# #

11 Μαΐ 2014

Αίμα, ξύλο και συλλήψεις και στους Θεσσαλονικείς έφερε η επίσκεψη Ε.Βενιζέλου

Η διμοιρίες των ΜΑΤ έσωσαν πάλι τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-Ελιάς από την οργή των πολιτών στην Θεσσαλονίκη αυτή την φορά.
Εκατοντάδες Θεσσαλονικείς είχαν πληροφορηθεί την άφιξή του στην πόλη και έσπευσαν να τον "προϋπαντήσουν" στο χώρο του συνεδριακού κέντρου «Νικόλαος Γερμανός»,όπου επρόκειται να μιλήσει.
Τις φωνές και τις αποδοκιμασίες των πολιτών τις διαδέχθηκε άγρια επίθεση των ..
ΜΑΤ, με τραυματίες αρκετούς πολίτες.
Περισσότερο κτυπήθηκαν μέλη της ΕΛΜΕ (καθηγητές) που διαμαρτυρόντουσαν για την απόλυσή τους και οι οποίι είχαν το θράσος να θελήσουν να ... μιλήσουν με τν Ε.Βενιζέλο!
Το θράσος τους το πλήρωσαν με "τρελό" ξύλο και οι άλλοι διαδηλωτές τους απέσπασαν με δυσκολία από τον κλοιό των αστυνομικών δυνάμεων που προστάτευαν τον Ε.Βενιζέλο.
Αλλοι διαδηλωτές που θέλησαν να πλησιάσουν τον Ε.Βενιζέλο επίσης δέχθηκαν την φροντίδα των ΜΑΤ τα οποία αποτελούν πλέον αναπόσπαστο τμήμα της προεκλογικής εκστρατείας του Ε.Βενιζέλου.
Τουλάχιστον ο Α.Σαμαράς δεν βγαίνει να μιλήσει δημοσίως. Περιορίζεται στα δελτία ειδήσεων τα οποία μεν βυθίζονται σε θεαματικότητες (όπως συνέβη στην πρόσφατη συνέντευξή του στον ΑΝΤ1) αλλά δεν τρώει ξύλο ο κοσμάκη...
defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.