# #

7 Οκτ 2011

Νέο κίνημα στις πλατείες, οργανώνονται οι «ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ»...




 Με τις ευλογίες της κυβέρνησης και την υποστήριξη των ΜΕGA και ΣΚΑΙ οι «ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ» αποφάσισαν να καταλάβουν με τη σειρά τους τις πλατείες.

 Σε ρόλο οργανωτή ο Μανώλης Καψής – με τα γνωστά ρεκόρ στα τεστ IQ –   ο Κώνστας – φοβερός οικονομολόγος διεθνούς κυρου γρανάζη– ο Πάσχος – από υστερία – και άλλοι εξαίρετοι συμπολίτες μας.

 Δεν θα λείπει και το καλλιτεχνικό πρόγραμμα, που θα επιμελείται ο Νιόνιος μαζί με την Πρωινή Μελέτη.

 Οι «ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ» θέλουν να δώσουν το δικό τους στίγμα, φοβούνται όμως ότι θα βρουν ευκαιρία να παρεισφρήσουν ανάμεσά τους «ακραία υπερευχαριστημένα» στοιχεία, όπως ο Μπόμπολας, ο Δασκαλόπουλος, η Γιάννα – μία είναι η Γιάννα – και άλλοι που πιθανόν να δώσουν λάθος εικόνα στις καταλήψεις των πλατειών.

 Φοβούνται επίσης την αντίδραση του...
Υπ. ΠΡΟ.ΠΟ και των ΜΑΤ, που βλέπουν με κακό μάτι την επικράτηση τους. Στην περίπτωση αυτή οι άνδρες των ΜΑΤ θα περάσουν στην εφεδρεία και θα ανεβάσουν 5 μονάδες τους δείκτες της ανεργίας. Πρόβλημα θα παρουσιαστεί και με το ΑΕΠ καθώς ο τζίρος από τα χημικά αντιπροσωπεύει το 3% του συνολικού ΑΕΠ.

  Προς το παρόν μοναδικό εμπόδιο για να ξεκινήσουν τις συγκεντρώσει στη πλατεία Συντάγματος είναι ο Κανέλος.

 Όχι δεν τους γαβγίζει, αντίθετα κουνάει την ουρά του, πάει δίπλα τους και τους κατουράει. Μπροστά σε αυτή την εκνευριστική συνήθεια του Κανέλου η Γιάννα – μία είναι η Γιάννα – επιστράτευσε το γκριφονάκι της αλλά ο αλήτης της πλατείας μετά από ένα μικρό κήρυγμα  τον πήρε με το μέρος του και από τότε πηγαίνει και αυτός δίπλα στην Γιάννα – μία είναι η Γιάννα – και την κατουράει επίσης.

 Όταν λυθεί αυτό το πρόβλημα θα σας ενημερώσουμε για τη συνέχεια των κινήσεων του κινήματος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.