# #

28 Ιουν 2015

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΑΜΑΡΑ

image


Απίστευτο ακούγεται, όμως είναι αληθινό..
Η Νέα Δημοκρατία προσπαθεί να κερδίσει χρόνο στην προσπάθειά της να ακυρώσει το δημοψήφισμα και βουλευτής της δήλωσε ευθαρσώς στην Bild ότι η αντιπολίτευση ελπίζει ότι θα στεγνώσουν τα ΑΤΜ, έτσι ώστε ο κόσμος να ξεσηκωθεί κατά της κυβέρνησης!

Την φοβερή δήλωση την έκανε ο βουλευτής Δράμας της ΝΔ,

Δημήτρης Κυριαζίδης.

“Σήμερα το βράδυ θα καταθέσουμε πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης. Αυτό σημαίνει ότι στη Βουλή θα πρέπει να συζητηθεί αυτό το θέμα αποκλειστικά κι έτσι δεν γίνεται να διεξαχθεί η ψηφοφορία για το δημοψήφισμα. Το κάνουμε, γιατί σκεφτόμαστε ότι οι ανθρωποι δεν μπορούν να αντιληφθούν τις πραγματικές συνέπειες του δημοψηφίσματος κι ενός πιθανού Grexit, όσο για παράδειγμα υπάρχουν χρήματα στα ΑΤΜ”, είπε χαρακτηριστικά στην Bild, στην οποία το κόμμα της αντιπολίτευσης φαίνεται πως έχει μια συμπάθεια.

Πρόκειται για απίστευτη δήλωση από Έλληνα βουλευτή, που παραδέχεται ότι η ΝΔ προσπαθεί να κερδίσει χρόνο μ΄ αυτή την κίνηση τακτικής, ελπίζοντας να τελειώσουν τα χρήματα στα ΑΤΜ και να προκληθεί πανικός στη χώρα για να ρίξει την κυβέρνηση, την ώρα που αυτή διατείνεται ότι διαπραγματεύεται!


1 σχόλιο:

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.