# #

13 Οκτ 2013

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό από την κυβερνητική ατζέντα, δεν χρειάζεται κυρ Μπάμπη να σοβαρέψει η Χρυσή Αυγή. Αγρίεψε η Νέα Δημοκρατία...


Λίγες μέρες πριν το φόνο του Παύλου Φύσσα, ένας από τους πιο εμετικούς μνημονιακούς δημοσιογράφους που κυκλοφορεί στις τηλεοπτικές οθόνες είχε αναφέρει κυνικά ότι μία ενδεχόμενη συνεργασία της Νέας Δημοκρατίας με μία πιο "σοβαρή" Χρυσή Αυγή δεν θα έπρεπε να θεωρείται ακραία.

Στις επόμενες μέρες, αυτό το σενάριο μας τελείωσε κάπως άδοξα αλλά η επικαιρότητα δεν σταμάτησε να μας εκπλήσει. 

Ξαφνικά, ο Πρετεντέρης, ο Παπαδημητρίου, η Τατιάνα, ο Σαμαράς, η Ντόρα και οι πανηλίθιοι ...πελάτες τους κατάλαβαν ότι αυτοί που έχουν τατουάζ σβάστικες είναι ναζί και αυτοί που έχουν τατουάζ σφυροδρέπανα είναι κομμουνιστές. 
Βέβαια, είχαμε και το εξής παράδοξο, που μόνο στη χώρα της ατελείωτης χαζομάρας θα μπορούσε να συμβεί: 
Άτομα με καθαρόαιμες χουντικές και φασιστικές απόψεις σαν τον Βορίδη, τον Γεωργιάδη και τον Πλεύρη προσπάθησαν να ξεπλύνουν τις εμετικές πολιτικές πεποιθήσεις τους και να παρουσιαστούν σαν ιδεολόγοι ακροδεξιοί και αμείλικτοι διώκτες του ναζισμού!

Στη συνέχεια, αποκαλύφθηκε μπροστά στα μάτια μας ολο το ξεδιάντροπο - πλην φιλόδοξο - πλάνο της ακροδεξιάς κλίκας του Σαμαρά. 

Ποιο είναι αυτό το πλάνο; 
Οικονομικά, το περιβόητο κυβερνητικό success story θα αφήσει την τελευταία του πνοή εντός των προσεχών ημερών και θα καταλήξει σε μία σειρά από νέα οριζόντια μέτρα γιατί το ελληνικό δημόσιο χρέος δεν είναι βιώσιμο (και δεν πρόκειται να γίνει ποτέ όσο το ΔΝΤ και η Ευρωζώνη επιμένουν να δανείζουν ένα χρεοκοπημένο κράτος), η ανεργία όχι μόνο δεν μειώνεται, αλλά ούτε καν μπορεί να σταθεροποιηθεί στα τεράστια επίπεδα του 28%, οι νέοι φόροι που βάζει το κράτος δεν θα εισπραχθούν ποτέ στην ολότητα τους και η αγορά έχει πεθάνει εδώ και καιρό. 

Κοινωνικά, η βία είναι κυρίαρχη σε πολλές μορφές, οι νέοι άνθρωποι έχουν αντιληφθεί ότι δεν έχουν κανένα μέλλον σε αυτή τη χώρα, οι συνταξιούχοι καταλαβαίνουν ότι δεν τους λογαριάζουν, η δικαιοσύνη και η αξιοκρατία παρεμένουν άγνωστες λέξεις και η μιζέρια έχει σκεπάσει τα πάντα. 

Τα νέα από το εξωτερικό είναι εξαιρετικά δυσοίωνα αφού οι γερμανικές φιλοφρονήσεις τελείωσαν μαζί με τις πρόσφατες γερμανικές εκλογές και οι αμερικάνοι δεν δείχνουν κάποιο ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις τύχες ενός γερμανικού οικοπέδου. 

Με αφορμή την προσωρινή απόσυρση της Χρυσής Αυγής από την πολιτική βιτρίνα και την απορρόφηση του ποσοστού της από τη Νέα Δημοκρατία, η ακροδεξιά παρεούλα του Σαμαρά τα ποντάρει όλα στην κρατική βία. Πολλά βάζεις, πολλά παίρνεις, τίποτα δεν βάζεις, τίποτα δεν παίρνεις,  

Το ξεκίνημα έκανε ο πρώην αριστερός Χρύσανθος που μίλησε αμέσως για τα 2 άκρα. Πίσω από κάθε νοσηρή πολιτική πρωτοβουλία και κάθε κυβερνητική πουστιά, κρύβεται ένας αριστερός του κώλου, που αφού είδε ότι δεν πέφτει το σύστημα, είναι ευκαιρία να βγάλει κανά φράγκο μέσω του επαίσχυντου συστήματος. Καλοφάγωτα σύντροφε. 

Στη συνέχεια ήρθε ο οραματιστής Φαήλος που κρατάει τις "σφαίρες" του για τον πραγματικό εχθρό και όχι για τους ζωηρούς εθνικιστές της Χρυσής Αυγής. Ο Φαήλος που ονειρεύεται δημόσια μία σύγχρονη χωροφυλακή και μία αστυνομία που πρώτα πυροβολάει και μετά συλλαμβάνει. Το σινιάλο είχε δοθεί. Όλα τα ΜΜΕ έκαναν στροφή στο αστυνομικό ρεπορτάζ και οι μπάτσοι, ναι αυτοί οι "δημοκράτες" που ψήφισαν σε ποσοστό 50% τους ναζί, έγιναν οι εγγυητές της ομαλότητας.

Τα τελευταία νέα θέλουν τη δικομματική κυβέρνηση να απαλλάσσει τους ιδιοκτήτες των παράνομων τηλεοπτικών καναλιών ( δηλαδή τους γνωστούς - άγνωστους μεγαλοεκδότες και μεγαλοεργολάβους) από κάθε υποχρέωση να καταβάλουν χρήματα για τη χρήση των συχνοτήτων που έκαναν όλα αυτά τα χρόνια μέσω προσωρινών αδειών και να ασκεί ποινικές διώξεις σε ακόμα 55 άτομα για υπόθεσεις που σχετίζονται με τον αγώνα ενάντια στην εξόρυξη χρυσού στις Σκουριές. 

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό από την κυβερνητική ατζέντα, δεν χρειάζεται κυρ Μπάμπη να σοβαρέψει η Χρυσή Αυγή. Αγρίεψε η Νέα Δημοκρατία...   

 

1 σχόλιο:

  1. Φρικτά όλα αυτά και οι τρεις χάριτοι ποζάρουν σαν χαζά αγγελάκια.
    Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.