# #

12 Νοε 2013

Επρεπε να με βλέπεις και να σκύβεις, ρε γελοίε.

σηφουνακησ
Εγώ δεν είμαι τυχαίος, είμαι χρόνια στην πολιτική, εγώ συνέβαλα στη διάλυση, εγώ θα ξαναχτίσω τη χώρα. Και θα την ξαναχτίσω με τους όρους που εγώ θέλω. Θα την ξαναχτίσω δίνοντας άδειες για ξενοδοχεία. Με τον Νέο Οικοδομικό Κανονισμό που έφτιαξα οι ξενοδόχοι μπορούν να χτίζουν παντού, οι μεγάλοι ξενοδόχοι, οι ξενοδόχοι σαν τη γυναίκα μου και τον πεθερό μου.
Κάνω αυτό που μου αρέσει και λογαριασμό δεν δίνω. Τα κατάργησα όλα για την ανάπτυξη. Παλιά ήθελες 15 στρέμματα για να χτίσεις ξενοδοχείο, τώρα θέλεις τα ..
μισά. Στα δάση, όπου θες. Για μεγάλες επενδύσεις μιλάω. Τις ξέρω εγώ τις μεγάλες επενδύσεις από μέσα.
Επρεπε να με βλέπεις και να σκύβεις.
Επρεπε να με ευγνωμονείς. Διόρισα και τη γυναίκα ρε, δεν ντρέπεσαι ρε γελοίε; Σκύψε τώρα να μου γλείψεις τα παπούτσια. Το μαγαζί είναι δικό μου, διορίζω αβέρτα. Και δεν ντρέπομαι σαν τους άλλους που μιλάνε για αξιοκρατία και διαγωνισμούς. Εγώ ακόμη και τώρα, που καταρρέει η χώρα τιμώ τον ψηφοφόρο μου και του βρίσκω δουλειά στο μαγαζί μου.
9α
Οχι, δεν του βρίσκω δουλειά στα ξενοδοχεία της γυναίκας μου, το δικό μου μαγαζί είναι το κράτος. Ο δημόσιος τομέας, ο ευρύτερος δημόσιος τομέας. Επρεπε να με βλέπεις και να σκύβεις επειδή εγώ στέλνω επιστολές, με την υπογραφή μου. Λέω: να εξετάσετε την περίπτωση ώστε ο ψηφοφόρος να συνεχίσει να εργάζεται ανεξάρτητα από την απόφαση του ΑΣΕΠ. Δεν υπάρχει ΑΣΕΠ, εγώ είμαι το ΑΣΕΠ. Ακούς εκεί, επιλογή προσωπικού.
Επρεπε να με βλέπεις και να σκύβεις.
Εχω τη δύναμη να αλλάξω τα πάντα. Ποιος έλεγε ότι «δεν μπορείς να αλλάξεις το σπίτι όπου γεννήθηκες». Ποιος το έλεγε, ο Κομφούκιος, ο Νταλάρας, δεν θυμάμαι, κάποιος διάσημος το έλεγε. Εγώ το άλλαξα. Όχι μόνο το σπίτι. Αλλαξα όλο το χωριό. Τις Πρασσιές στο Ρέθυμνο. Οχι, δεν έβγαλα λεφτά από την τσέπη μου, έβγαλα λεφτά από τη δική σου τσέπη. 
Επρεπε να με βλέπεις και να σκύβεις, τόσο δυνατός είμαι.
Λέγανε ότι οι Πρασσιές είναι αδιάφορου κάλλους. Πήρα κονδύλια από εδώ, πήρα κονδύλια από εκεί και έφτιαξα τα πάντα στο χωριό. Για εκατό κατοίκους έκανα έργα εκατομμυρίων. Πλατείες, αναπαλαιώσεις, υποδομές. Ότι υπάρχει γύρω γύρω από το σπίτι μας το φρέσκαρα για να έχουμε ωραία θέα. Όχι με δικά μου λεφτά, με δικά σου και με ευρωπαϊκά.
Επρεπε να με βλέπεις και να σκύβεις.
Τα σχέδιά μου έχουν βάθος χρόνου. Τι νομίζεις, ότι έφτιαξα τις Πρασσιές σε ένα χρόνο; Όχι ρε γελοίε, έχω πρόγραμμα, εγώ!  Βάλε κάτω και μέτρα πόσα λεφτά έχω ρίξει στο χωριό μου σε μια δεκαετία.
Ξεκινήσαμε γερά το 2003. Πήραμε 667.000 ευρώ από τον κρατικό προϋπολογισμό. Πριν στεγνώσουν τα τσιμέντα, το 2009, πήραμε από το ΕΣΠΑ 980.000. Τη μελέτη την έκανα εγώ, είχα ιδρύσει μια Μη Κυβερνητική με τον αδερφό μου. Μετά πήραμε επιπλέον 305.000 για να φτιάξουμε τα απέναντι σπίτια, τις προσόψεις. Πέρασαν λίγα χρόνια και βάλαμε υπόγεια τα καλώδια του ρεύματος, με 123.000 ευρώ. Φτιάξαμε αποχέτευση με 173.000 και για τα λύματα βρήκα άλλες 473.000.
Επρεπε να με βλέπεις και να σκύβεις, ρε γελοίε. 
Εσύ δεν έκανες τίποτα για το δικό σου χωριό. Δεν έχεις κυβερνήσει, δεν έχεις διορίσει, δεν έχεις μοιράσει χρήμα. Και θέλεις να ασχοληθείς και με την πολιτική. Αντε από δω ρε γελοίε.

Το φανταστικό υπουργικό παραλήρημα είναι εμπνευσμένο από όσα απηύθυνε ο Νίκος Σηφουνάκης, βουλευτής ΠαΣοΚ, στον κ. Σπύρο Γαληνό, βουλευτή Ανεξάρτητων Ελλήνων, σε τηλεοπτική εκπομπή.
Κατά τη γνώμη του όταν βλέπουμε τους κυρίους του ΠΑΣΟΚ, και της ΝΔ, θα πρέπει να σκύβουμε
Γιατί, οι πολιτικοί μας, μπορεί να λαδώθηκαν, να κατέστρεψαν την χώρα, να εξαθλίωσαν τον λαό, να τους έσυραν στο δρόμο της αυτοχειρίας,  αλλά ελάχιστη σημασία έχει…..
Μεγαλύτερο κακό από αυτά, είναι ένας διορισμός. Αυτή είναι η Παγκάλια ρητορεία, ”Μαζί τα Φάγαμε”.

Για μία θέση εργασίας, αυτοί ρήμαζαν τον τόπο, γέμιζαν τις τσέπες τους με εκατομμύρια, στο τέλος μας δολοφόνησαν σαν λαό. Και ακόμα και ο βολεμένος υπάλληλος, τα λίγα λεφτά που έπαιρνε, τα κέρδιζε δουλεύοντας. Τον πακτωλό των χρημάτων, που κέρδισαν οι πολιτικοί, μαζί με τους επιχειρηματίες φίλους τους, τον κέρδισαν άκοπα. Με κάποιο ”επαγγελματικό” δείπνο, με μία κοινωνική υποχρέωση το πολύ.
 
Αυτή είναι η  …βλαμμένη νοοτροπία και το σκεπτικό των βουλευτών μας! Καμαρώστε τους!
Δεν θα μας διχάσετε όμως κ. Βολευτάδες !  Προτιμάμε να διχαστούμε, μετά την τιμωρία σας, μετά την στιγμή που θα απαλλαγεί αυτός ο τόπος και οι κάτοικοι του, από εσάς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.