# #

13 Οκτ 2013

Ο Σύριζα πού είναι αυτή την στιγμή να τραβήξει μία μήνυση εναντίον του ελληνικού δημοσίου???

Ο κόσμος καίγεται και ο Σύριζα συνεχίζει την πενθήμερη εκδρομούλα του. 

Για την Ελλάδα και στην Ελλάδα αυτή την στιγμή παίζεται μεγάλο παιχνίδι. Μεγάλο παιχνίδι και από τα Δυτικά και από τα Ανατολικά μας, αλλά για κάποιον λόγο που μόνο ύποπτος μπορεί να χαρακτηριστεί, η αξιωματική αντιπολίτευση ρίχνει φως σε θεματάκια πιασάρικα για την δεκαετία του '80 και όχι για το σήμερα. 


Το Ισραήλ έχει μπει με την βούλα του Κράτους μέσα στην χώρα και ο Σύριζα αρκείται σε ένα δελτίο τύπου να πει ότι ...
η κυβέρνηση συνεχίζει να είναι η ουρά του Ισραήλ”! 

Δεν έχει να πει τίποτε άλλο; 
Μήπως θα μπορούσε να μάς πει, αν βάλει ο αριστερός θεός το χέρι του και γίνει κυβέρνηση, αύριο πώς θα ακυρώσει τις απίστευτες συμφωνίες που υπέγραψε η “ουρά του Ισραήλ”; 

Το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο αποφάσισε να καταργήσει τις αδειοδοτήσεις μεγάλων επενδύσεων με το καθεστώς fast track ειδικά για τις εξορύξεις χρυσού και για τα γήπεδα γκολφ (που η Κεφαλογιάννη σπρώχνει με κάθε τρόπο παραδίδοντας δημόσια γη) και ο Σύριζα σφύριξε αδιάφορα κρατώντας σιγή ιχθύος. 

Ξεχνά ο Σύριζα ότι η Ελ Ντοράντο με το καθεστώς fast track αδειοδοτήθηκε και ρήμαξε τις Σκουριές; Τώρα που έχει ευρωπαϊκό πάτημα να στείλει στο σκαμνί υπουργούς και δημάρχους δεν έχει να κάνει ούτε ένα σχόλιο; 

Δεκάδες άνεργοι ανασφάλιστοι που νοσηλεύτηκαν σε δημόσια νοσοκομεία με βαριές παθήσεις απειλούνται με κατασχέσεις από το δημόσιο επειδή δεν έχουν να πληρώσουν τα νοσήλιά τους. 

Ο Σύριζα πού είναι αυτή την στιγμή να τραβήξει μία μήνυση εναντίον του ελληνικού δημοσίου όχι στην ελληνική δικαιοσύνη αλλά στο Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για εγκληματική πράξη εναντίον αναξιοπαθούντων πολιτών μιας ευρωπαϊκής χώρας;
 
Αυτή την χρονική περίοδο δίνονται πατήματα για την τέλεια αντιπολίτευση να στήσει στο σκαμνί την κυβέρνηση για εσχάτη προδοσία (συμφωνία G to G), για συνειδητή έκθεση σε κίνδυνο ζωών πολιτών με δόλο (fast track και Ελ Ντοράντο) και ρατσιστική επίθεση εναντίον Ελλήνων αναξιοπαθούντων πολιτών (κατάσχεση περιουσίας για νοσήλια). 

Αντ' αυτού ο Σύριζα κάνει ερωτήσεις στην Βουλή για το αν η ΕΥΠ τον παρακολουθούσε και αν ο Ιωάννης Μεταξάς ήταν δικτάτορας. Μάλλον πριν την ύπαρξη του Σύριζα δεν υπήρχε ζωή στην Ελλάδα γι' αυτό ξέχασαν τον μυστακοφόρο Μαυρίκη στις δόξες του όπως επίσης ότι του Μεταξά το χέρι είχε κουλαθεί να χαιρετά ναζιστικά.
 
Ο Σύριζα με τον δρόμο που αποφάσισε να πάρει αποδεικνύει ότι όχι μόνο δεν είναι άξιος για αντιπολίτευση αλλά γίνεται συνειδητά η ουρά της κυβέρνησης.
Ξεπέρασε το συμπολιτευόμενος αντιπολιτευτικά και πέρασε στην καθαρή συμπολίτευση παίρνοντας το αόρατο αλλά υπαρκτό Υπουργείο της Κυβέρνησης με το όνομα “Υπουργείο Αναχώματος και Λαϊκής Παραπλάνησης”.-

http://lazarouyiannis.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.