# #

17 Οκτ 2013

Να κάνουμε μήνυση και αγωγή στον Πάγκαλο


Στις 5 Μαΐου 2010 κατέβηκα μαζί με άλλες 500.000 Αθηναίους και Αθηναίες στην πρώτη συγκέντρωση κατά του Μνημονίου, που μόλις μας είχαν φορέσει σαν καπίστρι. Βάδιζα, δε, μαζί με τα μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ, αν και με τέτοια κοσμοσυρροή, ούτε μπλοκ, ούτε μπλόκα δεν μπορούσες να διακρίνεις. Όταν ακούω, λοιπόν, τον τ. αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Θόδωρο Πάγκαλο να λέει στον Βήμα fm ότι «μέσα από το μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ βγήκαν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και έκαψαν την Μαρφίν, ενώ το μπλοκ παρότρυνε ‘κάψτε τους'» και ότι διαθέτει βίντεο που αποδεικνύει του λόγου του αληθές, θεωρώ ότι η καταγγελία με αφορά προσωπικά, ότι ο Πάγκαλος με δείχνει με το δάχτυλο.
 
Ο κ. Πάγκαλος κατηγορεί εμένα και μαζί καμιά πενηνταριά χιλιάδες ανθρώπους που συμμετείχαμε στο μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ για τα εξής ποινικά αδικήματα: Απραξία ενώπιον δολοφονίας τριών ανθρώπων και ενός αγέννητου μωρού, παρότρυνση σε δολοφονία τριών ανθρώπων και ενός αγέννητου μωρού, δολοφονία τριών ανθρώπων και ενός αγέννητου μωρού. Κακουργήματα και τα τρία, που μπορούν να μας οδηγήσουν στην φυλακή για το υπόλοιπο της ζωής μας. Αλλά κι αν γλιτώσουμε την φυλακή, θα μας ακολουθεί εις το διηνεκές η υπόνοια ότι είμαστε δολοφόνοι μωρών, θα μας βλέπουνε στη γειτονιά με μισό μάτι, θα ζητάμε δουλειά και θα μας διώχνουνε με τις κλωτσιές.
 
Τι να κάνουμε, πώς να αντιδράσουμε; Να πούμε, έλα μωρέ, δεν βαριέσαι, ο Πάγκαλος είναι ένα γραφικό ραμολί, ένας ξεμωραμένος φασίστας που μπουρδολογεί για να υπάρχει; Θα το λέγαμε, αν οι κατηγορίες δεν ήταν τόσο σοβαρές, θα το λέγαμε, αν δεν εκτοξεύονταν σε μια περίοδο που κάποιοι επιχειρούν να ποινικοποιήσουν τη δράση των κινημάτων και της Αριστεράς, θα το λέγαμε, αν ο Πάγκαλος δεν ήταν το αγαπημένο κατοικίδιο του ΔΟΛ, αν ο λόγος του δεν ελάμβανε τόση δημοσιότητα. Αν δεν μιλήσουμε, αν παραμείνουμε άπραγοι, μπορεί να υπάρξει έστω και ένας άνθρωπος που να πιστέψει ότι η σιωπή μας είναι ενοχική κι αυτό δεν αντέχεται με τίποτα.
 
Να σιωπήσουμε δεν μπορούμε. Τι μπορούμε να κάνουμε, όμως; Να τον μπινελικώσουμε δεν αρκεί, να τον γιαουρτώσουμε δεν πρέπει, σιγά μην σπαταλήσουμε το γιαουρτάκι μας στη γουρουνόφατσα του φασίστα. Θα κάνουμε, λοιπόν, το εξής: Θα τον ταράξουμε στη νομιμότητα. Θα μαζευτούμε δέκα, εκατό, χίλιοι από αυτούς που ήμασταν την 5η Μαΐου στα μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ και θα τον μηνύσουμε για συκοφαντική δυσφήμιση, για απειλή κατά της ζωής μας και ό, τι άλλο μας υποδείξουν οι δικηγόροι που θα μας στηρίξουν νομικά.
 
Να του κάνουμε και αγωγή, να του πάρουμε τα 52 ακίνητα που έχει στην κατοχή του, για να τον απαλλάξουμε και από την έγνοια του Φόρου Ακίνητης Περιουσίας. Να τα πάρουμε τα σπίτια από τον συκοφάντη και να τα δώσουμε στους άστεγους της πόλης.
 
Πηγή: ΑΥΓΗ

 http://www.alfavita.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.