# #

14 Μαΐ 2014

Τι δεν καταλαβαίνεις; Ακίνητο (ΓΑΔΑ) πουλήθηκε στην Eurobank με αντάλλαγμα 145,81 εκατ. € και με την ταυτόχρονη εκμίσθωσή τους στο Ελληνικό Δημόσιο για 20 έτη Χ 14,05 εκατ. € = 281 εκατ.€

Αλλαξαν χέρια 14 ακίνητα του ΤΑΙΠΕΔ


Την απόκτηση 14 ακινήτων από το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου ανακοίνωσε επισήμως η Eurobank Properties ΑΕΕΑΠ, με την ταυτόχρονη εκμίσθωσή τους στο Ελληνικό Δημόσιο για 20 έτη. Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, η συνολική δομημένη επιφάνεια των ακινήτων ανέρχεται σε περίπου 189.000 τ.μ.

Πρόκειται μεταξύ άλλων για το ακίνητο...
που στεγάζει το υπουργείο Υγείας, επί της Λεωφόρου Κηφισίας 39 στο Μαρούσι, το ακίνητο επί της Λεωφόρου Μεσογείων 96 στο Γουδί που στεγάζει το Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, το κτίριο της ΓΑΔΑ επί της Λεωφόρου Αλεξάνδρας 173 στην Αθήνα, ενώ τα υπόλοιπα ακίνητα βρίσκονται σε κεντρικές τοποθεσίες της Αθήνας και της περιφέρειας.

Το οικονομικό αντάλλαγμα που καταβλήθηκε από την εταιρία ανέρχεται σε 145,81 εκατ. ευρώ, ενώ τα ετήσια έσοδα από μισθώματα θα είναι 14,05 εκατ. ευρώ.

Από enet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.