν.
Γιαυτό ζητάμε βοήθεια από τις υγιείς πατριωτικές πολιτικές δυνάμεις, που έχουν τη δύναμη να ρίξουν τη κυβέρνηση των συνεργατών του εχθρού, των σύγχρονων δοσιλόγων.
Γιαυτό ζητάμε από το Λαό να αφυπνισθεί και να πάρει τις τύχες του στα χέρια του. Η ιστορία τιμωρεί τους εφιάλτες δοσίλογους.

Ο Σαμαράς μετά τη ψηφοφορία πανηγύριζε σαν παιδάκι που έβαλε Γκόλ σε σχολικό ποδόσφαιρο, ενώ βγήκε τραυματισμένος από αυτή τη συζήτηση. Κανένας δεν κέρδισε τις εντυπώσεις. Όλοι οι πολιτικοί συναγωνίζονται ποιος θα γίνει προθυμότερος στην υπηρεσία της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας. Αυτό ισχύει και για τους Ευρωπαίους και Αμερικανούς πολιτικούς.
Οι μαριονέτες πολιτικοί προετοιμάζουν την Ελλάδα, για να κατοικήσουν εδώ πάσης φύσεως έθνη και λαοί.
Η Ελλάς θα καταντήσει Βαβέλ.
Η Αγία ημών Σιωνιστική Χριστιανική Ορθόδοξη Εκκλησία ψάλει,
«Λαοί, φυλαί, και γλώσσαι, τα Θεία Μεγαλεία».
Αυτός ο πολύ-πολιτισμός θα καταλήξει σε καταστροφή του Ελληνισμού, της Ιστορίας μας, και του πολιτισμού μας, προς δόξαν της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. & Παγκοσμιοποίησης.
«Η Ομάδα Καραμανλή» ψηφίζει-στηρίζει τα πιόνια και φερέφωνα των Κοσμοκρατόρων, της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, ενώ οι Έλληνες έχουν βυθιστεί σε ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ  ΚΡΙΣΗ, σαν να πέρασε τυφώνας επάνω μας.
Άραγε η «Ομάδα Καραμανλή» θα στηρίξει και πάλιν μια Κυβέρνηση
με ΔΗΜΑΡ, Κουβέλη, & Ρεπούση;;; Ίδωμεν.

                                              ΑΝΤΩΝΗΣ  Ι.  ΓΡΥΠΑΙΟΣ
                                              Διεθνολόγος

                                               e-mail: ant.grypaios@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.