# #

6 Οκτ 2011

To google chrome , το 666 και ο Μεγάλος Ρουφιάνος...




Κοιτάζοντας το νέο λογότυπο του google chrome , διαπίστωσα πως εύκολα φαίνεται ένα 666 .
Φαντάζομαι πως και στις προηγούμενες εκδόσεις φαινόταν , απλά όχι τόσο εύκολα όσο τώρα.







Σκέφτομαι πως όλο αυτό γίνεται για διαφημιστικούς λόγους , όπως ακριβώς έκαναν κατά καιρούς ποζερο-συγκροτήματα και τραγουδίστριες της ποπ. Δε βλέπω το λόγο να το κάνει η google, δε παίζουν σε συναυλίες , αλλά οκ , δικαίωμα τους 
 Από την άλλη με εκνευρίζει το γεγονός ότι έχει γίνει μέρος της υποκουλτούρας μας να προβάλουμε τέτοιου είδους εικόνες και σύμβολα .


 Έχω βαρεθεί να βλέπω μασονικά σύμβολα σε ταινίες και βίντεοκλιπ όπως και σύμβολα των illuminati. Παίζεις ένα ρημαδοπαιχνίδι στο laptop ( π.χ. Assassin's Creed ) και είναι γεμάτο τέτοιες αηδίες.Ακόμα περισσότερο έχω εκνευριστεί με όλους αυτούς που συζητάνε συνέχεια για αυτά , λες και τα σύμβολα αλλάζουν τις ώρες εργασίας ή το μισθό τους.


 Ανατροφοδότηση μέχρι τελικής πτώσης και άσκοπες συζητήσεις (- Όλοι οι πολιτικοί είναι μασόνοι!!!!! - Ε , και; Τώρα ξύπνησες )

Από την άλλη το google , εκπροσωπεί όλα όσα οι τρομοκρατημένοι... συνομωσιολόγοι τρέμουν και αναλύουν από το πρωί ως το βράδυ . Σελίδες σε cache , εικόνες , φωτογραφίες , e-mail , προσωπικά στοιχεία , βιογραφικά , όλα αυτά μας τα δίνει στο πιάτο ο Μεγάλος Ρουφιάνος που λέγεται Google . Τα δίνει σε όλους ανεξαιρέτως . Ηλεκτρονικό φακέλωμα για το αύριο κυρίως , ώστε οι εταιρίες να έχουν πιο πολλά στοιχεία για εμάς από το ίδιο το κράτος ( αν δε τα έχουν ήδη ) . Και τελικά , που σταματάει όλο αυτό; Ή μήπως δε σταματάει και είναι το πραγματικό 666 που θα μας κυβερνήσει στα χρόνια που έρχονται; Μήπως θα πρέπει να φοβόμαστε για αυτά που δε κάνουμε για να διαφυλάξουμε τις ελευθερίες μας; Μήπως θα πρέπει να αρχίσουμε να προστατεύουμε περισσότερο τον εαυτό μας; Μήπως να το κλείνουμε που και που το ρημάδι;


Όχι , αυτό δεν είναι αστείο , κάποιοι βγάζουν λεφτά πουλώντας φόβο...


Bonus :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.