# #

16 Οκτ 2013

Αυτά τα ΠΑΟΚια...!!!



Τελικά αυτά τα ΠΑΟΚια μας πάνε από τη μια θετική έκπληξη στην άλλη.
Μετά τη μεγαλοπρεπή "φάπα" στους πολεμισταράδες του γλυκού νερού (Χ.Α.), ""ξαναχτύπησαν" με αφορμή την απόφαση της διοίκησης του ΤΑΠ ΠΑΟΚ να δεχτεί τη χορηγία από τους σινιέ ...
desperados της εταιρεία «Ελληνικός Χρυσός».

Ακολουθούν οι ανακοινώσεις των συνδέσμων φίλων του ΠΑΟΚ.

Η ανακοίνωση του ΣΦ ΠΑΟΚ ΘΥΡΑ 4:

Ο ΣΦ ΠΑΟΚ ΘΥΡΑ 4 καταδικάζει την απόφαση της διοίκησης του ΤΑΠ ΠΑΟΚ να δεχτεί τη χορηγία από την εταιρεία Ελληνικός Χρυσός. Η εταιρεία αυτή, με την επένδυση της θα ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ μια από τις πιο όμορφες περιοχές της Ελλάδας και θα υπονομέυσει την υγεία εκατομμυρίων ανθρώπων, για να πλουτίσει ο Πάχτας, ο Μπόμπολας, οι Καναδοί χρυσοθήρες και όσοι πουλάν εκδούλευση σε αυτούς.

Αν νομίζετε ότι με λίγα ψίχουλα θα εξαγοράσετε την αποδοχή και την συνενοχή του κόσμου του ΠΑΟΚ είστε γελασμένοι. Απαιτούμε την ακύρωση της συμφωνίας από τον πρόεδρο του ΤΑΠ ΠΑΟΚ, κο Ανδρέου, δηλώνουμε την αλληλεγγύη στους κατοίκους της Χαλκιδικής και καλούμε όλον τον κόσμο του ΠΑΟΚ να συμμετάσχει μαζικά στον δίκαιο αγώνα τους.
Έλληνες και ξένοι χρυσοθήρες, ο ΠΑΟΚ ως το μεγαλύτερο και δυναμικότερο κοινωνικό κίνημα της Β.Ελλάδος βρίσκεται απέναντι σας. Μαζέψτε τα και φύγετε όσο είναι καιρός!

ΥΓ: ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ

Η ανακοίνωση του ΣΦ ΠΑΟΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ "ΜΠΕΛΛΟΣ" 1963:

Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΩΝ Π.Α.Ο.Κ. ΝΕΑΠΟΛΗΣ "ΜΠΕΛΛΟΣ" 1963 ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΧΟΡΗΓΙΑ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΛΕΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ «ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ».

ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ.

Υ.Γ.1 ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ ΑΠ'ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΛΙΑ.
Υ.Γ.2 ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ.
Υ.Γ.3 ΘΑΝΑΣΗ ΝΕΚΤΑΡΙΕ ΚΑΙ ΑΚΗ ΓΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ


Η ανακοίνωση του ΣΦ ΠΑΟΚ  Κοδελιού:

Ο  ΣΦ ΠΑΟΚ Κορδελιού με ανακοίνωση που εξέδωσε τέθηκε απέναντι στην αποδοχή της χορηγίας της "ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ" από το ΤΑΠ ΠΑΟΚ. Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση:

«Πραγματικά θα θέλαμε να μάθουμε κάποια στιγμή στο εγγύς μέλλον ποιός ήταν ο ευφυής εγκέφαλος που εμπνεύστηκε την φαεινή ιδέα να συνδεθεί το τιμημένο όνομα του ΠΑΟΚ με μία τόσο «αμφιλεγόμενη» εταιρεία…

Ως σύνδεσμος Ελευθερίου Κορδελιού συμφωνούμε μέχρι κεραίας με την ανακοίνωση των παιδιών της Νεάπολης, απλά επεκτείνουμε λίγο την σκέψη τους κάνοντας μία ερώτηση….

Ποια είναι αυτή η τεράστια ανάγκη που ωθεί μια εταιρεία η οποία δεν πουλάει τίποτα στην Ελληνική αγορά, και έχει συνάψει σύμβαση με το Ελληνικό δημόσιο για πολλά χρόνια, την ίδια στιγμή να ξοδεύει εξωφρενικά για την εποχή χρήματα για διαφήμιση μέσω του τύπου αγοράζοντας τί;;

Ταυτόχρονα να αναζητά μανιωδώς εδώ και μήνες διέξοδο να διαφημιστεί και μέσω του αθλητισμού.

Αφού έφαγε πόρτα από πολλά σωματεία που σεβάστηκαν τις δικαιολογημένες διαμαρτυρίες των οπαδών τους μεταξύ αυτών και της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, βρήκε πρόσφορο έδαφος στους «λιγούρηδες» του ΤΑΠ ΠΑΟΚ .

Αστείες δικαιολογίες περί πρωταθλητισμού ,διεκδίκησης στόχων, και μη χρηματοδότησης από την ΠΑΕ απλά τους ξευτιλίζουν περισσότερο στα μάτια μας…

Μερικά πράγματα στη ζωή έχουν μεγαλύτερη αξία από την όποια πρόσκαιρη αγωνιστική επιτυχία …

ΕΞΩ ΟΙ ΧΡΥΣΟΘΗΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ»


Η ανακοίνωση του ΣΦ ΠΑΟΚ  Στρυμονικού Κόλπου

Όπως σε κάθε Έθνος υπάρχουν οι ήρωές του, έτσι υπάρχουν και οι «Εφιάλτες» του, όπως σε κάθε λαό υπάρχουν οι ηγέτες του, έτσι υπάρχουν και οι μειοδότες του, όπως σε κάθε σύλλογο -ως κοινωνικοπολιτικό κίνημα- υπάρχουν οι ηγέτες του, έτσι λοιπόν υπάρχουν και αυτοί οι οποίοι έχουν ντροπιάσει, αυτοί που έχουν ξεσκίσει κάθε έννοια που συνδέεται με τον Π.Α.Ο.Κ. Περηφάνια, Αξιοπρέπεια, Αλληλεγγύη, είναι κάποιες από τις έννοιες που δεν πωλούνται, που δεν αγοράζονται. Κάποιοι παράγοντες, όμως, του Ερασιτέχνη Π.Α.Ο.Κ., φρόντισαν όχι απλά να πουλήσουν, αλλά να ξεπουλήσουν τα παραπάνω ιδανικά. Γιατί μόνο ως μειοδοσία μπορεί να το αντιμετωπίσει κανείς την σύναψη χορηγικής συμφωνίας με την «Ελληνικός Χρυσός» από την ομάδα βόλεϊ του Π.Α.Ο.Κ.

Δεν υπάρχει καμία απολύτως δικαιολογία για τον ξεπεσμό και το ξεπούλημα της Ιδεολογίας του Π.Α.Ο.Κ. Δικαιολογία δεν είναι ούτε το χαμηλό μπάτζετ του Ερασιτέχνη, ούτε η οικονομική δυσπραγία από την απουσία του κόσμου από τα κοινά του ΑΣ, παρόλο που οι ευθύνες του κόσμου για την απουσία αυτή είναι μεγάλες και έχουν τονιστεί πολλές φορές από αυτό εδώ το site.  Το ξεπούλημα όμως δεν αντιμετωπίζεται με όρους οικονομικούς. Ξεπούλημα δεν συνιστά το χαμηλό τίμημα, αλλά το χάρισμα κάθε έννοιας αξιοπρέπειας και υπερηφάνειας σε μια εταιρεία που έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων με τις δραστηριότητές της και την ανάμιξη του ελληνικού κράτους στον αγώνα της κατά των πολιτών της Χαλκιδικής, που χαρακτηρίζονται μάλιστα ως «εγκληματική οργάνωση» από τις ανεξάρτητες δικαστικές αρχές, ασχέτως αν το τέως πόσιμο νερό είναι δηλητηριασμένο, το δάσος και το φυσικό περιβάλλον έτοιμο προς θανάτωση για χάριν της οικονομικής ανάπτυξης (εδώ γελάμε), και το οικονομικό συμφέρον της περιοχής κατεστραμμένο μπροστά στο συμφέρον των Καναδών που βλέπουν μία από τις ωραιότερες περιοχές της Ελλάδος ως one night stand.

Ο Π.Α.Ο.Κ. λοιπόν έχει τους ήρωές του, έχει και τους μειοδότες του. Λίγες μέρες πριν από την τραγική επέτειο από τον χαμό των παιδιών μας στα Τέμπη, ορισμένοι παράγοντες του ΑΣ Π.Α.Ο.Κ. σκέφτηκαν ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να ξεπουλήσουν τα πιστεύω μας για λίγο… «χρυσάφι». Το ίδιο επιχείρησαν και ορισμένοι παράγοντες της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. το καλοκαίρι, μόνο που η θύελλα αντιδράσεων από όλες τις μεριές τους έκοψε τα φτερά. Μόνο που αυτοί οι θρασύδειλοι και ιερόσυλοι παράγοντες του ΑΣ Π.Α.Ο.Κ. λειτούργησαν απολύτως εν κρυπτώ. Βεβήλωσαν τα κειμήλια του Π.Α.Ο.Κ., παραχαράσσουν την ιστορία, το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του συλλόγου. Λίγες φορές μπορεί να αισθανθεί κανείς τόσο ΝΤΡΟΠΗ όσο σήμερα. ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ! ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ!! ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ!!!

Μάλλον, κύριοι  παράγοντες του ΑΣ Π.Α.Ο.Κ., θεωρείται τον Π.Α.Ο.Κ. τσιφλίκι σας ή χωράφι του παππού σας. Δεν εξηγείται αλλιώς η ευκολία με την οποία ξεπουλάτε τόσο ανενδοίαστα και τόσο ανερυθρίαστα ένα από τα πιο ΙΕΡΑ ΠΙΣΤΕΥΩ μας. Τελικά, μας κάνετε να αναρωτιόμαστε. «Εγκληματική οργάνωση» αποτελούν οι κάτοικοι της Χαλκιδικής (;) οι υπόδικοι της Χρυσής Αυγής (;) ή εσείς; Εγκληματήσατε με αυτήν την «συμφωνία της ντροπής» κατά του Π.Α.Ο.Κ., κατά του κόσμου του Π.Α.Ο.Κ., κατά των ιερών κληροδοτημάτων που μας παράδωσαν οι πρόγονοί μας. Κάποτε θα πρέπει να τολμήσει ο Π.Α.Ο.Κ. ως οργανισμός να χτίσει μια στήλη της

Ντροπής, όπου εκεί θα αναγράφονται όλα τα ονόματα αυτών που φέρθηκαν ως οι μεγαλύτεροι μειοδότες, προδότες και εφιάλτες των ονείρων και της ιστορίας μας! Και, παράγοντες όπως εσείς που υπογράψατε με το όνομά σας, αλλά και στο όνομα του Π.Α.Ο.Κ., επιβάλλεται να είστε από τους πρώτους που θα τιμήσουν αυτήν την στήλη…

Λίγες φορές έχουμε ντραπεί τόσο όσο σήμερα. Λίγες φορές αισθανόμαστε τόσο προδομένοι, τόσο απογοητευμένοι και τόσο θυμωμένοι όσο σήμερα. Το θέμα της «παρέμβασης» του ΠΑΟΚτσή στις άμεσες αποφάσεις ουσίας στα κοινά του συλλόγου είναι ιδιαιτέρως λεπτό και δεν πρέπει να χρησιμοποιείται συχνά, γιατί μπορεί να οδηγήσει σε παρεκτροπή και εξυπηρέτηση ιδιοτελών συμφερόντων. Κάποια γεγονότα, όμως, όχι απλά σου δίνουν το δικαίωμα να παρέμβεις, είτε ανώνυμα είτε επώνυμα, είτε ατομικά είτε συλλογικά, για το καλό του συλλόγου, αλλά είναι καθήκον σου, είναι αρμοδιότητά σου να αγωνιστείς ενάντια σε κάτι που ντροπιάζει κάθε γενιά ΠΑΟΚτσήδων, που παρά το χάσμα των γενεών που πιθανόν να μας χωρίζει και να μας διαφοροποιεί, πάντα θα μας ενώνει ένα πράγμα. Η ανιδιοτελής και αγνή μας αγάπη για τον Π.Α.Ο.Κ.

ΥΓ.1. Αν η λέξη ντροπή δεν είναι ταμπού, ήδη οι παράγοντες που συνέταξαν αυτή την ντροπιαστική συμφωνία θα έπρεπε να προβούν στις δύο εξής κινήσεις. Να ανακληθεί άμεσα η συμφωνία και το έγγραφο  αυτό να πεταχτεί στα σκουπίδια και να παραιτηθείτε πάραυτα από κάθε ιδιότητά σας στον Π.Α.Ο.Κ.

ΥΓ.2. Πολλοί, ίσως και κάποιοι συνοπαδοί μας, μπορεί να αντιδράσουν (ξανά). Όμως δεν μπορούν να πωλούνται τα πάντα. Πώς θα τους φαινόταν άραγε αν στην μπλούζα του Π.Α.Ο.Κ., εκεί όπου υπάρχει το εθνικό μας σύμβολο και το σύμβολο του Δικέφαλου Αϊτού, υπάρχει για χάριν του «οικονομικού συμφέροντος» το όνομα πχ. Πα.Σοκ, ΝΔ, Χρυσή Αυγή (ή οποιοδήποτε άλλο κόμμα), το όνομα του Σ. Κόκκαλη ή του Μαρινάκη, το όνομα MEGA ή ΣΚΑΙ κ.ο.κ. Το οικονομικό συμφέρον δεν αναιρεί ούτε υπερβαίνει όλα τα άλλα.

ΥΓ.3. Η σιωπή δεν είναι Χρυσός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.