# #

4 Ιουλ 2012

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ! ΜΑΣ ΚΑΝΑΤΕ ΝΟΜΙΚΟΥΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥΣ, ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΥΣ…



20120222-070308.jpgΠάει καιρός που δεν έχουμε μιλήσει, αλλά το κύμα της αηδίας από την επικρατούσα κατάσταση, με έχει πλημμυρίσει σε τέτοιο βαθμό, που τα δάκτυλα δεν υπακούουν τον λοβοτομημένο μου εγκέφαλο.
Δεν θα αναφερθώ ιδιαίτερα σε πολιτικά πρόσωπα, λέξεις, πράξεις, δηλώσεις και καταστάσεις, μιας κι είναι η αιτία της αϊδίας που τόσο έντονα νιώθω τελευταία. Έχει σχεδόν μεταλλαχθεί και μετουσιωθεί, από απλή αϊδία, σε ζωντανό αίσθημα οργής που με σιγοτρώει. Είμαι σίγουρος πως πολλοί που διαβάζουν τις αράδες αυτές, νιώθουν αναλόγως. 
Έχω αρχίσει να νιώθω πως ζω ανάμεσά τους. Πως τους γίνομαι εμπόδιο στα μεγάλα τους σχέδια. Και μετά αναρωτιέμαι, ποιος είμαι εγώ, το μυρμίγκι, το ασήμαντο σκουλίκι, που θα μπω μπροστά και θα καθυστερήσω ή θα ενοχλήσω τα σχέδια των πολιτικών μας για το τελικό ξεπούλημα της γωνίτσας μας…

Από την άλλην όμως, σκέφτομαι όλους όσοι έχουν δώσει την ζωή τους για να μπορώ εγώ να σου στέλνω ελεύθερος τα ραβασάκια από το λάπτοπ μου, από τον καναπέ μου, από την ωραία μου σύνδεση στο διαδίκτυο. 
Τα σκέφτομαι αυτά κι εκνευρίζομαι. Λέω ΌΧΙ ΡΕ ΓΑΜΏΤΟ!! Θα πάψω να νιώθω ότι ζω ανάμεσά τους. Αυτοί ζουν εις βάρος μας και σαν τα τσιμπούρια, πίνουν το αίμα μας για να μεγαλώσουν, ώσπου εμείς (οι ξενιστές), θα είμαστε πλέον αναποτελεσματικοί για την διατροφή τους και θα μας ανταλλάξουν (όπως τα ομόλογα) με πακιστανούς μετανάστες, αν δεν μας μεταμορφώσουν σε τέτοιους.
Παρατηρώ λοιπόν με αγωνία όλα όσα γράφονται στα γκεμπελικά χρηματοδοτημένα ΜΜΕ, στα Blog που έχουν επιφορτιστεί με την ευθύνη της ενημέρωσης των πολιτών και τους πολίτες, πιο έτοιμους από ποτέ, να έχουν εντρυφήσει σε αδιανόητα γνωστικά πεδία και να είναι σε θέση να συνειδητοποιούν από την πλέον σύνθετη έννοια, ως την πλέον καμουφλαρισμένη προπαγάνδα και μονίμως υποψιασμένοι, να μεταλαμπαδεύουν αυτό το συναίσθημα στους συνανθρώπους τους με πολύ αγάπη, όπως ακριβώς συμβαίνει κατά την διάρκεια των πρώτων λεπτών που έπονται ενός μεγάλου σεισμού, όπου τρέχουν όλοι να βοηθήσουν τον συνάνθρωπο, σαν να ήταν ο αδελφός τους.
Αναρωτιέμαι τι είναι αυτό που έχει βοηθήσει τον κόσμο να νιώθει και να πράττει έτσι και είδα τόσο καθαρά μια εικόνα που θέλησα να μοιραστώ με όλαυς σας.
Είδα την πίεση που ασκούν οι αγαπητοί μας πολιτικοί, να έχει προκαλέσει (άθελά τους φυσικά) κατά το ΟΥΔΕΝ ΚΑΚΟΝ ΑΜΙΓΕΣ ΚΑΛΟΥ, μια κατάσταση απείρου κάλους, όπου ακόμη και τα πεντάχρονα παιδάκια ή οι γιαγιάδες των ενενηνταφεύγα ετών ή οι αγράμματοι εργάτες στο τελευταίο εργοτάξιο, να έχουν γίνει όλοι μάντεις και μάγοι, ώστε να γνωρίζουν πριν κάνει την κωλοτούμπα ο δημοσιογράφος ή ο πολιτικός, τι ακριβώς θα κάνει. 
Πριν δώσει τα αποτελέσματα της προπληρωμένης δημοσκόπησης στο κανάλι – εργοδότη, η “αμερόληπτη” εταιρία δημοσκοπήσεων, ότι είναι σικέ το παιχνίδι κι ότι πρέπει να αλλάξει κανάλι στο χαζοκούτι.
Έγιναν όλοι οικονομολόγοι κι έμαθαν για τα CDS, PSI, EFSF, CIA κ.λ.π., τα ασφάλιστρα και τα αντασφάλιστρα κινδύνου, τους όρους ενεργοποίσησής τους, το ποιος τα έχει εκδώσει, ποιος τα κατέχει, το πως ακριβώς λειτουργεί το τραπεζικό σύστημα και οι οίκοι αξιολόγισης, σε ποιον ανήκει η Τράπεζα της “Ελλάδος” (χα χα χα), κ.τ.λ.
Γίναμε όλοι νομικοί και συνταγματολόγοι, μιας και μάθαμε με ποιο ποσοστό κυρώνονται οι νομοθετικές πράξεις, με ποιο τα σχέδια νόμου, αν είναι συνταγματικό ή όχι το μνημόνιο και για ποιον ακριβώς λόγο, πότε θέλει τα 3/5 της Βουλής και πότε τα 2/3, σύμφωνα πάντα με το Σύνταγμα της Ελλάδος, που όλοι έχουμε αποστηθίσει. Έχουμε μάθει όμως και τι λέει το τελευταίο αυτό άρθρο, το 120. Εγώ προσωπικά, επέβαλα με ποινή στερήσεως εξόδου, ακόμη και στον παπαγάλο μου να το μάθει, οπότε αν μου βάλει κανέναν παπαγάλο το σύστημα να μου πάει κόντρα (βλέπε δημοσιογράφους μεγκα, αλφα, σκαι, αντ1, κ.λ.π.) να του βάλω κι εγώ τον δικό μου.
Γίναμε όλοι αλκοολικοί κι εθισμένοι στις χημικές ουσίες. Προσωπικά, αν δεν πάρω τις τζούρες μου κάθε εβδομάδα, έχω αυπνίες, δύσπνοιες, πονοκεφάλους και τάσεις για έμετο (αν δεν ήμουν αγόρι, θα πίστευα πως είμαι έγγυος – αν και με τόσο πασοκικό, με τάσεις νεοδημοκράτικου σεχ δεν το απολείω). Πηγαίνω λοιπόν στον υπέροχο φίλο αστυνομικό, τον παρακαλώ να με ψεκάσει μέσα στην μούρη πάνω από τρεις φορές και πάω σπίτι μου ήσυχος.
Γίναμε όλοι Κινέζοι και σε λίγο δεν θα έχουμε θείους και ξαδέλφια, γιατί δεύτερο παιδί σημαίνει πως υπάρχει ετήσιο εισόδημα άνω των 15.000 ευρώ, το οποίο απαγορεύεται ρητώς.
Για όλους αυτού τους λόγους, θέλω να εκφράσω δημόσια ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 1974 (τουλάχιστον) ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΞΙΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝ ΑΥΤΩ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΥΠΟ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ, ΘΑ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΕΤΙΕΣ, ΕΝΩ ΜΕ ΣΑΣ, ΤΑ ΜΑΘΑΜΕ ΜΟΛΙΣ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ.
Όλα αυτά που μας μάθανε, λέω τώρα εγώ ο λοβοτομημένος μικροαστός, μήπως θα έπρεπε να ανησυχούν τους αγαπητούς μου πολιτικούς; Το λέω αυτό, διότι δεν αποκλείεται έτσι όπως πάμε, να γίνουμε και μαχητές κι επαναστάτες και οργανωμένοι αντάρτες και να αποφασίσουμε πως δεν θα ξανακάνουμε φορολογική δήλωση, πως δεν θα ξαναπληρώσουμε τέλη κυκλοφορίας, δεν θα ξαναπάμε στο Σύνταγμα την Κυριακή το απόγευμα για λίγες ώρες, αλλά την Δευτέρα το πρωί και για πάντα.
ΠΡΟΣΕΧΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ……..φτιάχνει κι ο καιρός…….κι ο ήλιος μεταβολίζει την απάθεια σε αντιπάθεια……… (θυμάστε στην προφητική ταινία “ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΣ”, υπομονή – υπομονή και στο τέλος…..)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.