# #

4 Ιουλ 2012

Το Μνημόνιο δεν σημαίνει απαραίτητα και απώλεια σοβαρότητας μιας χώρας. ..Μόνο στην Ελλάδα !!!


Αλέξης Τσίπρας>Eίναι απαράδεκτο να συναντούν οι αρχηγοί τους χαμηλόβαθμους υπαλλήλους της Τρόικα...



Το Μνημόνιο δεν σημαίνει απαραίτητα και απώλεια σοβαρότητας μιας χώρας.
 Έτσι σε Ισπανία, Πορτογαλία και πρόσφατα στη Κύπρο έχει ορισθεί από τις κυβερνήσεις των κρατών μια επιτροπή διαπραγμάτευσης η οποία συνδιαλέγεται με τους υπαλλήλους της Τρόικας. 


Μόνο στην Ελλάδα επικρατεί αυτή η εκόνα άτσαλου πανικού με τους αρχηγούς των 3 κομμάτων και τον πρωθυπουργό να εμπλέκονται σε απευθείας διαπραγμάτευση με τους... χαμηλόβαθμους υπαλλήλους. 
Αυτό επισημαίνει τις τελευταίες ώρες σε όλους τους τόνους στους συνομιλητές του και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας. 
“Εγώ δεν πρόκειται να συναντήσω καμία Τρόικα…” καταλήγει.  
Αυτή είναι η χύμα στο κύμα Ελλάδα. Δύο χρόνια μετά την επιβολή του Μνημονίου το ελληνικό κράτος δεν έχει καταφέρει να ορίσει μια συγκεκριμένη ομάδα η οποία υπό την επίβλεψη του υπ. Οικονομικών θα αναλάβει τις επαφές με την Τρόικα και θα ενημερώνει σε τακτά διαστήματα τη Βουλή.

2 σχόλια:

  1. ΝΑ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΤΕΙ ΑΜΕΣΑ Ο ΣΑΒΒΑΣ ΞΗΡΟΣ - Ολοι την Πέμπτη 5/7, στις 9 το πρωί στα δικαστήρια του Πειραιά

    Ενα χρόνο μετά την απόρριψη της προηγούμενης αίτησής του, αύριο Πέμπτη 5 Ιούλη, στις 9 το πρωί, εκδικάζεται στον Πειραιά η νέα αίτηση προσωρινής αποφυλάκισης, που έχει υποβάλει ο Σάββας Ξηρός, προκειμένου να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης, το οποίο δέχεται να τον νοσηλεύσει για όσο καιρό χρειάζεται για ν' αντιμετωπιστούν τα σοβαρότατα προβλήματα στα μάτια, τα αυτιά και τα πόδια του.


    Η δίκη θα ξεκινήσει το αργότερο στις 9.30, στο Α' Τριμελές (Σκουζέ 5 και Φίλωνος - Ακτή Μιαούλη, 2ος όροφος), ενώ συνήγοροι του Σάββα θα είναι ο Σπύρος Φυτράκης και η Αννυ Παπαρρούσου.

    Η παρουσία όσο γίνεται περισσότερων αλληλέγγυων είναι απαραίτητη, προκειμένου να απαιτήσουμε να σταματήσει το διαρκές έγκλημα σε βάρος του πολυτραυματία αντάρτη πόλης, που εκδικητικά το αστικό κράτος τον καταδικάζει σε αργό θάνατο.

    ΚΟΝΤΡΑ

    http://www.eksegersi.gr/article.php?article_id=17227&pos=4&cat_id=48

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ....και ποιός σου είπε Αλέξη ότι είναι "αχηγοί"
    και "κυβερνήτες";
    Τσιράκια και "πληρωμένοι" υπάλληλοί τους είναι!!!!
    Έτσι άλλωστε εξηγείται και το "δουλοπρεπές"
    απολογητικό ύφος τους "υπαλλήλων προς εργοδότη"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.