# #

8 Οκτ 2011

Εδω ο κοσμος καιγεται, στο ΚΚΕ βρηκαν την ωρα !!!


Θα μας τρελανετε ??? Εχει ο Αρης αναγκη καποιον απο σας ??? Αν ζουσε τωρα δεν θα εκανε την παλαβη οπως κανετε εσεις....Ο Αρης ειναι μονος του ολο το ΚΚΕ....Ολοι εσεις δεν ειστε ουτε το μικρο του  δαχτυλακι (μην πω τιποτα αλλο...) ! Βρηκατε την ωρα να ασχοληθειτε με τον Βελουχιωτη....!!! 


Μην μας τεντωνετε και σεις τα νευρα κι αλλο....Αρκετα μας το παιζετε  ψωριαρηδες !!!








ImageΜετά τον Στάλιν και τον Ζαχαριάδη, το ΚΚΕ ένιωσε την ανάγκη να αποκαταστήσει και τον αρχηγό του ΕΛΑΣ Αρη Βελουχιώτη την Κυριακή 9 Οκτωβρίου, στις 11 το πρωί, στην πλατεία Λαού στη Λαμία.
Η εκδήλωση πραγματοποείται στο πλαίσιο της παρουσίασης της απόφασης της Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης του ΚΚΕ (16 Ιούλη 2011), σχετικά με τις αποκαταστάσεις του Νίκου Ζαχαριάδη και του Νίκου Βαβούδη και την πολιτική αποκατάσταση του Αρη Βελουχιώτη.

Στην εκδήλωση θα...

 μιλήσει ο Τηλέμαχος Δημουλάς, μέλος του Πολιτικού Γραφείου. Παρούσα θα είναι και η γενική γραμματέας του κόμματος Αλέκα Παπαρήγα, η οποία όμως δεν θα είναι η κεντρική ομιλήτρια, όπως συνέβη μία εβδομάδα πριν κατά την εκδήλωση αποκατάστασης του Νίκου Ζαχαριάδη.

Την Κυριακή 2 Οκτωβρίου είχε πραγματοποιηθεί εκδήλωση για την πλήρη αποκατάσταση του πρώην γενικού γραμματέα του ΚΚΕ, Νίκου Ζαχαριάδη. Ακολούθησε την Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου, η αποκατάσταση του στελέχους του κόμματος Νίκου Βαβούδη.


 defencenet.gr


Δεν θα σχολιασω αλλο....


Με κοκκινο ο Αριστοφανης

1 σχόλιο:

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.