# #

17 Οκτ 2013

ΣΕΡΒΙΚΟ ΠΑΝΟ:¨Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ¨

"ΣΚΥΛΙΑΣΑΝ" ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ 

Mε τον σερβικό λαό μας συνδέουν πολλά πράγματα  και εμφανώς ο λαός (οι κυβερνήσεις είναι άλλο θέμα) έχει πάρει το μέρος μας στο σκοπιανό ζήτημα.

Στον πρόσφατο αγώνα μεταξύ Σερβίας - Σκοπίων, οι Σέρβοι οπαδοί ανάρτησαν πανό που έγραφε ένα σύνθημα: «Η Μακεδονία είναι Ελληνική», στα ελληνικά


«Οι Σέρβοι οπαδοί προκάλεσαν τους σκοπιανούς παίκτες, παρουσιάζοντας μια σειρά από ελληνικές σημαίες, αλλά και με πανό που έγραφε ένα σύνθημα: «Η Μακεδονία είναι Ελληνική», στα ελληνικά, γράφει το δημοσίευμα των Σκοπίων (στα αλβανικά) και συνεχίζει:

«Δεν ήταν μόνο η προβοκάτσια των Σέρβων οπαδών. Κατόπιν στην κρατική τηλεόραση της Σερβίας αναγράφονταν η χώρα ως FYROM και ο παρουσιαστής αποκάλεσε τη χώρα μας ως «πρώην γιουγκοσλαβική δημοκρατία»- [Ishrepublika jugosllave].

Ο ποδοσφαιρικός αγώνας είχε διεξαχθεί στη  σερβική πόλη Γιαγκοντίνα (136 χλμ νότια του Βελιγραδίου) και ο αγώνας έληξε υπέρ των γηπεδούχων με σκορ 5-1 και ανήκε στην τελευταία εβδομάδα του προκριματικού γύρου του Παγκόσμιου Κυπέλλου 2014, σημειώνει το δημοσίευμα.

Μας ευχαριστεί το γεγονός ότι εκτός από τους Σέρβους οπαδούς και η σερβική κρατική τηλεόραση έκανε το "χρέος" της.


1 σχόλιο:

  1. Mε τον σερβικό λαό μας συνδέουν πολλά πράγματα.....
    ??????!!!!! ΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΑΣ ΣΥΝΔΕΟΥΝ ΦΙΛΤΑΤΕ ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.