# #

5 Ιουλ 2012

Γι’ αυτό κρύβουν την έκθεση της BlackRock. Τουλάχιστον 30 δις θαλασσοδάνεια των τραπεζιτών καλείται να πληρώσει ο Ελληνικός λαός!



Τα 30 δισ. ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΕΦΑΓΑΝ από τις τράπεζες; Με ποιό δικαίωμα κρατούν ακόμα κρυφή την έκθεση της BlackRock, από τον Ελληνικό λαό που γονατίζει για να “σωθούν οι τράπεζες”;

Και όμως τα ΜΜ”Ε” των νταβατζήδων συνεχίζουν να αποκρύπτουν τις τρομερές καταγγελίες του Reuters για δύο τραπεζίτες όπως και την έκθεση – βόμβα του ΟΟΣΑ για την υπόθαλψη διεθνούς οικονομικής τρομοκρατίας από την κυβέρνηση Παπανδρέου.
Επειδή πολύς λόγος γίνεται εσχάτως για την κατάσταση του τραπεζικού συστήματος και την ανακεφαλαιοποίηση, ήρθε στο μυαλό μου η δήλωση ενός πολύ έμπειρου τεχνοκράτη, του Ρουμελιώτη, ο οποίος επίσημα υποστήριξε ότι μετά τον έλεγχο της BlackRock τα επισφαλή δάνεια ανέρχονται στο ιλιγγιώδες ποσόν των 30 δισ. ευρώ!!!

Το ποσόν αυτό, αναμφίβολα, είναι ιλιγγιώδες και θα έχει μεγάλη σημασία κάποια στιγμή να μπορέσει η κοινωνία να πληροφορηθεί ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΕΦΑΓΑΝ!

Γιατί το ερώτημα που προκύπτει είναι: Τα 30 δισ. αυτά είναι επισφάλειες που προέκυψαν από προσωπικά δάνεια των νοικοκυριών; Είναι επισφάλειες από τα στεγαστικά ή από τα καταναλωτικά δάνεια;

Γιατί υπάρχει η πεποίθηση στην ΚΟΙΝΩΝΙΑ ότι τα δάνεια αυτά είναι ΕΠΙΣΦΑΛΕΙΕΣ της ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ! Οτι, δηλαδή, πολλοί προβεβλημένοι και διαπλεκόμενοι επιχειρηματίες που συνδέονταν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο με το τραπεζικό σύστημα, τα media και το πολιτικό προσωπικό που ασκούσε την εξουσία, εξασφάλισαν δάνεια ΥΠΕΡΟΓΚΑ, τα οποία και δεν θα επιστρέψουν ποτέ, όχι τώρα που διαλύθηκε το σύμπαν, αλλά και πριν, όταν τα έφαγαν και τα μετέτρεψαν σε βίλες, κότερα και ακίνητα και καταθέσεις στο εξωτερικό!

Και όποιος την άποψη αυτή δεν την αποδέχεται δεν έχει παρά να πάρει στη σειρά ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ και να αρχίσει να προσθέτει τα ΘΑΛΑΣΣΟ-ΔΑΝΕΙΑ που έχουν πάρει…
http://www.gataros1.info/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.