# #

13 Οκτ 2013

Συνελήφθη ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαχρήστου, και φυσικά αφέθηκε ελεύθερος αμέσως μετά!!!


papah1310
Ο....δημοσιογράφος!!!
Με γλυκό σκ@τί χρωματάκι τα σχόλια του Αριστοφάνη
Ελεύθερος αφέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής ο δημοσιογράφος των Νέων Γιώργος Παπαχρήστος, ο οποίος συνελήφθη το πρωϊ της ίδιας ημέρας, στα Γιάννενα ύστερα από μήνυση του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνου Καμμένου στο ΑΤ Βουλιαγμένης για συκοφαντική δυσφήμηση διά του Τύπου.

Ο Πάνος Καμμένος ζητούσε τη σύλληψη του δημοσιογράφου στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας με αφορμή όσα έγραψε στο χθεσινό φύλλο της εφημερίδας, στα Νέα Σαββατοκύριακο.

Παρά το γεγονός ότι η ...μήνυση κατατέθηκε στην Αθήνα οι αρμόδιες αστυνομικές αρχές επέδειξαν εξαιρετική ταχύτητα, (από το Βήμα το άρθρο, οπότε το πιάνετε το υπονοούμενο)εντόπισαν τον δημοσιογράφο στην ιδιαίτερη πατρίδα του, όπου είχε μεταβεί για να επισκεφθεί τη μητέρα του. Και μετά από μεταμεσονύχτιες επικοινωνίες μεταξύ τους (!!!)τον συνέλαβαν πολύ νωρίς το πρωί ( Τίποτα δεν είναι τυχαίο, είχαν λόγο να βιαστούν και να τον αφήσουν ελεύθερο αμέσως)

Ο δημοσιογράφος οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Ιωαννίνων και αφέθηκε ελεύθερος, καθώς η μήνυση είχε κατατεθεί στην περιοχή της Βουλιαγμένης και ως εκ τούτου αρμοδιότητα να επιληφθεί έχει η Εισαγγελία της Αθήνας.(καταλάβατε τώρα γιατί βιάστηκαν να τον συλλάβουν?) 

Μετά την απόφαση και της τοπικής εισαγγελικής αρχής να προχωρήσει στη άρση της κράτησης η δικογραφία θα πάρει τον δρόμο της τακτικής Δικαιοσύνης. 

Το επίμαχο δημοσίευμα για το οποίο υπεβλήθη η μήνυση έχει ως εξής:


«...Με αφορμή το γεγονός ότι συναπαντήθηκα τυχαία προχθές σε αίθουσα της Ευελπίδων με τον πρόεδρο του κόμματος "Π. Καμμένος και Σία Ανεξάρτητοι Ελληνες" Π. Καμμένο (κατηγορούμενος σε ακόμη μία αγωγή εναντίον του - πάλι για την υπόθεση των CDS του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, στην οποία τον έχει καταδικάσει ήδη ο Αντρίκος Παπανδρέου), ανέσυρα από το αρχείο μια ξεχασμένη υπόθεση. Πρόκειται για κατάσταση "ελεγχομένων πολιτικών προσώπων από το ΣΔΟΕ", στην οποία το όνομα του αγαπημένου προέδρου βρίσκεται στην 7η θέση.
Πρόκειται, όπως σημειώνεται, για έρευνα κατόπιν «εισαγγελικής παραγγελίας» και ζητείται από το «κεντρικό» ΣΔΟΕ (διότι το έγγραφο έχει σταλεί από το ΣΔΟΕ Στερεάς Ελλάδος) να προχωρήσει στο "άνοιγμα λογαριασμών" του προέδρου μας. Το έγγραφο έχει ημερομηνία 29 Αυγούστου 2012.
Πού θέλω να καταλήξω -πλην του αυτονόητου που είναι, "πού βρίσκεται τώρα η έρευνα αυτή και τι έχει προκύψει, αν έχει ολοκληρωθεί"; Οτι πρόκειται για "εισαγγελική παραγγελία" την οποία είχε διατάξει ο οικονομικός εισαγγελέας. Ητοι, ο γνωστός (του προέδρου Πάνου) και μη εξαιρετέος ημών και υμών εισαγγελέας Γρηγόρης Πεπόνης!
Σπεύδω να διευκρινίσω, για να μη δημιουργηθούν παρερμηνείες, ότι η έρευνα παραγγέλθηκε πριν οι δύο άνδρες έρθουν κοντά και πριν ο κ. Πεπόνης φλερτάρει με την ιδέα να ασχοληθεί με την πολιτική μέσω του κόμματος "Π. Καμμένος και Σία Ανεξάρτητοι Ελληνες".
Ετσι είναι αυτά. Ολοι οι μεγάλοι έρωτες γεννιούνται από μια στιγμή σύγκρουσης...»

«Θεωρώ τίτλο τιμής τη μήνυση του Πάνου Καμμένου. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στις αίθουσες των δικαστηρίων
» δήλωσε, αποχωρώντας από τον Εισαγγελέα Ιωαννίνων ο Γιώργος Παπαχρήστος.

Για την υπόθεση οι ΑΝΕΛ εξέδωσαν την Κυριακή σχετική ανακοίνωση που έχει ως εξής:

«Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος κατέθεσε χθες Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013 μήνυση σε βάρος του δημοσιογράφου της εφημερίδας "Τα Νέα" Γιώργου Παπαχρήστου για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης διά του τύπου κατ' εξακολούθηση, εξαιτίας ψευδών και συκοφαντικών δημοσιευμάτων για το πρόσωπο του Πάνου Καμμένου, τα οποία επανειλημμένα έχει καταχωρήσει στην εφημερίδα που εργάζεται και για το περιεχόμενό τους έχουν ασκηθεί σε βάρος του τέσσερις αντίστοιχες αγωγές για συκοφαντική δυσφήμιση διά του τύπου.

»Επιπλέον τα ανωτέρω, καθώς και άλλα ψευδή και συκοφαντικά δημοσιεύματα του Γιώργου Παπαχρήστου έχουν διαψευσθεί, όπως αποδεικνύεται και από δελτία τύπου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και από έγγραφα, τα οποία είναι συνημμένα στη μήνυση»
.

Το Βήμα

1 σχόλιο:

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.