# #

16 Μαΐ 2014

Γιατί κατεβαίνει ο Μαρινάκης; (Βίντεο)


Τo Unfollow φιλοξενεί ένα άρθρο για τις εκλογές στο Λιμάνι του Πειραιά, που λέγεται«Μαρινάκης εναντίον Μελισσανίδη: Πόλεμος στο λιμάνι με στόχο τον Δήμο».
Εκεί οι Χαραλαμπόπουλος και Θεοδωρόπουλος, ξετυλίγουν το κουβάρι και συνδέουν υποδειγματικά τον Μαρινάκη, τον Κόκκαλη, τον Μελισσανίδη, τον Σαμαρά, τον Αρβανιτόπουλο την Μητρόπολη Πειραιώς, τον Μιχαλολιάκο και την...

Cosco.

 Με αυτό το θέμα ασχολείται η εκπομπή της ΕΡΤ3 Zona Rosa, που επιμελούνται και παρουσιάζουν ο Σταύρος Πανούσης και ο Χρήστος Αβραμίδης.

 Η εισαγωγή του άρθρου του Unfollow για το οποίο γίνεται λόγος αναφέρει:

Σε ολομέτωπο πόλεμο οικονομικών συμφερόντων, στο φόντο ευρύτερων παιχνιδιών εξουσίας, με πρωταγωνιστές εφοπλιστές, εκπροσώπους μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων και γνωστών πολιτικών τζακιών εξελίσσονται οι αυτοδιοικπτικές εκλογές στον Πειραιά. 

Η ανακοίνωση του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» με επικεφαλής τον Γιάννη Μώραλη και υποψήφιους, μεταξύ άλλων, τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Πέτρο Κόκκαλη προβλημάτισε. Ιδίως καθώς ανέτρεψε γρήγορα τα δεδομένα και απειλεί να θέσει εκτός μάχης τον νυν δήμαρχο -και εκλεκτό του πρωθυπουργού- Βασίλη Μιχαλολιάκο. Ο Μιχαλολιάκος, εκτός από το Μαξίμου, έχει τη στήριξη του Δημήτρη Μελισσανίδη με σκοπό τις«κοινές» μπίζνες και απέναντι του τον Μητροπολίτη Πειραιά Σεραφείμ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.