# #

30 Ιουν 2015

ΝΕΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΚΡΟΠΟΛΗ
Η «ΑΚΡΟΠΟΛΗ» αποκαλύπτει τη νέα μεγάλη ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ που στήνει το μαύρο μέτωπο της Γερμανικής κατοχής στην χώρα μας. Αφού δημιούργησαν πανικό στον Ελληνικό λαό με τις τράπεζες και τα βενζινάδικα, τώρα προσπαθούν να δημιουργήσουν ΧΑΟΣ και με τα σούπερ μάρκετ στεγνώνοντας από κέρματα την αγορά!!!
Σύμφωνα με πληροφορίες της «Α» που προέρχονται από ανώτατο κυβερνητικό στέλεχος ο εγκέφαλος αυτού του νοσηρού σεναρίου είναι ο εθελόδουλος...
διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας, τον οποίο η κυβέρνηση ΠΟΛΥ ΚΑΚΩΣ δεν έχει ξηλώσει ακόμα από την θέση του με συνοπτικές διαδικασίες.
Ο συγκεκριμένος μοιραίος για την χώρα μας άνθρωπος έχει τη δυνατότητα να ενορχηστρώνει το ΧΑΟΣ που απαιτούν οι τοκογλύφοι-δανειστές και η εγχώρια διαπλοκή, μήπως μπορέσουν και καταφέρουν το ΝΑΙ να πλησιάσει στο 30% την ΜΕΓΑΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ του δημοψηφίσματος, ώστε το μήνυμα του Ελληνικού λαού να μεταφράζεται κατά το δοκούν…
Το νέο ΒΡΩΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ του Στουρνάρα έχει να κάνει με την ομαλή λειτουργία των σούπερ μάρκετ. Σύμφωνα με πληροφορίες μας ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας προσπαθεί ΛΥΣΣΑΛΕΑ να στεγνώσει την αγορά από κέρματα, θέλοντας να δημιουργήσει ΧΑΟΣ στα σούπερ μάρκετ, όπου οι Έλληνες ήδη συνωστίζονται για να αγοράσουν είδη πρώτης ανάγκης.
Βέβαια το σχέδιο του, δεν είναι εύκολο να εφαρμοστεί, διότι υπάρχουν κάποιοι ιδιοκτήτες σούπερ μάρκετ, οι οποίοι είναι πατριώτες, αντιστέκονται και ήδη έχουν λάβει τα μέτρα τους.

1 σχόλιο:

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.