# #

15 Οκτ 2013

Φάνηκε ο...πώλος μας..

Aν είναι αλήθεια ότι η φετινή παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου θα γίνει μεν με άρματα και μαχητικά, όμως με χορηγία εταιρείας πετρελαιοειδών για τα καύσιμα και τα αναλώσιμα των αρμάτων, τότε φοβόμαστε ότι έχει φανεί ο κѠλ⓪ς μας!
     Και αν ο τάχα ''μεσαίος πόλος'' (στην πραγματικότητα ακροδεξιός) που κυβερνάει, φιλοδοξεί να σώσει την χώρα, λυπούμαστε αλλά ο συγκεκριμένος πόλος τα έχει κάνει κѠλ⓪!

     Πόση πιά μεγαλύτερη ξεφτίλα μπορεί...
να υποστεί ένα κυρίαρχο (!) κράτος, από το να χρειάζεται ιδιώτες χορηγούς για να τιμήσει την μνήμη μιάς ιστορικής επετείου;

     Η απόσταση από την τωρινή χορηγία της εγχώριας εταιρείας πετρελαιοειδών, μέχρι την αυριανή ανάλογη χορηγία ας πούμε της Miesens, είναι ''δυό τσιγάρα δρόμος''!
     Και μ' αυτή την λογική ας περιμένουμε στις φόρμες παραλλαγής του στρατού να δούμε αύριο-μεθαύριο το λογότυπο-χορηγία ας πούμε, του Traktiker, ή του Little!
     Ιδού πεδίον μίζας λαμπρό για το μελλοντικό ΚΥΣΕΑ και τον εκάστοτε υπουργό Εθνικής Άμυνας..

     Κατά τ' άλλα ο φόρος στο πετρέλαιο θέρμανσης απαγορεύεται εκ της τρόϊκας να μειωθεί, κι έτσι θα θρηνήσουμε κι άλλα θύματα του ψύχους φέτος!
     Το success story  του μεσαίου κѠλ⓪υ που μας κυβερνάει είναι κι αυτόν τον χειμώνα εξασφαλισμένο!

     Όπως εξασφαλισμένη θεωρεί ο ίδιος ο μεσαίος κѠλ⓪ς, την εξάντληση της τετραετίας της κυβερνητικής θητείας!!
     Γρηγορείτε και προσεύχεστε!..
     Οι απίστευτοι δωσίλογοι που κυβερνούν, οδηγούν την χώρα..
     ..απ΄το καλό, στο καλύτερο (!!!)..
 http://greki-gr.blogspot.gr/2013/10/blog-post_3207.html#more

1 σχόλιο:

  1. ΑΦΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ "ΧΟΡΗΓΟΙ" ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΑΝΑ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, [ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΟΥ ΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΟΠΛΑ ΛΕΩ], ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ!
    ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ 21 ΜΕ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ;
    ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ 40, ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ "ΕΜΕΣΑ", ΜΙΑ ΚΑΙ Ο ΜΕΤΑΞΑΣ ΕΚΑΝΕ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ, ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΟΝΤΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΡΙΞΕ ΣΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ, ΚΑΙ ΤΑ ΟΧΥΡΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.