# #

12 Μαΐ 2014

Ανύπαρκτη η πολιτική του Δήμου Κατερίνης για τον τουρισμό


Την εγκατάλειψη που επικρατεί σήμερα στις περιοχές της τουριστικής ζώνης του Δήμου Κατερίνης, από την αμέλεια της απερχόμενης δημοτικής αρχής έθεσαν με αγανάκτηση οι επαγγελματίες του τουρισμού στον υποψήφιο δήμαρχο Κατερίνης ...
Χρήστο Γιαννούλη κατά την επίσκεψή του στη Δημοτική Ενότητα Παραλίας.
Ο κ. Γιαννούλης επισκέφθηκε την Περίσταση, την Καλλιθέα και την Παραλία και συνομίλησε με κατοίκους αλλά και εκπροσώπους τουριστικών φορέων για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και αφορούν τόσο σε υποδομές όσο και σε υπηρεσίες που αφορούν στην τουριστική φυσιογνωμία των ακτών του Δήμου.
Ο υποψήφιος δήμαρχος τόνισε ότι έως σήμερα η διοίκηση του Δήμου μάλλον δεν έχει κάτι τίποτα απολύτως για την τουριστική προβολή τόσο των ακτών όσο και των ορεινών παραδοσιακών οικισμών των Πιερίων, περιοχών που ανήκουν στην αρμοδιότητά του και συγχρόνως έχει αφήσει και τις υποδομές του τουρισμού στην πλήρη υποβάθμιση.
Ο Άλλος Δρόμος και ο Χρήστος Γιαννούλης έχουν καταρτίσει ένα πλήρες πρόγραμμα για την αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος, που περιλαμβάνει εκτός των άλλων τη σύνδεσή του με τον πρωτογενή τομέα στην κατεύθυνση της προώθησης και των τοπικών μας αγροτικών προϊόντων και την συνολικότερη ανάπτυξη της τοπικής μας οικονομίας.
«Πρόκειται για σοβαρή αμέλεια της διοίκησης Χιονίδη, που κωφεύει στις αλλεπάλληλες εκκλήσεις των επαγγελματιών του τουρισμού και των τουριστικών φορέων, οδηγώντας στην υποβάθμιση το τουριστικό μας προϊόν.
Ως νέα δημοτική διοίκηση του Δήμου Κατερίνης, θα υιοθετήσουμε άμεσα τα 21 σημεία που έχουν θέσει οι ξενοδόχοι και οι άνθρωποι του τουρισμού της Παραλίας και με την νέα Αντιδημαρχία Τουριστικής και Αγροτικής Ανάπτυξης που θεσπίζουμε θα προχωρήσουμε σε άμεση εφαρμογή των δεσμεύσεών μας», υπογράμμισε ο κ. Γιαννούλης.




Γραφείο τύπου Δημοτικού Συνδυασμού
Άλλος Δρόμος για τον Δήμο Κατερίνης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.