# #

1 Ιουλ 2015

Τσίπρα και ΝΑΙ να πεις εσύ, εμείς θα ψηφίσουμε ΟΧΙ

Πόσο άφρονες είμαστε όλοι εμείς που υποστηρίζουμε το 

ΟΧΙ, χωρίς να υπολογίζουμε τις φοβερές συνέπειές του; 



Έχουμε άγνοια κινδύνου, όπως μας καταλογίζουν τα παπαγαλάκια των φιλογερμανικών μέσων, που πλέον έχουν υιοθετήσει την τεχνική των ουρλιαχτών και των άναρθρων κραυγών, μήπως αυτό βοηθήσει κάπως την επίτευξη του στόχου τους, που είναι η κατατρομοκράτηση του Ελληνικού λαού;

Ηρεμήστε λίγο, don’t panic, η απάντησή μας είναι πολύ απλή...



Δεν φοβόμαστε, γιατί απλούστατα είμαστε ψυχολογικά προετοιμασμένοι. Είμαστε πεπεισμένοι ότι η Ελλάδα βρίσκεται υπό οικονομική κατοχή. Η προσπάθειά της να ανακτήσει την εθνική της ανεξαρτησία, όπως είναι απόλυτα φυσιολογικό συναντά λυσσαλέα αντίδραση από τους οικονομικούς κατακτητές της. 

Είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε οποιαδήποτε θυσία, ακόμη και της ίδιας της ζωής μας, ακολουθώντας το παράδειγμα των προγόνων μας για την απελευθέρωση της πατρίδας μας. Άρα δεν έχουμε σκοπό να τρομοκρατηθούμε και να υποχωρήσουμε κλαίγοντας, από τα αντίμετρα των γελοίων οικονομικών δολοφόνων που μάχονται να διατηρήσουν υπό την κατοχή τους τη χώρα μας. 

Θα επιμείνουμε μέχρι την τελική νίκη. Αυτά.

Θα θέλαμε πολύ να ακούσουμε τον αντίλογο. 

Θα θέλαμε όμως πρώτα όποιος διαφωνεί, να μας πει σε τι ακριβώς διαφωνεί από αυτά που λέμε:

1) Η Ελλάδα τελεί υπό οικονομική κατοχή.


2) Χρέος της είναι να αγωνιστεί για την ανάκτηση της εθνικής της ανεξαρτησίας.


3) Οι κατακτητές της Ελλάδας θα χρησιμοποιήσουν κάθε μέσο θεμιτό ή αθέμιτο για να εμποδίσουν την προσπάθεια της Ελλάδας.


4) Ο Ελληνικός λαός πρέπει να οπλιστεί με κουράγιο και καρτερικότητα, ώστε να μην υποκύψει στην αντίδραση των κατακτητών του, αν θέλει να έχει θετικό αποτέλεσμα η προσπάθειά του.




Αγανακτισμένοι Αποφασισμένοι Έλληνες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.