# #

11 Νοε 2013

Ραχήλ προς Άδωνι: Άκου, φασιστάκο... - ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ


raxil"Φασιστάκο" αποκάλεσε η Ραχήλ Μακρή τον Άδωνι Γεωργιάδη, μετά το σχόλιο του δεύτερου για την απόφαση της βουλευτού των ΑΝΕΛ να ανεβει στα κάγκελα που βρίσκονται έξω από το ραδιομέγαρο, κατά τη διάρκεια των χθεσινών επεισοδίων...
Ο υπουργός Υγείας, νωρίτερα, από το βήμα της Βουλής, αναφερόμενος στα όσα εκτυλίχθηκαν χθες στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή, είπε: «Θα πρέπει να πω ότι η εικόνα της κυρίας Ραχήλ Μακρή πάνω στα κάγκελα ήταν πραγματικά πέρα πάσης προσδοκίας». Γεγονός που προκάλεσε την έντονη αντίδραση και των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Υπενθυμίζεται ότι η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο Ραδιομέγαρο για να εκφράσει τη συμπαράσταση της προς τους εργαζομένους της ΕΡΤ, ενώ μαζί με άλλους βουλευτές κατήγγειλαν τον προπηλακισμό τους από δυνάμεις των ΜΑΤ.
Η κυρία Μακρή, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης έκανε μία «αφιέρωση» μέσα από ένα βίντεο στο YouTube προς τον υπουργό Υγείας, γράφοντας...
«άκου φασιστάκο».
Το συγκεκριμένο βίντεο είναι από παλαιότερη εμφάνιση του κ. Γεωργιάδη, όταν ήταν βουλευτής του ΛΑΟΣ και αφορά στα όσα έλεγε τότε για τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά.
Δείτε το βίντεο που αφιέρωσε στον Άδωνι:
akou








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.