# #

13 Μαΐ 2014

Και ο Πάγκαλος ψηφίζει ΣΥΡΙΖΑ


Δεν είναι δύσκολο να αντιληφθεί 
κάποιος πως ο ΣΥΡΙΖΑ πετάει στις δημοσκοπήσεις. Μετά τη δήλωση Βενιζέλου πως «ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να μας βάλει φυλακή», χτύπησε ξανά ο Θεόδωρος Πάγκαλος, ο οποίος, αφού χαρακτήρισε «νούμερο» τον Μανώλη Γλέζο και «βρομερή φάτσα» την Ρένα Δούρου, μας κάλεσε να ψηφίσουμε...
Νέα Δημοκρατία στις ευρωεκλογές, για να επιβληθεί ο νόμος και η τάξη στη χώρα.

Ο Πάγκαλος ζήτησε να βγουν με μαγιό η Δούρου και ο Σγουρός, για να δούμε ποιον θα ψηφίσουμε.

Όλοι εμείς που έχουμε δει τον Πάγκαλο με μαγιό θα ψηφίσουμε Πάγκαλο.
Μπορεί ο Πάγκαλος να μας καλεί να ψηφίσουμε Νέα Δημοκρατία αλλά ο ίδιος δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν θα ψηφίσει Νέα Δημοκρατία ή Ποτάμι. 

Δυο κόμματα, ίδια αφεντικά, δύσκολη η επιλογή.

Βέβαια, οι γέροι καμιά φορά μπερδεύονται στο παραβάν και ψηφίζουν άλλο κόμμα από αυτό που θέλουν να ψηφίσουν, οπότε μπορεί ο Πάγκαλος να ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ.

Βέβαια, ο Πάγκαλος έχει ήδη ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ αλλά μην του το πείτε γιατί θα στενοχωρηθεί.

Όταν ο Πάγκαλος και ο Βενιζέλος, δυο απομεινάρια της χρεοκοπίας και της διαφθοράς της χώρας, χυδαιολογούν εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ και δείχνουν να φοβούνται τι θα τους συμβεί, σε στέλνουν κατευθείαν να ψηφίσεις ΣΥΡΙΖΑ.

Χωρίς δεύτερη σκέψη.


1 σχόλιο:

  1. Ρε παιδια....τους φευγουνε οι δηλωσεις αυτες.....η θελουν και τις λενε;; Ρε παναγια μου,μηπως το λαθος το κανουμε εμεις......ειναι για δεσιμο οι ανθρωποι!! Δηλαδη,εμεις τον αντιμετωπιζουμε ως πρωην υπουργο ; Βρε που στο διαολο ειναι "οι ψιλοι γεροδεμενοι" με τις ασπρες μπλουζες .....να τους μαζεψουν: Μηπως δεν ειναι για καταψηφιση....και ειναι απλες περιπτωσεις εγκλεισμου......συμβαινουν και αυτα στις ζωες των ανθρωπων!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.