# #

12 Μαΐ 2014

Στο τέλος ξυρίζουν την τραβεστί…

Χθες το βράδυ είχε Eurovision, οπότε η μισή Ελλάδα ήταν στημένη μπροστά στην τηλεόραση, ενώ η άλλη μισή ήταν στημένη μπροστά στην τηλεόραση αλλά παράλληλα σχολίαζε στο 

facebook και το twitter.

Εγώ βέβαια δεν παρακολούθησα τη διοργάνωση αλλά ενημερώθηκα λεπτομερώς από τον One Eyed Bert που την είδε ολόκληρη και δεν πήγε επί 3 ώρες ούτε για κατούρημα.

Από τα ουρλιαχτά του Bert κατάλαβα ότι η Ελλάδα... μάλλον δεν τα πήγε και τόσο καλά, αφού τερμάτισε στην 20ή θέση, αν και τα προγνωστικά την έφερναν μέσα στη 10άδα, οπότε καταλαβαίνουμε ότι τα προγνωστικά για τη Eurovision βγαίνουν από τις ίδιες εταιρείες που φέρνουν τη Νέα Δημοκρατία πρώτη στις δημοσκοπήσεις. 

H Ελλάδα δεν κατάφερε να πάρει το 12άρι από καμία χώρα, αφού η Κύπρος δε συμμετείχε, αλλά αυτό συνέβη γιατί όλη η Ευρώπη μας ζηλεύει, επειδή θα είμαστε οι μοναδικοί που θα βγάλουμε αριστερό κόμμα στις ευρωεκλογές. Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στον Αλέξη Τσίπρα.

Πάντως, αν με 0,61 ευρώ ανά κλήση οι Έλληνες ψήφισαν την τραβεστί της Αυστρίας αντί για τα βυζιά της Πολωνίας, σκέψου τί θα κάνουν στις εκλογές που η ψήφος είναι δωρεάν. Μπορεί να δούμε κανένα Ζαγοράκη στην ευρωβουλή.

Σε κάθε περίπτωση, το γεγονός ότι η συντηρητική Ευρώπη, που στις επικείμενες ευρωεκλογές θα ψηφίσει ακροδεξιά κόμματα, επέλεξε μια τραβεστί με μούσι για νικήτρια του διαγωνισμού, μόνο θετικό μπορεί να θεωρηθεί. Ή ένδειξη διπολικής προσωπικότητας.

Εξάλλου, το “gay” κοινό της Eurovision γιούχαρε τους Ρώσους και αποθέωσε τους Ουκρανούς φασίστες αλλά τελικά ψήφισε την Κοντσίτα.

Από την άλλη, όπως έγραψε και μια φίλη στο facebook, το να στέλνεις τραγούδια στη Eurovision με πολιτικό μήνυμα είναι σαν να πουλάς τον Ριζοσπάστη στα Hondos Center. 


Πολλοί φίλοι μου στο facebook ενοχλήθηκαν με το μούσι της τραβεστί Κοντσίτα αλλά δεν τους βλέπω να δείχνουν την ίδια ευαισθησία για τα μούσια που μας πουλάει η τραβεστί Ευρωπαϊκή Ένωση. 

Στην τελική, η Κοντσίτα κάποια στιγμή θα ξυριστεί. Η Ευρωπαϊκή Ένωση ποτέ.



(Ανήθικο δίδαγμα: Αυτό που μ’ αρέσει περισσότερο στη Eurovision είναι ότι καμία χώρα δε μπορεί να ψηφίσει τον εαυτό της. Προτείνω να το εφαρμόσουμε και στις ευρωεκλογές.)

1 σχόλιο:

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.