# #

4 Ιουλ 2012

1.000 ευρώ ανά υπάλληλο της Βουλής, μετεκλογικό επίδομα !!!!!!!1


ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ 1.000 ΕΥΡΩ ΣΕ ΚΑΘΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ


Για άλλη μία φορά οι υπάλληλοι της Βουλής φαίνεται πως αποτελούν τη μεγάλη εξαίρεση στον οικονομικό βραχνά που πνίγει όλους τους έλληνες εργαζόμενους, καθώς εκείνοι συνεχίζουν να έχουν εξαιρετικά προνόμια, με μεγάλα ποσά και επιδόματα που πραγματικά εξοργίζουν όλους τους Έλληνες πολίτες που μετά δυσκολίας επιβιώνουν.
Μετά τους 16 μισθούς κάθε χρόνο, μετά τα πολλά επιδόματα, έρχεται τώρα μία απόφαση που πραγματικά προκαλεί οργή! 

Ο λόγος για τον πρώην Πρόεδρο ...
της Βουλής, Βύρων Πολύδωρα, ο οποίος όπως έκανε γνωστό στους δημοσιογράφους στη Βουλή ενέκρινε ένα μετεκλογικό επίδομα για τις δύο εκλογικές αναμετρήσεις συνολικού ύψους 1.000 ευρώ ανά υπάλληλο της Βουλής.
Αυτό σημαίνει ότι οι υπάλληλοι της Βουλής που ξεπερνούν τους 1.300 εργαζόμενους θα πάρουν 1.000 ευρώ για τις δύο εκλογικές αναμετρήσεις, που σημειωτέον κατά τη διάρκεια των εκλογών η Βουλή ήταν κλειστή.
Εάν κάνει κάποιος την πρόσθεση τότε θα παρατηρήσει ότι το κονδύλι για αυτό το μετεκλογικό επίδομα θα ξεπεράσει τα δύο εκατομμύρια ευρώ, την ώρα που το κράτος κόβει τις συντάξεις και δεν προσφέρει στους απόμαχους της ζωής ούτε τα στοιχειώδη που τους χρωστάει… τα φάρμακα δηλαδή.
Εκείνο που προκαλεί οργή όμως βρίσκεται παρακάτω! Ο Βύρων Πολύδωρας ενημερώνοντας τους δημοσιογράφους εξήγησε ότι το μετεκλογικό επίδομα για κάθε υπάλληλο της Βουλής είναι 2.000 ευρώ ανά εργαζόμενο, κάτι που σημαίνει ότι για δύο εκλογικές αναμετρήσεις έπρεπε κανονικά να λάβουν 4.000 ευρώ έκαστος.
Και μάλιστα, ο κ. Πολύδωρας δήλωσε πως εκείνος κατάφερε να το μειώσει αυτό το ποσό των 4.000 ευρώ και να το κάνει 1.000 ευρώ. Έκανε δηλαδή σκόντο στο ελληνικό κράτος και τα δημόσια ταμεία.
Όλα αυτά την ώρα που η χώρα βρίσκεται στο πιο κρίσιμο σταυροδρόμι και οι κυβερνήσεις απαιτούν θυσίες από όλους εκτός φυσικά από τους υπάλληλους της Βουλής.
πηγή: newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.