# #

30 Ιουν 2015

κ. Τασούλα λίγη σοβαρότητα αλλά κυρίως λίγη ντροπή δεν βλάπτει..Καλύτερα να το βουλώσετε ..Δε δικαιούστε να μιλάτε..

Τις δύσκολες ημέρες που διανύουμε βλέπουμε και ακούμε τους πραγματικούς καταστροφείς της Πατρίδας μας να περιφέρονται στα κανάλια της διαπλοκής και μαζί με τα "γιουσουφάκια" της δημοσιογραφίας βγάζουν χολή και σκορπούν το τρόμο σε όσους ακόμα έχουν την ψυχραιμία και ενδεχομένως την αφέλεια να τους παρακολουθούν! Παρακολουθώντας σήμερα το μεσημέρι το κρατικό κανάλι το οποίο επανήλθε μετά το μαύρο των ΣαμαροΒενιζέληδων και το οποίο φέρεται ότι τηρεί ως οφείλει την πλουραλιστική ενημέρωση είδα τον κ. Τασούλα της Ν.Δ να μας λέει ότι είναι ντροπή και πρωτόγνωρο να... βλέπουμε κλειστές τράπεζες και ουρές στα Α.Τ.Μ. 

Ναι κύριε Τασούλα έχετε δίκιο είναι ντροπή αλλά δεν μας είπατε ότι αυτό το επέβαλλαν οι φίλοι σας οι Ευρωπαίοι μέσω της Ε.Κ.Τ με σκοπό να εκβιάσουν τον Ελληνικό λαό για να ψηφίσει το ΝΑΙ στην συνέχεια της εξαθλίωσης και της δουλείας του Ελληνικού λαού. 

Ναι κ. Τασούλα είναι πρωτόγνωρες οι ουρές στα Α.Τ.Μ ενώ οι ουρές των πεινασμένων επί Κυβερνήσεως σας στις ουρές για λίγα τρόφιμα ήταν γνωστές και μάλιστα όλως τυχαίως ήταν την Κατοχή που βιώναμε και πάλι την βαρβαρότητα των διαχρονικών φίλων σας των Γερμανών! 

κ. Τασούλα λίγη σοβαρότητα αλλά κυρίως λίγη ντροπή δεν βλάπτει και ίσως αυτή την δύσκολη στιγμή εσείς προσωπικά αλλά και όλοι οι όμοιοί σας δηλ. οι πραγματικά υπεύθυνοι και υπόλογοι της καταστροφής της χώρας δεν δικαιούστε να μιλάτε αλλά θα πρέπει σε ένδειξη της ελάχιστης συγνώμης να σιωπήσετε και για να σας στο κάνω πιο κατανοητό στην απλή γλώσσα του δοκιμαζόμενου λαού... να το βουλώσετε!!!

Γιάννης Δ. Πρεβενιός
email: prevejohn@yahoo.gr

1 σχόλιο:

  1. Το αίσχος των εθελόδουλων γιά να μη τους χαρακτηρίσω χειρότερα, δεν περιγράφεται! Όχι μόνον υπονόμευαν όλο αυτό το χρονικό διάστημα την προσπάθεια της νέας και άπειρης κυβέρνησης, όχι μόνον τους καθύβριζαν καθημερινώς ως άπλυτους και ελεεινούς στ ΜΜΔ, όχι μόνον τάχθηκαν με το μέρος των δανειστών φίλων τους με τους οποίους μαζί τα τρώγανε και μας κατέστρεψαν όλους, έχουν και το θράσος να παρακινούν τα γερόντια που όπως και να το κάνεις βρίσκονται σε αδύναμη ψυχολογική και νοητική κατάσταση, να ψηφίσουν ΝΑΙ στην υποταγή , ΝΑι στον σαδιστικό γερμανικό βούρδουλα, ΝΑΙ στον θάνατο τους, ΝΑΙ στον θάνατο των παιδιών τους. Ούστ, εξωνημένοι, ελπίζω ο λαός να θυμηθεί ποιός είναι, να σταθεί στο ύψος του και να ψηφίσει ΟΧΙ. Όσο γιά τον πρωθυπουργό μας, χρειάζεται βελτίωση στον λόγο και στις επιλογές των συνεργατών του και γρήγορες αντιδράσεις, και να ρίχνει και καμμιά σφαλιάρα που και που. Δεν βλάπτει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.