# #

13 Μαΐ 2014

Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα τ' ακούμε κάθε βράδυ στα κανάλια!


Λίγα εικοσιτετράωρα πριν τις εκλογές και στα πλαίσια της γνωστής χαρακτηριστικής πολιτικής αλητείας που βιώνουμε εδώ και καιρό οι κυβερνώντες μας λένε στα κανάλια της διαπλοκής ότι η χώρα έχει μπει σε τροχιά ανάκαμψης την στιγμή που από τα στοιχεία του υπουργείου οικονομικών οι αδυνατούντες να ανταπεξέλθουν στα δυσβάσταχτα φορολογικά τους βάρη αυξήθηκαν κατά πολύ.

Το εξωφρενικό είναι ότι "προεξοφλούν" για τα επόμενα χρόνια ανοδική πορεία στα ετήσια πρωτογενή πλεονάσματα χωρίς να μας δίνουν κανένα στοιχείο που να περιέχει...
τις λέξεις ανάπτυξη, παραγωγικότητα, εξαγωγές οι οποίες θα μείωναν την ανεργία αλλά και θα ανέβαζαν την αγοραστική δύναμη των πολιτών με ότι αυτό συνεπάγεται δηλ. καλύτερη ποιότητα ζωής αλλά και μια θετική προοπτική για το μέλλον.

Βέβαια ο κ. Στουρνάρας μας ενημέρωσε ότι οι επενδυτές έχουν δημιουργήσει ουρά στα σύνορα και περιμένουν την νίκη της ΝΔ και της Ελιάς για να μπουκάρουν να επενδύσουν τα χρήματα τους. Παρεμπιπτόντως να αναφέρω εδώ ότι θέλουν η Ελιά ως κληρονόμος του ΠΑΣΟΚ να οικιοποιηθεί την κρατική επιχορήγηση αλλά να αποποιηθεί τα χρέη του προς τις τράπεζες και τους εργαζόμενους τους.

Μας λένε μάλιστα ότι ήδη υπάρχουν επενδύσεις εννοώντας το ξεπούλημα του ΟΠΑΠ, του Αστέρα, του Ελληνικού αλλά και του Αιγιαλού που ετοιμάζουν με δώρο 5 τετραγωνικά θαλάσσιας πρόσχωσης δηλ. μπαζώματος για κάθε ... ξενοδοχειακή κλίνη!

Με λίγα λόγια αυτοί οι αθεόφοβοι θα πουλήσουν και την θάλασσα εκτός από τις παραλίες.
Φίλες/οι φυσικά ξέρουμε τι πρόκειται να συμβεί αν αυτοί οι κύριοι δεν αποδυναμωθούν εκλογικά μια και η συνταγή τους είναι μία και θα βασιστεί και πάλι στις επιπλέον περικοπές των μισθών και των συντάξεων, στις απολύσεις από το δημόσιο αλλά και στην περαιτέρω υποβάθμιση της υγείας, της παιδείας, της πρόνοιας ακόμα και της εθνικής μας άμυνας.

Δώστε τους λοιπόν αυτό που τους αξίζει σκεπτόμενοι την ώρα της κάλπης τα πολλαπλά ψέματα που μας είπαν και μας λένε, τι κλεψιές, την ατιμωρησία αλλά κυρίως το θράσος τους να συνεχίζουν να υποτιμούν την νοημοσύνη μας θεωρώντας προφανώς ότι είμαστε ηλίθιοι και αμνήμονες ενώ αυτοί ανήκουν στην φυλή των αφεντικών τους δηλ. στην Αρία!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.