# #

29 Ιουν 2015

Τα ψέματα του Γιούνκερ - Μέχρι και ο Πίτερ Σπήγκελ τον έκραξε - Αντιδράσεις ξένων ανταποκριτών στη συνέντευξη Τύπου

Πόσο θα ναι το όριο ανάληψης; Αν είναι 200 ευρώ φτάνει ίσα ίσα για ένα μπουκάλι σαμπάνια. Σαμπάνια θα πίνω όλη μέρα;

Ο Γιούνκερ σε κάποιο σημείο είπε ότι όσα συζητούσαμε για να ελαφρύνουμε το πακέτο και να το κάνουμε πιο προσφιλές ήταν λόγια του αέρα αφού δεν θα μπορούσαν να περάσουν από τα κοινοβούλια.
Αλήθεια κύριε Γιούνκερ γιατί δεν θα μπορούσαν να περάσουν από τα κοινοβούλια?Μήπως επειδή εσείς οι ίδιοι λέγατε ψέμματα στους λαούς σας ότι οι Έλληνες είναι τεμπέληδες και ζούσαν πάνω από τις δυνατότητές τους?
Εσείς οι ίδιοι και οι όμοιοί σας εδώ καλλιεργήσατε αυτή την ψεύτικη εικόνα κάνοντας αδύνατη μια κοινή λύση επωφελή για όλους.Μην ψάχνετε λοιπόν να φορτώσετε αλλού  τα λάθη σας.Ο ελληνικός λαός θα πει ΟΧΙ στους χολεριασμένους σας...

χαρτογιακάδες

Από το LEFT

Έντονες αντιδράσεις από τους δημοσιογράφους στα όσα ανέφερε ο Ζ. Κλ. Γιούνκερ περί μη περικοπής συντάξεων στην πρόταση των Θεσμών

Για προσωπική, κατά μέτωπο επίθεση του Ζ. Κλ. Γιούνκερ στον Αλέξη Τσίπρα, κάνει λόγο ο δημοσιογράφος των Financial Times, Πίτερ Σπίγκελ. Προσθέτει ότι όσα ανέφερε ο Ζ. Κλ. Γιούνκερ περί μη περικοπής συντάξεων στην πρόταση των Θεσμών, δεν ισχύουν, υπενθυμίζοντας όσα προβλέπονται για το ΕΚΑΣ.

"Ο Γιούνκερ λέει μεγάλα ψέματα"


Έντονες αντιδράσεις από τους δημοσιογράφους στα όσα ανέφερε ο Ζ. Κλ. Γιούνκερ περί μη περικοπής συντάξεων στην πρόταση των Θεσμών. Όπως αναφέρει ο Guardian, οι δημοσιογράφοι στην αίθουσα "ύψωσαν τα φρύδια" όταν άκουσαν τις συγκεκριμένες αναφορές, ενώ, μετά τον Π. Σπίγκελ, και ο δημοσιογράφος των Times του Λονδίνου, Bruno Waterfield, μεταδίδει ότι "ο Γιούνκερ λέει μεγάλα ψέματα". "Η Ελλάδα πρέπει να ξέρει την αλήθεια, λέει ο Γιούνκερ. Ο άνθρωπος που μόλις ισχυρίστηκε ότι η Ευρωζώνη δε θέλει περικοπή συντάξεων", προσθέτει.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.