# #

2 Ιουλ 2015

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ Συντηρητικές πράξεις κατασχέσεων σε MEGA-ANT1-SKAI ΤΩΡΑ!

CIcbD4_WEAAR7X7

Όχι άλλα τιτιβίσματα… Επιτέλους, έργα!

Αντί να τουιτάρουν οι κυβερνητικοί εκπρόσωποι απειλές κατά της μηντιοκρατίας, καλύτερα θα ήταν να προχωρήσουν σε έργα! Μακάρι οι δηλώσεις να συμπληρωθούν και με την πράξη, λοιπόν. Σε αυτό το θέμα, το νομοπαρασκευαστικό σχέδιο θα έπρεπε να είναι ήδη έτοιμο, από καιρό.

Τα ΜΜΕ ξερνούν δηλητήριο κατά της κυβέρνησης και κινδυνολογούν, ενώ θα έπρεπε ήδη να έχουν αρχίσει οι συντηρητικές πράξεις κατασχέσεων υπέρ του Δημοσίου, κατά των επιχειρήσεων αυτών για τις θηριώδεις απαιτήσεις που υπάρχουν (έχει ακουστεί για χρέη που δεν εξυπηρετούνται, για εγγυήσεις-μαϊμού, το απλήρωτο μνημονιακό τέλος που έχει πάει χρόνια τώρα στις ελληνικές καλένδες και τόσα άλλα).

Αν αρνούνται οι καναλάρχες να πληρώσουν τα οφειλόμενα, ας δοθούν οι συχνότητες και οι εγκαταστάσεις, προς διαχείριση, στους εργαζόμενούς τους, στα πρότυπα των γνωστών και δοκιμασμένων αυτοδιαχειριστικών εγχειρημάτων. 

Η ιδιοκτησία θα μείνει παγωμένη υπέρ του Δημοσίου μέχρι την εκκαθάριση. 

Γιατί όχι? Ελπίζω να μην είναι κι αυτό… αντισυνταγματικό! 

Πάντως το χαράτσι που μου λένε ότι είναι πατριωτικό μου καθήκον να το πληρώσω, είναι ασφαλώς αντισυνταγματικό!

Πράγματι, την μπάλα δεν τους την δώσαμε για να αναπαραγάγουν την αγωνία του τερματοφύλακα τη στιγμή του πέναλτι που είναι έτοιμη να εκτελέσει η διαπλοκή.


http://my-pillow-book.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.