# #

30 Ιουν 2015

Γιούνκερ: Σημασία δεν έχει τι θα ψηφίσουν οι Έλληνες, αλλά τι θα καταλάβουν οι Ευρωπαίοι (Το ίδιο λένε και τα εγχώρια παπαγαλάκια)

jucnkerΣε μια επιβεβαίωση του ποιος φοβάται ποιον, ο πρωθυπουργός της Ευρώπης* πήρε σήμερα το πιο μειλίχιο ύφος του, επιστράτευσε τα πιο φιλελληνικά του επιχειρήματα, και… αφού δεν παρέλειψε να απειλήσει τους Έλληνες που τολμούν να εφαρμόζουν τα διδάγματα του Ρουσσώ, είπε ό,τι και τα εγχώρια παπαγαλάκια (από Μπάμπη Παπαδημητρίου και Αλέξη Παπαχελά μέχρι Γιώργο Κούρο και Έλλη Στάη). Τι;
Ότι αφού δεν τίθεται στο δημοψήφισμα το ερώτημα που οι αγνοί ευρωαμερικανοί αξιωματούχοι επιθυμούν, τότε, αυτοί έχουν το δικαίωμα να διαβάσουν την απάντηση σ’ ένα δικό τους ερώτημα:
«ΝΑΙ ή ΟΧΙ στην Ε.Ε.;». «Εμείς θα καταλάβουμε αυτό που θέλουμε, ανεξάρτητα με το τι εσείς λέτε«. Έτσι γίνεται κουβέντα στην Ευρώπη μας λέει ο ευρωπρωθυπουργός.
Χρειάζεται περισσότερη ανάλυση για να κατανοήσουμε το ποιος φοβάται ποιον, ποιος εκβιάζει ποιον, τι είδους διαπραγμάτευση γίνεται στις Βρυξέλλες και το ποιος έχει διαπραγματευτική ισχύ που ουδέποτε χρησιμοποίησε;
Το ερώτημα, από την άλλη πλευρά, είναι, τι εννούσε ο Τσίπρας όταν στην Αγ. Πετρούπολη έλεγε πριν λίγες μέρες για «νέα και πιο ασφαλή λιμάνια».
* Αυτός που ως πρόεδρος του Eurogroup είπε το αμίμητο «The game is over – we need serious statistics» στην αρχή της κρίσης.

2 σχόλια:

  1. Είναι γνωστόν πλέον ότι οι ηγέτες της Ευρώπης και οι συνεργάτες τους έχουν πρόβλημα αντιληπτικότητας και εννόησης. Οι ψυχανωμαλία έχει αντίκτυπο, πάντοτε στις ανώτερες γνωστικές λειτουργίες. Συνεπώς, ποσώς μας ενδιαφέρει τι θα καταλάβουν από το δημοψήφισμα, αφού από καιρό έπρεπε να έχουν τεθεί σε δικαστική απαγόρευση γιά να μη μπορούν να λαμβάνουν αποφάσεις που βλάπτουν την ανθρωπότητα και την οδηγούν στην καταστροφή. Στον αγύριστο, ψυχανώμαλοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ;
    ΣΤΑ ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΣΤΗ ΒΑΓΓΕΛΙΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ.
    ΔΑΓΚΩΤΟ ΟΧΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.