# #

13 Μαΐ 2014

Μνημόσυνο στον Ανδρέα Παπανδρέου θα κάνει ο Βενιζέλος



Με μνημόσυνο του Ανδρέα Παπανδρέου στο Α΄ Νεκροταφείο θα κορυφώσει την προεκλογική εκστρατεία της Ελιάς του ΠΑΣΟΚ ο Ευάγγελος Βενιζέλος. 

Στις 23 Ιουνίου συμπληρώνονται 18 χρόνια από τον θάνατο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ αλλά φέτος το μνημόσυνο θα...
γίνει στις 18 Μαΐου. 

Στη διάρκεια του μνημόσυνου, ο Ευάγγελος Βενιζέλος θα φυτέψει μια ελιά στον τάφο του Ανδρέα Παπανδρέου, ενώ στη συνέχεια θα πέσει πάνω στο μνήμα και θα στηθοδέρνεται. 

Σκοπός του Ευάγγελου Βενιζέλου είναι να προκαλέσει τον οίκτο των ψηφοφόρων-τηλεθεατών και να μην πέσει το ΠΑΣΟΚ κάτω από το 3% στις ευρωεκλογές. 
Οι επικοινωνιολόγοι του ΠΑΣΟΚ σκοπεύουν να ακολουθήσουν την καμπάνια της Νέας Δημοκρατίας που παρουσιάζει τον –εξαφανισμένο μέχρι πριν λίγες ημέρες- Αντώνη Σαμαρά ως παιδί του λαού που τον βλέπουν στον δρόμο οι μανάβηδες και τον χτυπάνε φιλικά στην πλάτη και στον ποπό. 

Καθώς ο Ευάγγελος Βενιζέλος θα βγαίνει από το Α΄ Νεκροταφείο, μια γριά θα σκοντάψει και θα πέσει, και ο Βενιζέλος θα τρέξει και θα την πάρει στα μπράτσα του για να την μεταφέρει μόνος του στον Ευαγγελισμό, ενώ, στη συνέχεια, θα μπει μέσα στο χειρουργείο και θα της κρατάει το χέρι σε όλη την διάρκεια της εγχείρησης.

http://pitsirikos.net/

1 σχόλιο:

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.