# #

12 Μαΐ 2014

Εξελέγη o πρώτος δήμαρχος στη χώρα μία εβδομάδα πριν από τις εκλογές



Βρισκόμαστε μόλις μία εβδομάδα πριν από τις δημοτικές εκλογές της 18ης Μαΐου και αναδείχθηκε ήδη ο πρώτος δήμαρχος στη χώρα!

Ο λόγος για τον Θεόδωρο Μπαμπαλή, που είναι ήδη δήμαρχος στο Δήμο Αγράφων. Ο κ. Μπαμπαλής δεν έδωσε βέβαια τη μάχη του στην κάλπη, αλλά... στα δικαστήρια.

Το Πρωτοδικείο Ευρυτανίας έθεσε εκτός εκλογών τον συνδυασμό του έτερου υποψηφίου δημάρχου Αγράφων Χρήστου Δημητρόπουλου, ελλείψει των απαιτούμενων στοιχείων του εκλογικού φακέλου. Ο κ. Δημητρόπουλος κατέθεσε ένσταση, η οποία όμως απορρίφθηκε από το Πρωτοδικείο Ευρυτανίας, που έμεινε στην αρχική του απόφαση, αποκλείοντας τελεσίδικα τον συνδυασμό από τις επικείμενες εκλογές.

Έτσι, ο μοναδικός υποψήφιος Θεόδωρος Μπαμπαλής, χωρίς αντίπαλο, είναι ο νέος Αγράφων!

Υπενθυμίζουμε πως στο συνδυασμό του υποψηφίου δημάρχου Χρήστου Δημητρόπουλου κατέβαινε ως δημοτικός σύμβουλος ο νυν δήμαρχος Δημήτρης Τάτσης, ο οποίος έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα θα μείνει εκτός δημοτικού συμβουλίου.

Τη σωστή απόφαση όμως φαίνεται να πήρε η αντιδήμαρχος Βασιλική Φεγγούλη, η οποία είχε αντικαταστήσει το δήμαρχο Τάτση την περίοδο της 4μηνης αργίας του. Η νεότερη δήμαρχος της Ευρώπης προσχώρησε στην αντίπαλη παράταξη του Θεόδωρου Μπαμπαλή και έτσι θα καταφέρει να διεκδικήσει την επανεκλογή της. 

πηγη www.aftodioikisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.