# #

15 Οκτ 2013

Η Τηλεοπτική «Δημοκρατία»του Πρετεντέρη: Οκτώ Εναντίον Κατρούγκαλου

 

Όχι ένας, ούτε δύο αλλά οκτώ (8) πραιτωριανοί του συστήματος προχώρησαν σε λεκτική επίθεση εναντίον του Κατρούγκαλου, ο οποίος αξίζει πραγματικά να του δοθούν συγχαρητήρια όχι μόνο επειδή διατήρησε την ψυχραιμία του απέναντι στα τσιρίδια, τις επιπλήξεις, τις διακοπές, την ειρωνεία, τις υστερίες,  αλλά κατάφερε να δώσει πειστικές απαντήσεις.


Η αλήθεια είναι ότι περιμέναμε από το Νίκο Σοφιανό να υπερασπιστεί αν όχι τον Κατρούγκαλο, τουλάχιστον τους κοινωνικούς αγώνες από τις χονδροειδείς ανακρίβειες του πρώην πρύτανη και των υπολοίπων, αλλά αυτός επέλεξε να ...
μην πάρει θέση σε αυτή την άνιση τηλεοπτική αντιπαράθεση, ακολουθώντας την τακτική του κόμματός του, δηλ. την παρέμβαση μόνο στην περίπτωση κάποιος θίξει συγκεκριμένα και ονομαστικά το ΚΚΕ και τη δράση του.

Η εικόνα θύμιζε έναν άνθρωπο που βαδίζει νύχτα σ” ένα δρόμο και περικυκλώνεται από μια αγέλη θρασύδειλων σκύλων  που γαβγίζουν και πηδάνε γύρω του γυρεύοντας γυμνή σάρκα να χώσουν τα σάπια δόντια τους.

Όμως αυτός δεν γονατίζει, δεν φέρνει τα χέρια του στο κεφάλι προσπαθώντας να προφυλαχτεί, αλλά συνεχίζει να βαδίζει, αγνοώντας τις απειλές του. «Η συμπεριφορά σας είναι αήθης», στριγγλίζει η κυρία Σώτη, ενώ ο πρύτανης Γρυσπολάκης, με μια μόνιμη έκφραση ξινισμένης αξιοπρέπειας, θυμίζει φιγούρα βγαλμένη από τους «Δέκα Μικρούς Μήτσους», ενώ ο Μιχελάκης της ΝΔ θύμιζε μια γνωστή μαυροφορεμένη φιγούρα από τις περιπέτειες του Λούκι Λουκ (δεν χρειάζεται να σας πούμε ποια).
Αυτή είναι η τηλεοπτική τους δημοκρατία. Το πιο αστείο είναι ότι αμέσως μετά το βίντεο η Σώτη Τριανταφύλλου, σε έξαλλη κατάσταση, αφού κατηγόρησε και πάλι των Γιώργο Κατρούγκαλο ως υπεύθυνο για την κατάσταση των πανεπιστημίων, δήλωσε ότι κύριο χαρακτηριστικό του εξτρεμισμού είναι η έλλειψη ανοχής και ανεκτικότητας στην αντίθετη άποψη, χωρίς να αντιλαμβάνεται ότι φωτογραφίζει τον εαυτό της και τους υπόλοιπους της παρέας της (εκτός Κατρούγκαλου και Σοφιανού, άντε και Ζουγανέλη).
Το πιο μαύρο πάνελ ταπεινώνεται από έναν άνθρωπο.
πηγη




Αναδημοσίευση από το mao.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.