# #

16 Νοε 2013

Θύματα οργανωμένου σχεδίου: 100αδες Διαταγές Πληρωμής σε ένα 3ημερο



Όλες οι τράπεζες, ταυτόχρονα, ξύπνησαν ένα πρωί και σκέφτηκαν ότι πρέπει να στείλουν διαταγές πληρωμής στους δανειολήπτες με τα ληξιπρόθεσμα χρέη. 
Τυχαίο;
Δεκάδες ή εκατοντάδες διαταγές πληρωμής κοινοποιήθηκαν το τελευταίο τριήμερο, ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, στην...
Κεφαλονιά.
Από την πρώτη μέρα, που εμφανίστηκαν οι "Αποφασισμένοι στην Κεφαλονιά", με σωρεία αποδεικτικών στοιχείων μίλησαν για μια πολύχρονη διαδικασία, για ένα καλά σχεδιασμένο και προμελετημένο πολιτικό, οικονομικό και κοινωνικό έγκλημα, που αποσκοπεί στην φτωχοποίηση, την απαλλοτρίωση των περιουσιών των Ελλήνων και την μετατροπή τους σε δουλοπάροικους.
Πρόκειται για μια διαδικασία που ξεκίνησε με την παράδοση, εκ μέρους των πολιτικών κομμάτων, της διαχείρισης του χρήματος στην ανεξέλεγκτη δικαιοδοσία κάποιων τραπεζιτών.  Η διαδικασία επισημοποιήθηκε με δύο νομοθετικές αποφάσεις: Τον νόμο 2275/29.12.1994 και με την αποδοχή του άρθρου 123 (πρώην 101 της ΣΕΚ) της ενοποιημένης απόδοσης της Συνθήκης για την Ευρωπαϊκή Ένωση. Με τις δύο αυτές αποφάσεις, απαγορεύτηκε η χρηματοδότηση του Ελληνικού Κράτους, με "εθνικό" νόμισμα πρώτα από την επονομαζόμενη Τράπεζα της "Ελλάδος" και στη συνέχεια με "ευρωπαϊκό" νόμισμα από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα. Ευρώ ή δραχμή ήταν, πάντα νομίσματα ιδιοκτησίας τραπεζιτών, από συστάσεως του Ελληνικού Κράτους. 

Όταν τα κόμματα, με την ψήφο ή τη σιωπή τους, νομιμοποίησαν τον υποχρεωτικό δανεισμό κράτους και πολιτών, αποκλειστικά από λίγους ιδιώτες, δεν γνώριζαν ότι οι αποφάσεις και η σιωπή τους θα οδηγούσαν κράτος και πολίτες στην υπερχρέωση; 
Όταν και η τελευταία δεκάρα που κυκλοφορεί, για να κάνουμε τις συναλλαγές μας, είναι δανεισμένη, τι καλύτερο περίμεναν να συμβεί;

Σήμερα, είδαμε έναν ακόμα "μικρό", πλην όμως αξιοσημείωτο συντονισμό, που επιβεβαιώνει  την ύπαρξη σχεδίου.
Ας οργανωθούμε κι εμείς απέναντι σε μια πολιτικά και οικονομικά εγκληματική οργάνωση, η οποία δρά με σχέδιο και σκοπό την εξαθλίωση των Ελλήνων και τον πλήρη έλεγχο της Πατρίδας, στο όνομα ενός κατασκευασμένου και εκβιαστικά δημιουργημένου χρέους. 

Όσα πολιτικά πρόσωπα και κομμάτα εξακολουθούν να μην αναφέρονται στο προμελετημένο έγκλημα της εκχώρησης του Εθικού και Ευρωπαϊκού νομίσματος σε ιδιώτες,  ελέγχονται για συνενοχή.
Δεν υπάρχουν πια δικαιολογίες.
Θέλουμε Δημοκρατία.
Θέλουμε το χρήμα να είναι δημόσιο εργαλείο.
Θέλουμε διαγραφή του Κρατικού χρέους και πάγωμα των χρεών νοικοκυριών και επιχειρήσεων, ως ότου φέρουμε τη Δημοκρατία στην Ελλάδα.
Να αφαιρέσουν τη φράση "Στο όνομα του Ελληνικού Λαού" , διότι δεν μας ρώτησαν. Και δημοκρατία  δεν έχουμε. Ας γράφουν "Στο όνομα των Τραπεζών". Είναι πιο ειλικρινές και πιο έντιμο. 
Αν δεν κάνουν κάτι οι εκπρόσωποι, θα κάνουμε εμείς και ας δώσουμε μια υπόσχεση ο ένας στον άλλο: Οι απαλλοτριώσεις θα ακυρωθούν, οι φυλακίσεις για χρέη θα αποζημιωθούν και η Δημοκρατία, δηλαδή οι πολίτες, θα επανελέγξει κάθε περίπτωση, χωριστά. 
Η πόλη, το χωριό, η γειτονιά ξέρει, καλύτερα, ποιος πρέπει να πληρώσει, πόσο πρέπει και αν πρέπει να πληρώσει .
Νόμος θα γίνει η θέληση και οι αποφάσεις του λαού.

Για την εγκαθίδρυση Δημοκρατίας,

για την Απελευθέρωση της Πατρίδας, από τους τοκογλύφους.


1. Παρακαλούνται όσοι έλαβαν τις 3 τελεταίες μέρες διαταγές πληρωμής, σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας, να επικοινωνήσουν με τους "ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ". Θα βοηθήσει όλους και τον καθένα.

2. Επίσης: Καλούνται νομικοί, οικονομολόγοι και όσοι άλλοι μπορούν να βοηθήσουν στη νομική τεκμηρίωση ότι οι Έλληνες πολίτες, που έχασαν τις δουλειές τους, απώλεσαν μέρος ή όλο το μισθό τους, τη σύνταξη και το εισόδημα τους ή μετατράπηκαν σε οφειλέτες, είναι θύματα οργανωμένου σχεδίου εγκληματικής οργάνωσης.

3. Τέλος: Αναζητούνται Τερτσέτηδες. Αναζητούνται κόμματα, ομάδες και κινήματα, που σέβονται τη θέληση των πολιτών και λένε την αλήθεια για όσα μας συμβαίνουν.

Αν αυτά δε συμβούν, τη λύση θα δώσει ο οργανωμένος και ενωμένος λαός . Με όλα τα μέσα, ακόμα και με τα νόμιμα. 


Τέλειωσαν τα ψέματα: Έχουμε πόλεμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.