# #

13 Νοε 2013

Δεν μας ψεκάζουν ...λέμεεεε

Ο λόγος για τους περιβόητους ψεκασμούς, την αλλαγή του καιρού, την επίδραση στην ατμόσφαιρα.
Πάρνηθα 10/11/2013 πρωί στην θέση προς Φλαμπούρι. Τα πρωινά περάσματα πάνω από τον Αττικό ουρανό είναι ορατά στο φως του πρωινού ήλιου, πράγμα που δείχνει τα περάσματα ακόμα και στις νυχτερινές ώρες. Φτάνοντας στο σημείο, αντικρίζω και φωτογραφίζω τα περάσματα τα οποία είναι συνεχή.
Προς Φλαμπούρι και “κρύα βρύση” ώρα 9:10πμ
Οι διελεύσεις συνεχείς.
...

Ώρα 11:30πμ στην γεωγραφική θέση στην Πάρνηθα για να προσανατολιστούν αν θέλουν να δουν το σημείο στο Google earth 38° 9’21.51″Β  23°45’33.44″Α  με ορατότητα όλο το λεκανοπέδιο Αθηνών. Οι πρώτες γραμμές αρχίζουν και απλώνουν σκεπάζοντας τον Ήλιο.
Ώρα 13:00μμ μονοπάτι από κρύα βρύση προς Φλαμπούρι. Οι γραμμές έχουν απλώσει τόσο πλέον που νομίζεις ότι αρχίζει να συννεφιάζει.
Ώρα 14:00μμ από την έξοδο του χωματόδρομου από Φλαμπούρι προς τον περιφερικό. Οι γραμμές πλέον έχουν γίνει τεχνικά σύννεφα. Ο Ήλιος θα διακρίνετε ότι πλέον είναι σκεπασμένος.
Στην φωτογραφία που βλέπετε από κάτω θέλω να θέσω το ερώτημα προς κάθε μπουρδολόγο, πλακατζή, αμφισβητία, ανίδεο, και σε κάθε βουλευτή που φέρνει χλευαστικά το παράδειγμα των αεροψεκασμών και καλά για να υποβιβάσει τον συνομιλητή του. το αεροπλάνο που βλέπετε είναι της γραμμής και θα διακρίνετε ότι τα καυσαέρια εξανεμίζονται αμέσως μετά την διέλευση του. ακριβός δίπλα του και στο ίδιο ύψος προπορευόταν αεροσκάφος που ψέκαζε και φαίνεται η γραμμή. Πως ρε λεβέντες δικαιολογείτε αυτήν την διαφορά; Εγώ σαν τεχνικός στην πρώην Ολυμπιακή έχω την γνώση, και δεν δέχομαι αμφισβητήσεις. Εσείς πως γίνεστε παντογνώστες από την αμορφωσιά μιας και πεισματικά δεν θέλετε να διαβάσετε τα χιλιάδες άρθρα, μελέτες, διαμαρτυρίες παρά αρκείστε στην μπουρδολογεία και στην χλεύη;
Θέλω να ενημερώσω κάθε ενδιαφερόμενο αν θέλει να διασταυρώσει μια διέλευση αεροσκάφους από το σημείο που βρίσκεται, μπορεί να μπει στην σελίδα http://www.flightradar24.com/37.98,23.73/7
Και να βλέπει όλες τις πτήσεις σε όλο τον κόσμο. Οι μόνες πτήσεις που δεν αναφέρονται είναι οι κυβερνητικές πτήσεις, οι στρατιωτικές και κατασκοπευτικές.
Αν λοιπόν ενώ από πάνω σας περνά ένα αεροπλάνο και δεν το βλέπετε στον χάρτη, κάτι άλλο είναι εκτός από επιβατικό.
Ακόμα υπάρχει εφαρμογή και για iPhone  με την ονομασία PF FREE και κάνει ακριβώς την ίδια δουλειά.
πηγή: 60gr.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.