# #

5 Ιουλ 2012

Το έχετε ξανακούσει αυτό...; Το ακούσατε μήπως σε κάποιο δελτίο να παίζει...;


Αποφασίστε ...είστε ψεύτες ή επικίνδυνοι...;

Διαβάζοντας χθες το άρθρο του καθηγητή μου στο Πανεπιστήμιο Αθηνών Γιάννη Βαρουφάκη, με τίτλο Φινλανδική αλληλεγγύη, που δημοσιεύτηκε στην τελευταία έκδοση του HOTDOC, ήρθα αντιμέτωπος με μια συγκλονιστική αποκάλυψη και ταυτόχρονα αισθάνθηκα απίστευτη ντροπή για το κατάντημα της χώρας, από ανθρώπους, οι οποίοι υποτίθεται ότι έχουν ορκιστεί για να την υπηρετήσουν...

Σίγουρα όλοι θυμόμαστε την περίπτωση των Φιλανδών, που ζητούσαν εμπράγματες εγγυήσεις για να συμφωνήσουν να συμμετάσχουν στην δεύτερη δανειακή συμφωνία και τις αλγεινές εντυπώσεις που μας είχε δημιουργήσει η συγκεκριμένη απαίτηση.

Ξέρουμε όμως όλοι τι απέγινε με το συγκεκριμένο θέμα...;

Η πτωχευμένη Ελλάδα, παρέδωσε τον περασμένο μήνα ως εχέγγυα 311 εκατομμύρια ευρώ στην Φιλανδία, ως προκαταβολή των 925 εκατομμυρίων που συμφώνησε να τους δώσει ο κύριος Βενιζέλος....!!!

Το έχετε ξανακούσει αυτό...; Το ακούσατε μήπως σε κάποιο δελτίο να παίζει...;
Όχι σιωπή από όλους και όλα καλά!
Αν είναι ποτέ δυνατόν!

Αντί η τότε κυβέρνηση Παπαδήμου - Βενιζέλου - Σαμαρά να φέρει το θέμα στο Συμβούλιο Κορυφής και να ορθώσει το ανάστημα της, όπως έπραξε ο Ιταλός Πρωθυπουργός και βρήκε ανταπόκριση, γιατί αν μη τι άλλο είχε το δίκιο και χώρες που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα με το μέρος του, έσκυψε για μια ακόμα φορά το κεφάλι και υπέκυψε στις αξιώσεις των Φιλανδών πληρώνοντάς τους την ίδια στιγμή που έβαζε μαχαίρι στις επικουρικές συντάξεις για 300 εκατομμύρια ευρώ...!!!

Είναι οι ίδιοι άνθρωποι, που σήμερα ευαγγελίζονται ότι θα επαναδιαπραγματευτούν το μνημόνιο.
Είναι οι ίδιοι άνθρωποι, που σήμερα θέλουν να συγκροτήσουν εθνική ομάδα διαπραγμάτευσης, όταν το μόνο που γνωρίζουν να κάνουν στις διαπραγματεύσεις είναι το yes sir!
Τελικά κύριοι της συγκυβέρνησης αποφασίστε είστε ψεύτες ή επικίνδυνοι, γιατί εμείς πλέον γνωρίζουμε...

Είστε και ψεύτες και επικίνδυνοι!


του Μιχαλάτου Παναγιώτη
https://twitter.com/#!/PanosMichalatos

1 σχόλιο:

  1. Πές τα! Βλέπεις κάτι άνθρωποι πήγαν και τους ξαναψήφισαν. Δεν ξυπνανε με τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.