# #

16 Μαΐ 2014

Έλεος Θόδωρε...Μας έπεισες, μην προσπαθείς άλλο...Θα τψηφίσουμε ΣΥΡΙΖΑ

Πάγκαλος και ΔΟΛ




Διαβάζοντας σήμερα δημοσίευμα βδομαδιάτικης εφημερίδας –«Το Ποντίκι»- καταλάβαμε τον λόγο που ο Θ. Πάγκαλος έχει πιάσει τώρα τελευταία μόνιμο στασίδι στα ΜΜΕ που ελέγχει ο ΔΟΛ.

Αναφερόμενο το δημοσίευμα στο χθεσινό πρωτοσέλιδο των «Νέων» που εξωραΐζει τις απόψεις του πρώην αντιπροέδρου της κυβέρνηση, υποβαθμίζοντας παράλληλα εντελώς τις χυδαίες βρισιές του, εναντίον ...
της Ρένας Δούρου και του Μανώλη Γλέζου, η εφημερίδα του Δελλατόλα κάνει λόγο ότι αυτό είναι ένα «δείγμα γραφής και επιρροής» της νέας διεύθυνσης των «Νέων» από τον Δημήτρη Μητρόπουλο, που σύμφωνα με εντολή του Ψυχάρη αντικατέστησε τον Χ. Μεμή.

Ο νέος διευθυντής της φυλλάδας του ΔΟΛ  έχει δείξει εμπάθεια για τον χώρο της αριστεράς, ενώ είναι υπέρμαχος της συμμαχίας Ν.Δ-ΠΑΣΟΚ και έχει υποστηρίξει την κυβερνητική σύμπραξη Σαμαρά – Βενιζέλου όσο κανείς αρθρογράφος της καθημερινής φυλλάδας του ΔΟΛ. 

Με δεδομένο ότι τα «Νέα»   θα επιχειρήσουν μια πιο συντηρητική στροφή, και θα υποστηρίζουν πιο δεξιές θέσεις, η «συμβολή» του Πάγκαλου θα είναι καθοριστική.



http://tsak-giorgis.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.