# #

13 Οκτ 2013

Κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ, σταματήστε να κάνετε έστω και αναφορά στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για το καλό του 30% που πήρατε στις εκλογές και αφήστε αυτούς που την δημιούργησαν να ασχοληθούν μαζί της.

Να τοποθετήστε μόνο σε έργα και πράξεις τις συγκυβέρνησης και να προσπαθείτε να διαμορφώνετε κυβερνητικές προτάσεις για να κερδίσετε την εμπιστοσύνη του Ελληνικού λαού εφ, όσον πραγματικά θέλετε να κυβερνήσετε αυτό τον τόπο.

Τέλος αυτό που νομίζω, και  το έχετε καταλάβει και δεν καταλαβαίνω γιατί το κάνετε, το να ασχολειστε με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ενω γνωριζετε  οτι οι δυνάμεις που θέλουν να ..

επιβάλλουν τις πολιτικές τους στον τόπο έχουν ενισχύσει τα ακροδεξιά φαινόμενα  για έναν και μόνο λόγο.

Στην περίπτωση που θα κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές, οι ακραίες αυτές δυνάμεις θα  αποτελέσουν τον μοναδικό αποσταθεροποιητικό παράγοντα για να του δημιουργήσουν προβλήματα και να τον καταστήσουν παρενθεση… .επαναλαμβάνοντας την ιστορία με την ΕΔΑ…!!!


Κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ, έχετε στις τάξεις σας πολλούς και σοβαρούς ανθρώπους και μάλιστα μερικοί εξ αυτών μπορούν με επιχειρήματα να αντιμετωπίζουν κάθε είδους προκλήσεις, έχετε  στις τάξεις ανθρώπους μαχητικούς  και με σημαντική ιστορική διαδρομή…


ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΤΕ…ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΠΑΞΙΩΝΕΤΕ …ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΩΣΕΤΕ…!!!



Σχόλιο αναγνώστη, http://thoureios.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.