# #

1 Ιουλ 2015

Τα κυρίαρχα ΜΜΕ(στην 93η θέση στον δείκτη παγκόσμιας ελευθερίας του Τύπου-τελευταία στην Ευρώπη) έχουν κηρύξει πόλεμο στους πολίτες

SHIT_TV

Η Ελλάδα βρίσκεται στην 93η θέση στον δείκτη παγκόσμιας ελευθερίας του Τύπου (τελευταία στην Ευρώπη), μαζί με τη Γκαμπόν, το Κιργιστάν και την Ακτή Ελεφαντοστού


Τα ελληνικά ΜΜΕ είναι διεφθαρμένα. 

Αυτό πιθανώς να μη σας σοκάρει γιατί τα ΜΜΕ είναι διεφθαρμένα παντού, αλλά η αλήθεια είναι ότι στη χώρα μας η κατάσταση ξεπερνάει τη φαντασία σας.


Σύμφωνα με την ΜΚΟ -Ρεπόρτερς Χωρίς Σύνορα η Ελλάδα βρίσκεται στην 93η θέση στον δείκτη παγκόσμιας ελευθερίας του Τύπου (τελευταία στην Ευρώπη), μαζί με τη Γκαμπόν, το Κιργιστάν και την Ακτή Ελεφαντοστού. 

Τα ιδιωτικά κανάλια, οι εφημερίδες και τα ραδιόφωνα ανήκουν στην συντριπτική τους πλειοψηφία σε 5 οικογένειες που τα χρησιμοποιούν για να..
εξασφαλίζουν κρατικά συμβόλαια. 

Τα ΜΜΕ τους είναι μέλη μεγάλων ομίλων εργολάβων που αναλαμβάνουν κατασκευαστικά έργα και εφοπλιστών που ελέγχουν το εμπόριο πετρελαίου και τις εισαγωγές. 

Διαπλέκονται με την εξουσία και στηρίζονται σε τεράστια δάνεια χωρίς εγγυήσεις από τις τράπεζες τις οποίες ανακεφαλαιοποίησαν οι πολίτες της ευρώπης.


Αυτές τις ημέρες τα κυρίαρχα ΜΜΕ έχουν κηρύξει πόλεμο στους πολίτες παίρνοντας θέση υπέρ του δημοψηφίσματος καταπατώντας κάθε έννοια της δημοσιογραφικής δεοντολογίας. 

Τρομοκρατικά ρεπορτάζ χωρίς ίχνος αλήθειας παρουσιάζονται ως αντικειμενικά ρεπορτάζ. 

Την Δευτέρα ο μεγαλύτερος τηλεοπτικός σταθμός μετέδιδε όλη την ημέρα ψευδείς πληροφορίες -που είχαν διαψευσθεί 3 φορές επίσημα από την κυβέρνηση-  σχετικά με τα capital controls προσπαθώντας να προκαλέσουν νέο bankrun στις τράπεζες.

Κανείς δεν μπορεί να τους ελέγξει. 
Το αρμόδιο όργανο ελέγχου έχει αφεθεί εδώ και 3 χρόνια με παράνομη σύνθεση καθιστώντας το πρακτικά άχρηστο και αδύναμο να επιβάλει οποιαδήποτε κύρωση. 

Την ίδια ώρα η απαίτηση του ελληνικού κράτους προς τους τηλεοπτικούς σταθμούς για πληρωμή 102 εκατομμυρίων από απλήρωτους φόρους για την χρήση των συχνοτήτων έχει φέρει μηδενικά αποτελέσματα.

thepressproject.gr

2 σχόλια:

  1. Οι πιο πολλοι οχι απλα τους βαρεθηκαμε οχι απλα τους ΣΙΧΑΘΗΚΑΜΕ...... απλα απαξιωμουμε να τους ανταμωσουμε και στο ζαπινγκ.....
    Αν εχουν τα κοτσια ας μας δειξουν και τι σοι τηλεθεασεις κανουν(και πλστες που σιγουρα ειναι παλι εχουν βουλιαξει. ..! νομιζω)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΗΚΩ ΛΟΥΚΑΝΙΚΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.